VLOGUL "ucis" de FACEBOOK LIVE. Livemap Facebook acolo unde Chat-ul Video si-a facut seppuku!

Moartea VLOG-ului (un fel de Blog Video) si a VideoChat-ului vine de la... FACEBOOK LIVE.

In momentul scrierii acestui articol (ora 8:00) in Romania Facebook Live este si nu este. Adica romanii au plecat la scoala, la job, la cumparaturi, la o cafea, si nu au chef sa se arate LIVE pe "feisbuc".

Cele doua capturi de ecran va arata cum stateau lucrurile in toata lumea in aceasta dimineata.

De remarcat ca Facebook Live prinde foarte bine in ASIA.

Si nici in America de Nord, lucrurile nu stau atat de rau. Tinand cont ca in acele parti de lume, este noapte acum, lucrurile par logice.

facebook live romania harta cu cine este online

Dar ce este Facebook live si cu se "mananca"?  Facebook Live a fost introdus la finalul anului 2015, în luna decembrie, si a fost, initial, disponibil doar unui grup restrans de persoane.


In acest moment utilizatorii Facebook din 60 de tari au primit acces, iar prin introducere Live Map, reteaua FB ne arata înca o data cât de importante sunt materialele video pentru viitorul sau.

Facebook Live Map este o harta disponibila doar în versiunea de desktop a retelei sociale care afiseaza videoclipuri live din toata lumea.

Fiecare Live video de pe Facebook este indicat printr-o bulina albastra, iar înca de la început, se pot observa anumite zone extrem de active din acest punct de vedere.

Si acum... de spunem ca VLOG-ul si VideoChat-ul sunt lovite de aceste Live-uri gratuite de pe Facebook.

facebook live videochat gratis din toata lumea

Inca nu au aparut transmisiuni Live pe Facebook cu tenta erotica insa... cu siguranta acesta este doar inceputul.

Ca sa faci un Vlog, iti trebuiau echipamente, cunostinte de montaj video, etc... acum tac pac deschizi telefonul si bagi un Live natural, spontan, nestudiat, pe care numai cine nu vrea nu vede.

Unii spun ca aseara pe la 12 noaptea LiveMap-ul Facebook-ul arta multe fete si baieti pe ritmuri de manele sau nu care trageau live-uri pe Facebook intr-o veselie.

Continut de calitate pe Facebook? Poate... insa fara filtre AI bine implementate ne este ca in curand vom vedea Live pe FB cate o explozie intr-un avion sau o decapitare eleganta si realizata ca la manual.

Si asta ne dorim?
MAI POTI CITI