Restaurant STRADALE Chef Foa, juratul MasterChef Romania face „street food” pentru corporatistii din Bucuresti

Se da un jurat MasterChef, Chef FOA si un concept "street food". Luate impreuna rezulta... un nou restaurant de top din Bucuresti: STRADALE.

Amenajat intr-o suprafata de 600 de metri patrati la parterul cladirii de birouri Bucharest Business Park (BBP), restaurantul STRADALE reprezinta o investitie de peste 200.000 euro, avand suportul CA IMMO pe partea de echipamente si fit out.

Restaurantul Stradale ofera 180 de locuri, iar pe parcursul pranzului poate servi pana la 600 de persoane la mese, pe langa optiunea express de take away.

Restaurantul Stradale din Bucuresti s-a deschis publicului incepand cu data de 31 martie 2015.

Axat pe „street food” si „live cooking”, restaurantul Stradale este o locatie care se adreseaza clientilor din cladirile de birouri (pe scurt ceea ce numim uneori cu rautate "corporatisti").

restaurant stradale bucuresti meniu cu mancare stradala pentru corporatistii bucuresteni

Mancarea stradala (street food) este o ramura a gastronomiei din ce in ce mai popularizat dar cu o istorie indelungata.

Unele mancaruri stradale pot fi adevarate aventuri pentru turisti, iar pe stradutele oraselor din lumea intreaga exista tarabe care au castigat premii pentru preparatele lor, dar si carucioare cu hot dog si supa cu taietei. Pentru gastronomia mondiala, preparatele descoperite în colturi de strada înseamna totul.

In cazul restaurantului lui Chef FOA, "Mancarea stradala" nu se serveste la taraba ci in atmosfera eleganta a localului.

Restaurantul Stradale aduce, in premiera in Romania, un Robata Grill si un Tandoor Oven, unde se concentreaza zona de live cooking.

Actualul jurat MasterChef, Chef Foa, mizeaza si pe design-ul restaurantului, cosmopolit si confortabil, precum si pe flexibilitatea spatiului, care permite organizarea de evenimente after hours.

chef-foa-florin-scripca-restaurant-stradale

WIKI: Florin Scripca, cunoscut si sub numele de FOA, a pornit in propria aventura culinar-gastronomica in urma cu 14 ani.

Chef FOA face parte din echipa Flavours Food Design, avand in subordine 8 bucatarii, ele fiind unele dintre cele mai apreciate locatii din Bucuresti: Biutiful, Biutiful By the Lake, Fratelli, Le Bistro si Willbrook Platinum Business & Convention Center. 

Si ca sa condimentam biografia lui Chef FOA, va spunem ca acesta se pregateste de nunta. 

Florin Scripca si-a cunoscut iubita, pe Ioana Aian Balu, in urma cu mai multi ani, insa, relatia de iubire a inceput acum trei ani.

Ioana Balu este managera lui Florin Scripca, in varsta de 32 de ani, iar la inceput au fost foarte buni prieteni, pana au realizat ca sentimentele lor sunt mai puternice.Comentariile sunt inchise