LETONIA trimite la EUROVISION 2016 un debutant JUSTS care va masura HEARTBEAT... o bataie a inimii

LETONIA a indraznit sa trimita la EUROVISION 2016 un debutant. Se numeste JUSTS si are doar 21 de ani. Melodia artistului se numeste HEARTBEAT.

O bataie a inimii care sa arunce o vraja asupra publicului de la STOCKHOLM. Cine este JUSTS si care este povestea lui in drumul catre muzica?

A castigat finala LETONIEI pentru EUROVISION numita SUPERNOVA in luna februarie a acestui an.

Are sprijinul AMINATEI cea care deja si-a reprezentat tara la EUROVISIONUL din 2015 si care a reusit sa puna LETONIA in top clasificandu-se in topul final pe locul al saselea.

Participarea la finala pentru EUROVISION 2016 a insemnat pentru JUSTS si debutul adevarat in muzica. Pana la acest debut JUSTS a mai cantat intr-o serie de trupe.
wiki lituania eurovision 2016 Justs - Heartbeat

A cantat alaturi de un artist hip hop GACHO. Si a fost membru in trupele TAX FREE o trupa rock funk dar si in trupa BUNCH OF GENTLEMEN.

Un tanar vesel si extrem de dedicat. In orice ar face fie ca este vorba de organizare de evenimente, competiti sportive si muzica.

Se lasa influentat de muzica unor artisti mari pe care ii admira de la MICHAEL JACKSON la RAY CHARLES, trupa NEIGHBOURHOOD si GLASS ANIMALS.

JUSTS SIRMAIS pe numele din buletin s-a nascut la 6 februarie 1995 in orasul KEKOVA unde locuieste si in prezent.

JUSTS acesta este si numele de scena al artistului  din LETONIA isi descrie drumul in muzica precum al unei strazi din RIGA.

Pana la 21 de ani a calatorit a ajuns acompaniat de chitara sa si la PARIS. Nu stim daca mai are timp si de viata sentimentala desi fanele nu lipsesc din viata sa.

A terminat LICEULsi apoi a absolvit cursurile Facultatii De MANAGEMENT din RIGA capitala LETONIEI. Si-a perfectionat stilul in muzica cu un specialist in muzica pop si jazz.

Impreuna cu prietenii a contribuit la lansarea unei platforme destinata lansarii tinerilor in muzica. S-a apropiat de copii cu dizabilitati in perioada in care a lucrat cu acestia.

Ii plac copiii si cu siguranta va fi un parinte deosebit. Asta mai tarziu. Acum are 21 de ani si lumea lui este colorata de MUZICA.

A terminat liceul cu note mari si spune ca i-a placut matematica fapt pentru care a avut doar note mari. Canta impreuna cu trupa sa.

Atunci cand urca pe scena au un ritual care le da incredere ca vor face un show adevarat. Se aduna cu totii intr-un cerc si ca la un semn dau drumul unui strigat de lupta eliberator.

Rad si apoi urca cu energie pe scena. JUSTS are vise mari. Vrea sa cucereasca cel mai inalt varf muzical. Vrea sa inspire si sa cante pentru oameni.

JUSTS spune ca EUROVISIONUL ii va da sansa sa se faca cunoscut si sa isi indeplineasca  visele. Are incredere in fortele sale si ale trupei.

AMINATA cea care a fost anul trecut la EUROVISION a fost chemata in echipa. Nu stie daca va reusi sa castige EUROVISIONUL.

Un lucru este cert. Fiecare vis implinit incepe cu primul pas. Si JUSTS a facut acest prim pas.


Eurovision 2016 melodie Lituania: Justs - Heartbeat

Fanii concursului EUROVISION au spus ca JUSTS nu a procedat bine cand a luat-o pe AMINATA in echipa lui. Cu alte cuvinte in opinia unora JUSTS nu prea are sanse sa castige.

Dar stiti voi vorba aceea cu NEVER SAY NEVER. AMINATA si unul din cei mai iubiti cantareti ai LETONIEI, INTARS BUSULIS au avut recitaluri la faza nationala EUROVISION LETONIA.

Din LETONIA vine cu HEARTBEAT tanarul artist JUSTS.