SOC. Toti angajatii Politiei Rutiere Reghin, arestati. Politia Reghin fara niciun angajat.

Se intampla in Romania... orasul Reghin a ramas fara politistii de la Rutiera!

In urma arestarii preventive a celor sapte politisti, Politia Rutiera Reghin a ramas fara niciun angajat.

Aceasta decizie a instantei a facut ca Serviciul Politiei Rutiere Mures a fost nevoit sa-si suplimenteze echipajele in zona, inclusiv pentru acoperirea segmentului de pe DN 15 Reghin-Toplita.

Curtea de Apel Targu Mures a respins, marti 3 mai 2016, ca nefondate, contestatiile celor sapte agenti ai Politiei Rutiere Reghin, urmariti penal pentru infractiuni de luare de mita, abuz in serviciu si fals intelectual, toate in forma continuata, depuse impotriva incheierii Tribunalului Mures, prin care s-a dispus arestarea lor preventiva pentru 30 de zile.

Toti angajatii Politiei Rutiere Reghin, arestati

Sase dintre politistii din Reghin au fost arestati preventiv pentru luare de mita, abuz in serviciu si fals intelectual, toate in forma continuata, iar unul pentru luare de mita, complicitate la abuz in serviciu si complicitate la fals intelectual, toate in forma continuata.

Toata aceasta poveste real cu iz de ireal, a inceput in data de 18 aprilie 2016, atunci cand ofiterii Directiei Generale Anticoruptie (DGA) - Serviciul Judetean Anticoruptie (SJA) Mures, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Mures, au efectuat 11 perchezitii, dintre care una la sediul Politiei Municipiului Reghin, pentru probarea unor infractiuni de luare de mita, abuz in serviciu si fals intelectual.

Potrivit unui comunicat de presa dat publicitatii la acea data de DGA-SJA Mures, in cauza erau vizati sapte agenti de politie din cadrul Biroului de Politie Rutiera, asupra carora exista suspiciunea ca, din 2015 si pana in prezent, ar fi pretins si primit diverse sume de bani de la conducatori auto pentru a nu aplica masurile legale in cazul unor abateri constatate in trafic.

In concluzie... iata ca se poate in Romania anului 2016 ca o sectie de Politie a unui oras sa ramana brus fara toti angajatii!

Se pare ca filmele de la Hollywood sunt batute fara drept de apel de realitatea din tara noastra.