Biografia SANDJHA canta SING IT AWAY pentru FINLANDA o cantareata cu radacini indiene

WIKI: SANDJHA s-a nascut in INDIA dar este naturalizata in FINLANDA. Cu radacini indiene finlandeza SANDJHA a cucerit publicul din finala nationala pentru EUROVISION.

Votata unanim de catre public si juriu SANDJHA va merge la STOCKHOLM sa isi reprezinte tara. Aceasta a fost unul din visele ei sa ajunga sa cante pe scena EUROVISION.

SANDJHA este infirmiera intr-un spital. Dar canta si scrie texte. Nu a absolvit niciodata vreo scoala de muzica.

Pur si simplu s-a declarat AUTODIDACTA.

Canta din copilarie dar la modul profesionist de abia de la 18 ani. In primvara acestui an isi va lansa cel de-al doilea album. Primul album se numeste GOLD WAS PRAISED. Una din melodii a intrat in TOP 20 RADIO HITS.
Wiki-Sandhja_Eurovision_2016_Finlanda

Melodia se numeste THESE SHOES. Un vers al acestei melodii o caracterizeaza spune SANDJHA. Pentru ca apasa pe radacinile indiene.

Melodia vorbeste despre modul in care ea simte si ceea ce reprezinta muzica pentru ea. Canta cu dragoste pentru ca iubeste oamenii. Isi doreste ca atunci cand oamenii ii asculta muzica sa uite de toate necazurile.

Si sa se  lase cuprinsi doar de propriile simtaminte. Are convingerea ca vulnerabilitatea este de fapt o mare forta.

Pentru ca atunci cand lasi garda jos abia atunci descoperi adevarul despre tine. SANDJHA isi doreste ca oamenii sa fie inspirati de muzica. A avut ocazia sa calatoreasca din GUYANA pana in JAMAICA.

A  dorit ca aceasta calatorie sa o ajute sa gaseasca inspiratie pentru cel de-al doilea album. Acum se afla in febra pregatirilor pentru EUROVISION.

Despre melodia pe care o va interpreta pe scena suedeza  SING IT AWAY spune ca are un sound gospel soul. Alaturi de ea pe scena vor fi un grup de cinci fete ce vor constitui grupul de BAKING VOCALS.

Domnisoarele de la BAKING VOCALS ii sunt prietene in viata de zi cu zi. De aceea le este mai usor sa faca show pe scena. Impreuna SANDJHA si fetele vor canta si vor dansa asa ca la o petrecere la care se simt bine.

Spune ca adora sa faca um mix din stiluri de muzica variata. Nu o suparati pe domnisoara SANDJHA.
A concurat la campionate ale FINLANDEI si a reusit sa obtina medalii.

SANDJHA este campiona la KICKBOX si BOX. Tema melodiei SING IT AWAY este de SUPER GIRL. Vorbeste despre puterea fetelor de a reusi si de a depasi obstacole.

De aceea si ritualul inainte de a urca pe scena este tot de GIRL POWER ATTITUDE. Apoi SANDJHA intinde pumnii si isi imagineaza ca are in fata ei un adversar.

Ganduri pozitive si energie si gata sus pe scena. EUROVISIONUL este pentru SANDJHA un vis implinit. Va avea ocazia sa obtina recunoasterea internationala de care avea nevoie.

Si in plus va intalni un public super si va avea ocazia sa isi extinda cariera muzicala si in afara tarii sale. Pentru ca acesta este adevarata tinta a SANDJHEI.

Sa patrunda pe scena internationala. Seara in care a fost aleasa sa mearga la EUROVISION a fost una din cele mai frumoase. Au fost doua recitaluri de exceptie.

LORDI si  PERTTI KURIKAN reprezentantul FINLANDEI la EUROVISION 2015 . Spectacolul a fost prezentat de ROOPE SOLMINEN si KRISTA SIEGFRIDS. SANDJHA este un model pentru tinerele care doresc sa se afirme pe plan muzical.Asculta Sing It Away - Sandjha, Finlanda Eurovision 2016

Un talent nativ. Nu a avut nevoie de vreo scoala de muzica. Iar finlandezii au avut deplina incredere sa o trimita la EUROVISION sa le reprezinte tara.

SANDJHA si SING IT AWAY pentru FINLANDA.