La SINAIA de 1 IUNIE un program special 365 de IPOSTAZE ALE COPILARIEI pentru copii

COPILARIA inseamna SIMPLITATE. Daca am privi lumea prin ochii copiilor am realiza ca este o LUME FRUMOASA. Fiecare dintre noi a fost  la un moment dat  COPIL.

Si ne amintim cu drag ce faceam si cum eram. Si o sumedenie de amintiri se revarsa si ne imbata sufletul de nostalgii. Si daca vremea trece copilul de ieri a devenit adult si parinte.

Pentru copiii nostri vrem tot ce este mai bun. Cu ocazia zilei de 1 IUNIE, COPIII sunt VEDETELE noastre.

In fiecare oras al ROMANIEI institutiile de stat au pregatit programe speciale dedicate copiilor. La SINAIA echipa PRIMARIEI asa cum  si-a obisnuit cei mai mici locuitori de zece ani incoace a pregatit o zi speciala.

In parcul central DIMITRIE GHICA de la ora 10 sunt asteptati micii sinaieni  dar si copiii turistilor aflati in statiune . O echipa  formata din animatori, profesori, mesteri populari ii vor astepta pe copii cu baloane si multe surprize.

ziua copilului 1 iunie 2016 la sinaia

Baloane colorate, vata pe bat, picturi pe fata cu eroii preferati si ateliere gratuite plus un super concurs destinat micilor sportivilor.

Nu putea lipsi un concurs pentru mici biciclisti mereu orasul REGAL al ROMANIEI a promovat miscarea.

Si este un lucru ce starneste admiratie. In putine orase ale ROMANIEI exista o permanenta preocupare pentru sanatatea locuitorilor. La SINAIA sunt evenimente culturale, sportive, artistice chiar 365 de zile pe an.

De aceea SINAIA  prin echipa primariei a recreat 365 de IPOSTAZE ale COPILARIEI. In parcul din centrul orasului copii se vor inatalni cu artisti hand made si mesteri populari.

Sub atenta lor indrumare copiii pot sa deprinda mestesuguri demult uitate. Cum sa impaslesti lana, ce face un olar care sunt etaple pe care trebuie sa le parcurgi pentru a da nastere vaselor populare.

Cine este interesat poate afla si taine din pictura pe lemn si ipsos. Fetitele  pot lua lectii de la artistii  bijutieri. Pot afla cum sa isi confectioneze  bijuteriile preferate.

Margelute, inele si bratarici. Sa nu uitati de concursul pe biciclete. Grupati pe categorii de varsta si echipanti regulamentar cu genunchiere, cotiere si casti micutii vor lua startul in concursul biciclistilor.

Pe aleea principala a parcului DIMITRIE GHICA la finalul cursei cei care au trecut  pana la finalul cursei vor fi asteptati si premiati.

De ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI echipa primariei SINAIA s-a gandit sa le ofere copiilor tichete valorice pe care le pot folosi pentru a face o plimbare cu trenuletul prin oras.

Micutilor cu fire artistica li s-a pregatit un concurs cu DESENE PE ASFALT. Cele mai bune desene vor fi premiate.

Asadar o zi plina de surprize care mai de care mai frumoase pentru COPII la SINAIA. Maine 1 IUNIE 2016, SINAIA va rasuna de glasul si rasul zglobiu al micutilor.

Parintii vor fi emotionati si bucurosi sa fie alaturi de copii in cea mai frumoasa zi dedicata lor si numai lor. Cei care pot veni fie si pentru cateva ore la SINAIA impreuna cu ai lor copii nu vor regreta.

Vor petrece o zi in natura si se vor emotiona alaturi de copii. COPIII merita tot ce este mai bun si mai frumos.

Suflete inocente si sensibile! Copiii merita atentia, grija si mai ales dragostea noastra a adultilor. Adultii ar trebui sa se gandeasca sa acorde mai mult timp copiilor.

Se spune ca daca resusesti ca adult sa porti de-a lungul vietii copilaria in interiorul sufletului atunci nu vei imbatrani niciodata.

Felicitari echipei PRIMARIEI SINAIA pentru programele  realizate menite sa bucure copiii.

In orice anotimp de la ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI pana la manifestari de MOS CRACIUN.