WIKI TIFF MUSIC NIGHTS 2016. Trupe romanesti si straine, un regal de muzica la CLUJ

In perioasa 27 mai  si 5 iunie 2016 intr-o noua locatie la URANIA PALACE clujenii gazde primitoare isi asteapta invitatii  in cadrul evenimentului TIFF MUSIC NIGHTS 2016.

Va fi muzica pentru fiecare . De la seri de jazz, rock electro si ca bonus  un DJ polonez faimos si invitata ALEXANDRINA din REPUBLICA MOLDOVA ce va sarbatori pe scena 10 ani de activitate.

Si asta nu este totul. Cireasa de pe tort sunt cele sase trupe romanesti de la SUIE PAPARUDE, ORKID, OMUL CU SOBOLANI, Garbanotas Bosistas trupa de rock neo psihedelic din VILNIUS LITUANIA, si THE MONO JACKS.

Si sa nu uitam de Bardi Johannsson al carui concert  va avea loc la castelul BANFFY din BONTIDA , CLUJ. Asta in ultima sera a festivalului.

In 28 mai 2016 vor urca pe scena cei de la THE MONO JACKS plus invitatii Garbanotas Bosistas.

bilete online TIFF MUSIC NIGHTS 2016

In 29 mai va fi randul celor de la BYRON. De ziua  COPILULUI la 1 iunie sunt asteptati cei de la SUIE PAPARUDE si cei de la ORKID.

Pe 2 iunie fanii ii vor revedea pe OMUL CU SOBOLANI iar pe 3 iunie pe cei de la trupa URMA. Pe 4 iunie 2016 vin cei de la VITA DE VIE.

Cateva cuvinte despre invitatul de senzatie DJ-ul de origine poloneza BAASCH. Este un ARTIST complex producator,compozitor, cantaret.

A avut ocazia sa cante in deschiderea concertelor unor ASI cum ar fi cei de la TRICKY. BLOOD GROUP.

BAASCH a castigat faima in momentul cand a primit oferta de a compune muzica unui film al regizorului THOMAS WASILEWSKI.

Filmul sau a primit anul trecut la TIFF MARELE PREMIU pentru REGIE.

Va fi un show cu efecte vizuale, lasere sintetizatoare. Se vor folosi drum machine si alte instrumente mai putin obisnuite in concerte. Ce mai asteptati?

Faceti-va bagajele si rezervati-va bilete la  TIFF MUSIC NIGHTS. CLUJUL este un oras minunat plin de viata si  mancarea este grozava.

Va puteti intalni cu o groaza de artisti, vedete si oameni care iubesc muzica si filmul.

TIFF FESTIVALUL de FILM si acum si un REGAL de MUZICA! De la an la an lumea buna spune prezent.

S-a dus faima acestui festival de film ce se va impleti cu muzica pentru toate gusturile. Traiasca CLUJUL!

Biletele pentru TIFF MUSIC NIGHTS pot fi cumparate în avans pe www.biletmaster.ro