Biografia KAROL SEVILLA vedeta adolescenta a MEXICULUI eroina adulata din serialul SOY LUNA

WIKI. Ati auzit de KAROL SEVILLA? Este  adolescenta VEDETA a MEXICULUI. Este eroina cu milioane de fani cu o cariera in plina desfasurare.

KAROL SEVILLA este  actrita principala a serialului "SOY LUNA."

Din 2008 micuta KAROL este o sursa de incantare pentru mexicani. Si-a inceput cariera de la varsta frageda de 6 ani . A aparut in numeroase reclame si mai apoi in seriale .

In afara actoriei se implica si intr-o cariera in muzica. Deocamdata canta si joaca cu aceeasi placere.

A fost invitata in emisiuni de radio si televiziune. Este pasionata de fotografie. Cine este mititica  ?

S-a nascut in MEXIC la 9 noiembrie 1999. Are un frate mai mare. Numele sau din buletin este KAROL ITZITERI PINA CISNEROS. Numele de scena este KAROL SEVILLA.
Biografie KAROL SEVILLA Soy Luna

Priviti ce CV are KAROL SEVILLA, dulceata asta de fata. La varsta de doar 16 ani ! Este cantareata, actrita si din cand in cand model.

FILMOGRAFIE KAROL SEVILLA

2008-2012 LA ROSA DE GUADALUPE

2009- MUJERES ASESISINAS- copila CECILIA

2010-2011-  PARA VOLVER A AMAR

2011- AMORCITO CORAZÓN

2012-2014 COME DICE EL DICHIO- RENATA/TATIS

2016- SOY LUNA- rol LUNA VALENTE

Nu este rau sa ai deja atatea roluri la varsta de 16 ani si asta insemana un singur lucru. Domnisora KAROL SEVILLA promite sa devina o MARE ACTRITA.

La fel de bine poate deveni si o CANTAREATA faimoasa. KAROL SEVILLA a absolvit cursurile  CEA INFANTIL in perioada 2006-2008.

De ce atatia copii si adolescenti o iubesc pe KAROL?

Este deja un MODEL pentru toti adolescenttii care isi doresc o cariera artistica. KAROL a dovedit  ca are talent si carisma de cand era doar o copilita de sase anisori.

Chipul ei luminos, ochii verzi si parul lung, veselia si naturaletea  au convins oamenii de specialitate si publicul ca are stofa de VEDETA.

Domnisorica KAROL a jucat si in musicaluri ca : THE WIZARD OF OZ,  FANTABULOSA si TIMBIRICHE. Pur si simplu fata asta este  menita sa fie pe scena.

Si dovedeste ca deprinde reprede abilitatile care sa o poata transforma intr-o actrita profesionista. In prezent a castigat rolul principal in serialul argentinian produs in colaborare cu DISNEY CHANNEL LATIN AMERICA.

KAROL SEVILLA da viata eroinei LUNA VALENTE din serialul  "SOY LUNA". Partenerul ei este un alt star adolescent pe nume  RUGGERO PASQUARELLI.

Intraga echipa a serialului a fost prezenta la BUENOS AIRES la BOOK FAIR. KAROL SEVILLA si RUGGERO PASQUARELLI ca si ceilalti actori au raspuns intrebarilor jurnalistilor.

Pratic lumea intrega s-a bucurat de prezenta micilor actori. Putem afirma ca generatia copiilor de 6-10 ani vor creste avandu-i ca eroi pe actorii din serialul "SOY LUNA".
CV KAROL SEVILLA PARTENERA LUI RUGGERO PASQUARELLI

De aici incolo vom auzi tot mai multe lucruri despre tanara actrita si cantareata KAROl SEVILLA.

Frumusetea asta de fata are ceva din aerul actritei la fel de talentate si carismatice DAMLA SONMEZ aka GULRU din serialul "LUPTA ROZELOR".

E doar o parere personala. Ceea ce este cert este faptul ca KAROL  a pornit pe drumul bun.

Se vede ca ii place sa joace si sa cante. Si este in formare dar fara indoiala are stofa de  VEDETA. Incantatoare si plina de personalitate.

O simpla postare a domnisoarei in care povestea care sunt lucrurile favorite a strans peste un milion de vizualizari.

O dovada in plus ca adolescenta KAROL SEVILLA are in fata un viitor promitator. Mexicanii o adora pe KAROL SEVILLA.

Voi ce spuneti de incantatoarea KAROL SEVILLA?