Biografia LAURA BRETAN: o fata in varsta de 13 ani din Chicago poate castiga Romanii au talent 2016

Inainte de a trece la a prezenta scurta biografie a Laurei Bretan (doar are varsta de doar 13 ani!!!), iata cine este fata si de ce a a ajuns "o mica" vedeta in ultimele zile.

Pentru prima data la Romanii au talent, amuzantul Smiley si haiosul Pavel Bartos au avut la dispozitie Super Golden Buzz-ul, pentru a trimite un concurent direct în finala concursului de talente.

Smiley si Bartos au decis ca tanara Laura Bretan sa ajunga in marea finala, alaturi de ceilalti 15 concurenti care vor fi alesi  pe parcursul celor 5 semifinale de voturile publicului si de cei patru jurati de la Romanii au talent: Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra Maruta si Florin Calinescu.

Iata in mare scurtul Wiki, LAURA BRETAN

Laura Bretan este de origine romana, insa s-a nascut in Statele Unite ale Americii.
wiki biografie laura bretan romani au talent penticostala

Laura Bretan are varsta de 13 ani si locuieste in Chicago. Laura are o voce de senzatie, cu care impresioneaza pe toata lumea.

Laura Bretan este o tanara fetita care si-a descoperit dragul de muzica, mostenit de la mama ei, la patru ani, cand a inceput sa cante în biserica.

Abia la varsta de 11 ani a intrat pe mana profesorului de canto Cristian Dumitrana, iar de ceva vreme, studiaza bel canto cu  Nicoleta Roman, artista lirica la Chicago Symphony Orchestra.

Si pentru ca un astfel de talent trebuia cultivat, parintii ei au îndrumat-o catre pian si actorie.

Laura interpreteaza muzica de opera, dar a cantat si canta in spectacole si alte genuri muzicale cum ar fi: pop, soul sau chiar jazz.

Talentul Laurei Bretan a starnit interes in presa din America, tanara aparand in reportaje difuzate de ABC si CBS.

Laura a fost nominalizata la Chicago Music Awards la categoria ‘’Cel mai bun artist sub varsta de 15 ani’’, a castigat concursurile ‘’Super Top Dog’’ pentru copii sub 14 ani, ‘’Stars of Tomorrow’’, ‘’Amateur Night’’ si ‘’New York City’s Apollo Theater’’.


Asculta cum canta LAURA BRETAN "cea mai talentata" fata de la Romanii au talent 2016

Si sa nu uitam, Laura Bretan a cantat in duet cu marele tenor John McDermott, cunoscut pentru faimoasele interpretari ale "Danny Boy" si "Loch Lomond".

Laura Bretan este în prezent favorita la marele premiu de la Romanii au talent in valoare de 120.000 dupa ce a ridicat sala în picioare, iar cei patru jurati s-au  dus pe scena sa o felicite.

Insa, activitatea ei principal ramane scoala. Laura Bretan este eleva la Wood Oaks Junior High, în Northbrook, Illinois.

Desigur se vor gasi carcotasi care sa aminteasca de faptul ca Laura Bretan este de religie Penticostala. Dovada stau diversele participari la conventiile Penticostale din America, unde talentul sau muzical ia captivat in mod total si definitiv pe cei prezenti.

Biserica Penticostala (numita si “Biserica lui Dumnezeu Apostolica”) este o biserica neoprotestanta.

Printre miscarile de redesteptare a credintei care au avut loc in secolul al XIX-lea apar, catre anul 1900, si penticostalii.

In anul 2012, in lume existau aproximativ 250 de milioane de penticostali.