MESAJE DE PASTE 2016. URARI de Paste pentru cei dragi!

FELICITARI DE PASTE 2016 Iti doresc sa sarbatoresti fiecare zi ca si cand ar fi ziua sfanta a Invierii! Nu uita sa te bucuri chiar si de lucrurile marunte din viata ta si sa ii apreciezi pe cei dragi. Sarbatoarea Pastelui sa va aduca mai aproape! Iti urez din toata inima un Paste Fericit!

FELICITARI DE PASTE 2016 A venit Pastele; ti-a adus mireasma dulce a florilor si ciripitul suav al pasarilor. Imi doresc ca toate acestea sa iti insenineze zilele. Paste Fericit!

MESAJE DE PASTE 2016 Cauta in adancul inimii tale puterea de a raspandi bunatate in jurul tau asa cum a facut Fiul Domnului din iubirea sa pentru oameni. Paste Fericit!

MESAJE DE PASTE 2016 Fie ca lumina Învierii Mântuitorului sa va inunde casa si sa va aduca armonie, fericire si multa iubire. Paste fericit!

MESAJE DE PASTE 2016 Fie ca bucuria Învierii Domnului sa va aduca în suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi. Hristos a înviat!

MESAJE FELICITARI DE PASTE 2016

MESAJE DE PASTE 2016 Invierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase si inima de iubire ! HRISTOS A ÎNVIAT!

URARI DE PASTE 2016 Invierea Domnului sa va aduca armonie în casa si în gând, împacare si regasirea întelepciunii în sânul familiei. Hristos a înviat!

URARI DE PASTE 2016  Minunea Învierii sa îti aduca în suflet împacare, armonie, iertare si iubire! Priveste cu seninatate înainte si bucura-te de un nou început alaturi de tot ceea ce conteaza pentru tine!

URARI DE PASTE 2016 Sarbatori fericite încarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste!

URARI DE PASTE 2016  Fii în sentimentul Pastelui…astazi fii întelegator, fii alaturi de cei dragi, fii cel care le iarta pe toate, fii în sentimentul Pastelui.

MESAJE DE PASTE 2016 Hristos a înviat! Sarbatoarea Învierii Domnului binecuvântata de lumina sfânta sa aduca sentimente calde, bogatie sufleteasca si bunastare într-un ou înrosit de iubire si într-un cozonac delicios precum voia buna.