Preturi ADVENTURE the CASTLE Park din Busteni de la 20 de lei

Din 28 mai, deschiderea oficiala, veti avea la dispozitie numai putin de 20 de ateliere, inclusiv 10 pentru copii, si un kilometru tiroliana, in cel mai nou parc de aventuri, la Castelul Cantacuzino din Busteni.

Preturile pentru noul parc de aventuri din Busteni incep de la 20 de lei si ajung pana la 30 de lei si includ echipamente profesionale si asistenta din partea personalului tehnic de specialitate.

Pentru o experienta completa, turistii pot petrece o zi întreaga la Castelul Cantacuzino.

Dimineata ei pot servi o cafea pe terasa din curtea castelului, apoi se pot pregati pentru o portie de adrenalina în parcul ADVENTURE@theCASTLEPark, iar ziua poate continua cu un pranz delicios la restaurantul Canta Cuisine si o vizita a Castelului Cantacuzino si a expozitiei.

preturi parc de aventuri castel cantacuzino busteni

Parcul de aventuri ADVENTURE@theCASTLEPark  îi provoaca pe turisti sa încerce multe alte atractii potrivite pentru copii, familii si adulti, cum ar fi tir cu arcul si sesiunile cu arme airsoft.

Impresionant din punct de vedere al gabaritului, Castelul Cantacuzino din Busteni se compara cu alte edificii realizate în stilul neobrâncovenesc, cum ar fi Palatul Patriarhal, complexul Peles din Sinaia si cel de la Cotroceni.

Castelul Cantacuzino este înconjurat de cascade, grote si fantani arteziene si este în topul primelor castele din Romania din punct de vedere arhitectural.

castelul cantacuzino busteni intrare parc de aventuri

Castelul Cantacuzino din Busteni a fost construit în 1911, la cererea printului Gheorghe Grigore Cantacuzino, fost ministru al Romaniei.

Vizitarea castelului Cantacuzino se poate face de luni pâna duminica, între orele 10.00 si 19.00, iar intrarea grupurilor de turisti se face din ora în ora, începând cu 10.15 si pâna la 18.15.