Treceți la conținutul principal

Restaurant LA MARMOTE Sinaia in 2016 inchis si parasit in ruina

Poate stiti ce a reprezentat Restaurantul La Marmote din cartierul Cumpatu din Sinaia. Un simbol al rafinamentului culinar, un loc unde mancarea, interiorul deosebit si grija gazdelor fata de orice client, aducea o particica din magia Alpilor in Romania.

Dupa multi ani in care La Marmote a reprezentat un loc unde era musai sa mergi sa iei masa daca ajungeai in vacanta la Sinaia, iata ca de ceva timp, acesta este inchis, abandonat... pur si simpul parasit.

Daca va intrebati de ce a fost inchis si abandonat restaurantul La Marmote din Sinaia, aflati ca nimic nu este sigur (nu poate fi probat) in acest sens. Unele interese ascunse ale unor investitori, invidia concurentei, faptul ca era doar un restaurant si nu avea si o unitate de cazare, toate sau niciuna au dus la inchiderea brusca si fara explicatii.

restaurant la marmote cumpatu inchis si parasit

Doar teresa abandonata, cu mesele crapate de ploile si zapezile de peste ani, mai amintesc ca aici a existat candva un restaurant care facea mandria cartierului Cumpatu din Sinaia.

Este adevarat ca alaturi de La Marmote se intinde acum o alta terasa. Cei de la Piatra Soimului au profitat de situatie si au extins propriul restaurant cu o terasa mare unde turistii pot savura diverse preparate culinare... insa mai au mult pana departe!

restaurant la marmote sinaia parasit

Chiar si locuitorii orasului Sinaia regreta disparitia Restarantului La Marmote. Daca veti intreba un taximetrist despre aceasta locatie, cu siguranta va va spune cu nostalgie ca aici se manca cel mai bine in Sinaia. Ca portile erau imense si preturile mai mult decat decente.

poze noi vechiul restaurant la marmote din sinaia

Aceste poze cu fostul La Marmote au fost facute in aprile 2016, si arata clar starea jalnica in care a ajuns restaurantul La Marmote din Sinaia.

Istorie prezenta care exprima perfect starea turismului romanesc, care se multumeste sa existe intr-o permanenta mediocritate si un etern amatorism.