WIKI SERGEY LAZAREV reprezentantul RUSIEI la EUROVISION 2016 spune YOU ARE THE ONLY ONE

Reprezentantul RUSIEI la EUROVISION 2016 se numeste SERGEY LAZAREV. Un ARTIST multitalentat. Este CANTARET, ACTOR si PREZENTATOR DE TELEVIZIUNE.

Are un succes formidabil in tara sa si nu numai. Tanar, frumos si talentat. Plin de energie si indragostit de muzica. Si-a inceput cariera la o varsta frageda.

CELEBRITATEA a venit pe masura ce anii treceau. Treptat dar sigur SERGEY LAZAREV a devenit un STAR in puterea cuvantului.

Bunaoara anul trecut in 2015 a castigat toate premiile posibile atat in muzica cat si in teatru si in televiziune.
Melodia cu care isi va reprezenta tara la EUROVISION 2016 se numeste YOU ARE THE ONLY ONE.

A fost scrisa de o echipa faimoasa de compozitori adevarate legende in istoria concursului EUROVISION.
Ei sunt DIMITRIS KONTOPOULOS si FILIP KIRKOROV.
WIKI SERGEY LAZAREV RUSIA EUROVISION 2016

Versurile au fost scrise de JOHN BALLARD si RALPH CHARLIE. SERGEY LAZAREV s-a nascut in 1983 la SANKT PETERSBURG.

La 17 ani canta in trupa SMASH trupa infiintata chiar de el. Aveau un mare succes. Si pe cand era succesul mai mare trupa SMASH s-a desfiintat.

A fost si momentul in care SERGEY a decis sa continuie in muzica ca SOLO ARTIST.

Din trupa SMASH facea parte cel ce i-a ramas prieten de atunci si pana in prezent VLAD TOPALOV. Primul album al cantaretului rus s-a numit DON'T BE FAKE si a devenit inca de la lansare un BESTSELLER.

La festivitatea FIRST RUSSIAN NATIONAL MUSIC AWARDS lui SERGEY LAZAREV i s-a inmanat PREMIUL BEST SINGER OF THE YEAR 2015. A inceput un turneu de promovare a muzicii sale in peste 55 de tari.

De cum s-a anuntat turneul SERGEY LAZAREV biletele s-au vandut intr-o singura zi. Ceea ce spune mult despre succesul la public al rusului. Va spuneam ca SERGEY LAZAREV este multitalentat.

Si-a imprumutat VOCEA mai multor desene animate. Astfel SERGEY LAZAREV este VOCEA: PRINCE ARTHUR din SHREK, LUPUL din ALPHA si OMEGA si TROY BOLTON din productia muzicala DISNEY "HIGH SCHOOL MUSICAL."

Rolul lui TROY BOLTON a fost interpretat in  original de vestitul ZAC EFRON. SERGEY LAZAREV este un barbat fermecator si sensibil.

Este un iubitor al animalelor. Acum trei ani a vizitat un adapost de caini. Nu a plecat cu mana goala ci cu un frumos exemplar. CATELUL i-a devenit super prieten. SERGEY il iubeste nespus si nu pleaca nicaieri fara el.

Ba mai mult frumosul catelus l-a inspirat pe SERGEY sa isi deschida o mica afacere cu haine destinate cateilor si pisicilor.

Nu ii place sa vorbeasca de propria persoana.

Prefera sa lase prietenii sa il descrie. Iar prietenii spun ca SERGEY este un tip SUPER COOL.

Pentru ca are o atitudine deschisa fata de toata lumea. Nu vorbeste urat despre nimeni si nu a criticat vreodata pe cineva pentru alegerile facute.

SERGEY LAZAREV spune ca este AMBITIOS, PERSEVERENT si DORNIC sa cante si sa incante.

Inainte de a urca pe scena sta cateva minute singur si se reculege. Se concentreaza asupra a ceea ce are de facut intocmai ca un sportiv inainte de a pleca in cursa.

Faptul ca va canta pe scena EUROVISIONULUI este cel mai bun lucru care i se putea intampla. Va face tot ce sta in putinta pentru a se intoarce acasa cu un loc bun in clasamentul final.Asculta melodie Rusia Eurovision 2016: SERGEY LAZAREV - YOU ARE THE ONLY ONE

Doamnelor si domnilor din RUSIA la EUROVISION 2016, multitalentatul SERGEY LAZAREV cu o frumoasa melodie de dragoste.

YOU ARE THE ONLY ONE se numeste melodia. Nu stim daca melodia a fost scrisa cu gandul la vreo domnisoara. Un lucru este sigur.

SERGEY LAZAREV nu duce lipsa de fani si mai ales fane.
MAI POTI CITI