Biografia SANJA VUCIC ZAA reprezentanta SERBIEI la EUROVISION 2016 ne spune GOODBYE - SHELTER

Din SERBIA va canta pe scena EUROVISION faimoasa cantareta SANJA VUCIC si trupa ZAA. Nascuta la 8 august 1963 in KRUSEVAC artista canta de cand se stie.

Mai precis din clasele primare. Parintii i-au oferit o solida educatie muzicala dorind ca micuta SANJA sa straluceasca in domeniul ales acela in care a dovedit talent.

Si-a perfectionat abilitatile artistice si darul oferit de la natura. Mai intai cu piese grele din repertoriul unor cantareti  faimosi ca ARETHA FRANKLIN, MICHAEL JACKSON si BEYONCE.

A facut cursuri cu marea cantareta de opera KATARINA JAVANOVIC. Ce spunea aceasta despre eleva SANJA VUCIC?

" IT IS IMPORTANT FOR SANJA TO REMAIN WHO SHE IS AND RETAIN  HER DISTINCTIVENESS." In copilarie SANJA a fost invatata de parinti sa cante si muzica folk.
Biografia SANJA VUCIC ZAA SERBIA EUROVISION 2016

In afara talentului muzical SANJA mai are si altfel de talente. Este vorbitoare de limba araba pentru ca a studiat araba. In plus vorbeste fluent trei limbi straine si se poate descurca decent in alte  trei limbi.

Cariera ei a fost numita de critici ca fiind "SERBIAN DREAM". Cu toate acestea SANJA spune ca nu este o artista cunoscuta. Si tocmai de aceea EUROVISIONUL ii da ocazia de a se face cunoscuta.

De a deschide noi usi pentru cariera sa, de a cunoaste oameni noi. Si in plus este nerabdatoare sa cante pe scena recunoscuta ca fiind una dintre cele mai bune din lume.

Stie ca are talent dar asta nu este destul. Are nevoie de promovarea adecvata. Pana atunci ii multumeste celui de SUS pentru darul oferit. Si spune ca va face tot ce tine de ea sa pastreze acest har.

SANJA este o doamna ambitioasa si si-a dovedit calitatile de lider in cateva trupe unde a fost solista. Mai apoi a venit randul ei. Si-a facut propria trupa NEGATIVE.

Dupa aceasta trupa a urmat cea de acum trupa ZAA. SANJA canta cu pasiune si nu ii pasa ca muzica ei nu este cea comerciala care sa atraga publicul si sa fie difuzata pe la radiouri.

Dar nu se da batuta si merge pe drumul pe care l-a construit. Criticii au vazut in ea o artista cu potential de aceea a si atras atentia. SANJA este perfectionista. Spune ca se descurca si la dans.

Inainte de a urca pe scena ii place sa se ascunda si sa priveasca publicul de dupa cortina. Cand urca pe scena la concerte intotdeauna face pe cineva fericit.

Alege o persoana din public si ii acorda o atentie deosebita.

Asa transmite acea senzatie de magie  publicului. Iar aprecierea si simpatia publicului ajung inapoi la ea pe scena. Pana acum a scos trei albume.

In prezent locuieste in BELGRAD dar este  indragostita de plaiurile natale. O artista generoasa care a stiut sa se apropie de alti artisti tineri sprijinindu-i.

A compus muzica si a scris versuri pentru cantareti la inceput de drum dar si pentru trupe consacrate.

In 2004 prezenta ei la FESTIVALUL BEAVIZJAC a atras atentia criticilor care au propus-o sa participe la preselectiile pentru EUROVISION. Melodia de atunci s-a numit CONFUSED.

Cateva cuvinte si despre IVANA PETERS membra a trupei ZAA. S-a nascut la BELGRAD. Canta de mica. La 15 ani se alatura trupei WHO IS THE BEST.

IVANA la mai putin de 20 de ani impliniti a fost pe scena  la BELGRAD SPRING unul din cele mai importante evenimente muzicale.

Alta perioada alt proiect alta trupa. IVANA PETERS a fost  si membra a trupei  TAP 011. Trupa a facut istorie in anii 90.


ZAA Sanja Vucic - Goodbye (Shelter) (Serbia) Eurovision 2016

Versurile melodiei GOODBYE/SHELTER sunt in franceza. MUZICA si VERSURILE sunt rezultatul muncii IVANEI PETERS.

Din partea SERBIEI va canta la EUROVISION 2016 SANJA VUCIC si ZAA. SANJA VUCIC o artista  plina de talente si care va oferi publicului un spectacol minunat.

SANJA VUCIC si ZAA spera sa  deschida usa oportunitatilor in industria muzicala internationala. Pentru ca la EUROVISION are ocazia de a se intalni cu oameni pe care ii respecta de ani de zile.