LISTA PENSIUNI SI VILE AZUGA - CAZARE VALEA PRAHOVEI

LISTA PENSIUNI SI VILE AZUGA - CAZARE VALEA PRAHOVEI

Azuga (în trecut, Intre Prahove) este un oras aflat in nordul judetului Prahova, in Valea Prahovei, la confluenta cu raul Azuga, la poalele Muntilor Bucegi si Muntilor Baiului, în vecinatatea culmilor Sorica si Cazacu.

Azuga este o statiune climaterica si turistica importanta, fiind renumita îndeosebi ca statiune turistica pentru sporturile de iarna.

Situata pe Valea Prahovei, Azuga este cea mai noua statiune de aici si datorita marelui potential touristic, a fost transformata dintr-un mic oras industrial, intr-o adevarata oaza de relaxare.

1. Pensiunea Casa Barcaru Azuga 3*

2. Garsoniera Panorama Montana Azuga 2*

3. Pensiunea Casa Doina Azuga 3*: Casa Doina dispune de 3 camere cu bai proprii, living si terasa. Unitatea este dotata cu o mini bucatarie unde se poate prepara micul dejun, cafea, ceai etc. In aceasta unitate nu se gateste.Turistii au acces la gratar.

4. Pensiunea Casa Particulara Azuga 3*

5. Pensiunea Casa Ditza Azuga 2*

6. Vila Trifoiul Azuga 3*

7. Pensiunea Casa Alexandru Azuga 3*

8. Pensiunea Flora Alpina Azuga 4* : Locuri de cazare in camere duble ( paturi matrimoniale / paturi twin) si apartamente ( living, oficiu si dormitor). Fiecare camera / apartament dispune de TV LCD Sony, cablu TV, minibar, internet WIFI, radio-ceas-desteptator, grup sanitar propriu, uscator de par.

9. Vila Casa Nimanui Azuga 2*

10. Pensiunea Maria Azuga 3*

11. Vila Casa Carmen Azuga 3*    Pensiune clasificata

12. Vila Gruia Azuga 2*    Pensiune clasificata

13. Vila Andre-Mari Azuga 2*    Pensiune clasificata

14. Hotel Lux Garden Azuga 5*

15. Pensiunea Casa Coca Azuga 2*

16. Pensiunea Aramis Azuga 2*

17. Pensiunea Miraj Azuga 3*

18. Pensiunea Casa Nicolenco Azuga 3*

19. Pensiunea Caprioara MV Azuga 2*

20. Pensiunea Seranna Azuga 3*

21. Vila Casa Sofia Azuga 3*

22. Vila Doi Brazi Azuga Azuga 3*: Vila dispune de 7 camere duble foarte spatioase, 2 livinguri, bucatarie complet utilata, curte cu barbeque, parcare, conexiune wireless la internet.

23. Pensiunea Casa Florilor Azuga 3*

24. Pensiunea Casa Bogdan Azuga 3*

25. Pensiunea Orizont Azuga 2*

26. Pensiunea Carmen Azuga 3*

27. Pensiunea Mimarovi Azuga 3*: Pensiunea Mimarovi din Azuga ofera spre cazare 10 camere moderne dotate cu bai proprii, televizor, balcon, incalzire centrala, acces la internet si uscator de par. In curtea pensiunii se afla o gradina, facilitati pentru gratar, locuri de parcare si terasa.

28. Pensiunea La Gabi Azuga 3*
MAI POTI CITI