LA NEA MARIN un meniu de restaurant autentic romanesc cu preturi pe masura

Daca sunteti in cautarea unui restaurant care sa aiba o bucatarie autentic romaneasca, atunci Restaurantul La Nea Marin din Bucuresti, poate fi cu siguranta alegerea corecta.

Gazdele de la restaurantul La Nea Marin se lauda ca sunt singurul restaurant autentic românesc unde gratarul nu se stinge niciodata si servirea este non-stop.

„La Nea Marin” gasesti preparate pe jar cum numai haiducii din istorie intideau pe mesele lor.

Dupa cum spuneam , "La Nea Marin" este un restaurant din Bucuresti care se afla amplasat pe Strada Foisorului colt cu strada Alexandru Moruzzi nr. 78 ( in sectorul 3 -Vitan).

Dar sa vedem care este meniul cu care ne imbie gazdele de la restaurant "La Nea Marin".

restaurant la nea marin meniu traditional romanesc in bucuresti

„La Nea Marin”, trei mititei trec de 200 de grame si costa numai 9 lei. Practic, intr-o portie de 3 mititei ai carne cat intr-o friptura, dar iei cei mai gustosi si proaspeti mici din Bucuresti.

Ciolanul de porc la gratar necesita o adevarata maiestrie gastronomica a grataragiului, si de aceea ciolanul de porc reprezinta perla coroanei restaurantului "La Nea Marin".

"La Nea Marin” vei manca cu adevarat ce este cunscut ca si carnat oltenesc. Nu ne referim la dimensiune sau la cum arata, ci la o reteta culinara veche de sute de ani care a facut din acesti caârnati o legenda. Pret... mic de tot.. doar 12 lei portia de 200 de grame.

pareri restaurant la nea marin bucuresti sector 3

Iata si alte cateva preturi.

Ciorba de perisoare invelite in foi de varza murata - pret: 12 lei

Rata pe varza calita garnisita cu portocale si rosii cherry coapte - pret: 25 lei

Sarmale cu mamaliguta si Kaiser fript - pret: 20 lei

Intr-un cuvant, daca sunteti fani inraiti ai bucatariei traditionale romanesti, atunci este obligatoriu sa treceti pragul restaurantului "La Nea Marin" si sa va ospatati cu bunatatile culinare autentic romanesti.


Comentarii