MODAFINIL pareri despre pilula de concentrare cu efecte de WALL STREET amplificate la maxim

Nu sunteti workalcoholic? Ei bine cei ce au (re)inventat Modafinil sunt de parere ca este necesar sa va transforme in niste persoane workalcoholice. Nu vom vorbi despre prospect, ci vom incerca sa ne facem o parere despre utilizarea modafinil pentru marirea puterii de munca.

Pentru cei care nu stiu, termenul de workalcoholic se refera la persoanele dependente de munca. Acei tipi si tipe care ar fi in stare sa munceasca 24 de ore din 24.

Ei bine se pare ca daca esti una dintre aceste fiinte care vrea sa munceasca, sa munceasca... exista o pilula care te ajuta sa iti indeplinesti visul acesta.

Modafinilul, care se vinde sub numele de Provigil în Statele Unite, a fost aprobat de Administratia de Control al Alimentelor si Medicamentelor din SUA în 1998 pentru tratarea narcolepsiei.  Insa la un moment dat s-a descoperit ca Modafinil creste puterea de concentrare intr-un mod foarte eficient.
MODAFINIL pareri despre pilula de concentrare cu efecte de munca de ocnas

Mai mult chiar, unii sunt de parere ca Modafinil reprezinta versiunea din viata reala a NZT-48 din filmul Limitless.

Profesorul Barbara Sahakian, care conduce proiectul de cercetare al modafinil spune ca, desi nu ar sfatui pe nimeni sa le foloseasca aceasta pilula de concentrare pana cand nu se vor cunoaste efectele pe termen lung, a experimentat de mai multe ori pastilele de Modafinil si nu a simtit niciodata efecte adverse.

Din punct de vedere medico-legal, Modafinil este aprobat  si este considerat a fi sigur doar daca e folosit pe termen scurt.

Conform Dr. Scott Vrecko, e posibil ca nootropicele sa nu iti creasca cu adevarat memoria si viteza de gândire, ci doar sa te faca sa te simti mai bine în timp ce te folosesti de ele.

Exista un anumit grad general de eficienta si siguranta cand vine vorba de faptul ca Modafinil tine narcolepticii treji.

Modafinil este „sigur" chiar daca provoaca efecte secundare precum durerile în piept, greata, ametelile, anxietatea si tahicardia la o persoana din 100.

Problema  etica care se pune este ca intr-o societate competitiva (cum este societatea actuala), bazata pe cunoastere si informatie, consumul de modafinil va atrage mai mult clasa muncitoare.

Iar daca modafinil va fi  aprobat pe termen lung, în ce directie ne îndreptam daca îl folosim din ce în ce mai mult?

Vom deveni niste roboti umani care vor munci, vor munci si iar vor munci? Visul lul Lenin se va indeplini? Acel faimos: "munca, munca si iar munca" acceptat de buna voie

Vom deveni de buna buna voie sclavii rabdatori si supusi ai muncii non stop? Un viitor nu prea vesel!

In Romania modafinilul se comercializeaza sub forma de Aspendos sau PROVIGIL 100 mg capsule.

Aspendos poate imbunatati narcolepsia dumneavoastra si poate reduce probabilitatea de a avea atacuri de somn, dar pot exista totusi alte modalitati de care va puteti ajuta pentru a ameliora afectiunea si medicul dumneavoastra va va sfatui care sunt acestea.

Asadar, parerea noastra este ca folosirea acestei pastile de concentrare pe nume modafinil, nu poate aduce ceva bun, ci pur si simplu poate sa ne tarasca intr-o distopie crancena.