Biografia FLORIN NEMES de la RCS & RDS prin Belgravistan spre spionii Black Cube

De ce a ajuns sa ne intereseze biografia lui Florin Nemes? Il cunoastem de undeva? De fapt cu totii "il cunoasteti" pe Florin Nemes, despre care presa (CATAVENCII) scrie ca este "iubitul" Laurei Kovesi.

Il stiti pe Florin Nemes din seria de reclame la RCS&RDS pentru abonamentele de telefonie mobila si internet.

Florin Nemes este coordonator de marketing si PR al RCS & RDS, si a de venit cunoscut publicului larg din reclamele Digi Mobil in care joaca rolul unui detinut intr-o inchisoare de lux, alaturi de fostul fotbalist Gica Craioveanu.

Iata pe scurt CV-ul lui Florin Nemes via Linkedin

2007 – 2009 Universitatea „Politehnica” din Bucuresti: Postgraduate studies, Strategic Management

1999 – 2003 "Henry Coanda" Air Force Academy, Brasov Bachelor, Organizational Management

cv florin nemes rcs rds

February 2009 – Prezent: MARKETING & PR COORDINATOR RCS & RDS S.A.

February 2006 – February 2009: MARKETING MANAGER, INFOGATE TELECOM S.R.L. (C-ZONE)

August 2004 – February 2006: MARKETING ASSISTANT, AUGUSTA PAPIER S.R.L.

Nascut in orasul Tarnaveni, Florin Nemes a absolvit cu brio Academia Fortelor Aeriene “Henri Coanda” din Brasov, in 2003, a lucrat pentru Augusta Papier, Infogate Telecom si  din 2009, RCS & RDS. Emil Florin Nemes adora literatura de dezvoltare personala, alergarea si desigur mancarea vegetariana... Informatii neclasificate preluate de contul de Linkedin al domnului iubit al Laurei Codruta Kovesi.

De fapt stirea celor de la CATAVENCII nu este povestea de dragoste dintre Kovesi si Nemes ci faptul ca "spionii" Black Cube l-ar fi spionat (evident :D, ce altceva sa faca) pe iubitul procuroarei sef a DNA.

Pare straniu (chiar daca informatia nu este confirmata) ca niste "spioni de mare calibru", cum erau cei doi tanci de trimisi de Cubul Negru in Romania, sa aiba curiozitati legate de ceea ce se intampla in dormitorul unor oameni liberi, chiar daca cu functii importante.

Atentie, articolul din Catavencii a aparut in data de 4 Mai 2016.

Tot miercuri 4 mai, site-ul de analize strategice de securitate Intelligence Online scria ca autoritati din Romania ar fi cerut Mossad-ului sa ii verifice pe cei de la Black Cube. Iar pe la TV se afirma (pe surse desigur) ca au inceput deja demersurile pentru intocmirea a trei comisii rogatorii la sediile Black Cube din Londra, Paris si Tel Aviv.

wiki biografic florin nemes rcs rds iubit laura kovesi

Tot ceea ce scapa din acest serial - care pare o productie de mana a doua - este MOTIVUL.

Care sa fie motivul (motivele) pentru care niste baieti angajati la o forma de Private Intelligence cu rezultate remarcabile, ajung sa vina pana in Romania ca sa sparga niste conturi de mail si sa dea niste telefoane pentru a afla secrete "rusinoase" din viata unui Sef a DNA si sfarsesc prin a ajuca la Cazino si a fi arestati si bagati la racoare pe termen nelimitat?

Multe si necunoscute sunt Caile Domnului, dar se pare ca si mai necunoscute sunt jocurile de culise care se fac pe actuala scena politica din Romania.

Politica, bani, putere... lucruri pentru care "Scopul scuza Mijloacele"!

Pana acum mutarile de pe aceasta tabla de sah aflata in ceata au fost facute de autoritatile romane. Ramane sa vedem cand si cum vor muta si cei de la Black Cube.

Sau poate nu va mai muta nimeni si se va cere remiza, pentru ca... asa e in sah!

UPDATE

Laura Codruta Kovesi replica ferma pentru Antena 3, prin intermediul biroului de presa al DNA. 

„Dosarul nr.129/P/2013, prin care mai multe persoane - directori si actionari ai Trustului Intact – au fost trimisi în judecata, a fost înregistrat la Directia Nationala Anticoruptie la data de 24 aprilie 2013, înainte de numirea mea în functia de procuror sef al DNA .

Atât la data înregistrarii dosarului la DNA, cât si pe durata instrumentarii acestuia, nu am cunoscut personal si nu am discutat cu nicio persoana din conducerea sau cu angajati/fosti angajati ai companiei care este parte vatamata în dosar.

Rechizitoriul nu a fost confirmat de procurorul sef al DNA, ci de procurorul sef al Sectiei pentru combaterea coruptiei .

Simpla împrejurare ca, de-a lungul timpului, am avut relatii personale cu persoane angajate la o societate comerciala nu poate sa afecteze impartialitatea sau legalitatea unui dosar instrumentat de colegii mei din cadrul DNA.

Orice fel de atacuri defaimatoare la adresa mea, inclusiv a vietii mele personale, vor impune un demers ferm, prin folosirea cailor legale”.