Biografia ispitelor INSULA IUBIRII 2: Ramona Osz, Deea – Andreea Ienciu, Catalina Manole si Francesca Feraru

Scurt wiki biografic a celor 5 ispite feminine de pe Insula Iubirii. Show-ul din Thailanda nu duce lipsa de frumuseti feminine periculos de seducatoare!

1) Biografie Deea – Andreea Ienciu (data nasterii 8 mai 1990, varsta 26 de ani)

Deea a avut curaj, si-a asumat greselile din trecut, a facut tot ce a simtit în cadrul acestei emisiuni, iar cel de-al doilea sezon al INSULEI IUBIRII o surprinde într-o noua ipostaza: Deea, fosta concurenta, devine ispita.

Daca in 2015 Andreea Ienciu ea a fost cea care a acceptat sa isi supuna relatia de iubire testului suprem al încrederii, acum bruneta trebuie sa vada daca exista barbati care nu cedeaza farmecului sau.

Deea spune ca trecerea de la statutul de concurent la cel de ispita a fost a doua cea mai interesanta si frumoasa experienta din viata ei.
biografia Deea  Andreea Ienciu insula iubirii

Ca a fost un adevarat test pentru ea si limitele ei, acela de a vedea pana unde poate sa mearga in aceasta emisiune.

"... Faptul ca am fost concurenta in 2015 m-a ajutat sa deschid ochii, sa vad exact ce îmi doresc. Asa ca am vrut si eu, la rândul meu, sa ajut pe altcineva sa sesizeze daca se afla în relatia potrivita sau nu”, a recunoscut Deea.

„Mizez în primul rand pe naturalete, sex-appeal si ochii mei patrunzatori”, a mai declarat Deea.

2) Biografie Catalina Manole (data nasterii 4 ianuarie 1991, varsta 25 de ani)

Catalina Manole este de profesie actrita si model si se considera o persoana deschisa, spontana si sociabila.

Spune ca ii  place mult sa calatoreasca si sa aiba parte de experiente noi. Iubeste fitness-ul, muzica, filmele si dansul. Aceste calitati, crede ispita, ca o transforma intr-o rivala de calibru pentru orice femeie.

Cat priveste armele de seductie pe care le va arunca în lupta din Thailanda, Catalina Manole spune sincer ca ii vine foarte usor si natural sa seduca pe oricine se afla în jurul ei.

Catalina mizeaza pe privire, contactul vizual fiind cel mai important, apoi pe aerul misterios, urmat de felul în care face pe cineva sa se simta atunci cand e în preajma ei.

3) Biografie Francesca Feraru (25 ianuarie 1992, varsta 24 de ani)

Frumoasa Francesca Feraru face PR pentru un cazinou, iar ideea de a fi ispita în cadrul show-ului „Temptation Island – Insula iubirii” a atras-o tocmai pentru ca, asa cum spune ea chiar trebuie sa desparti nidte cupluri pe bune. Iar sa fii ispita e interesant, mai ales ca in viata de zi cu zi nu poti face asta fara sa fii criticat.

Francesca planuieste sa cucereasca barbatii mizând pe inocenta sa nativa.

Spune ca intotdeauna i s-a parut ca cel mai sigur mod de a seduce un barbat este sa-l faci sa creada ca esti o fata normala si nu prezinti niciun pericol.

4) Biografie Ramona Osz (data nasterii 19 septembrie 1987, varsta 29 de ani neimpliniti )

Ramona Osz este make-up artist si este proprietara unui site de lenjerie intima. Ramona a studiat psihologia si este fascinata sa descopar oameni, caracterele lor si modul în care acestia gândesc.

Ispita este se declara a fi un bun ascultator si ii place sa le reda oamenilor încrederea în sine atunci cand au temeri.
Biografia Maria Ilioiu Insula Iubirii 2016

Pe langa atuurile fizice de necontestat, Ramona Osz considera ca are o putere de convingere foarte mare si pot influenta oamenii pentru a le deschide ochii asupra lucrurilor pe care uneori nu le vad.

Declarata ca isi foloseste logica si se bazeaza pe intuitie în unele momente.

5) Biografie Maria Ilioiu (data nasterii 3 martie 1990, varsta 26 de ani)

Maria Ilioiu recunoaste sincer ca are o singura asteptare la aceasta emisiunea INSULA IUBIRII, si anume sa gaseasca un barbat.

Foarte increzatoare în puterea ei de seductie, tanara ispita mizeaza strict pe aspectul fizic pentru a duce în pacat barbatii de pe „Insula iubirii”.

Spune ca este perfect constienta ca e frumoasa si senzuala fara a folosi cuvinte pentru asta.