Biografia pustiului minune de 17 ani, FRANS reprezentantul SUEDIEI cu melodia IF I WERE SORRY

SUEDIA este tara gazda a concursului EUROVISION 2016 ce se va desfasura la STOCKHOLM. Pe cine a trimis tara gazda sa o reprezinte la cea de-a 61 una editie ?

Desigur nu pe oricine. Numele lui este FRANS si a devenit celebru la 7 ani. Cine este microbist infocat isi aduce aminte de CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL din 2006.

Atunci un pusti din SUEDIA  in semn de omagiu pentru marea legenda a fotbalului ZLATAN IBRAHIMOVICI i-a dedicat o melodie. Raspunsul publicului a fost un mare extaz si asa FRANS reprezentantul SUEDIEI la EUROVISIONUL 2016  a devenit la randu-i  o legenda.

Fanii l-au inclus  in randul admiratorilor infocati ai fotbalistului. Pe numele lui FRANS JEPPSON WALL s-a nascut la 19 decembrie 1998 in YSTAD, o regiune numita SKANE situata in sudul SUEDIEI.
Wiki FRANS Sweden Eurovision 2016

Cantecul pe care l-a compus FRANS pentru legenda ZLATAN IBRAHIMOVICI se numea WHO'S DA MAN si de la lansare a devenit un cantec FENOMEN. Suedezii il adora pe FRANS si il considera un mic geniu muzical.

La zece ani de la intamplarea care l-a transformat intr-o legenda FRANS revine spectaculos pe scena. El a fost desemnat sa reprezinte SUEDIA la EUROVISION.

FRANS este un mare patriot si nu-si mai incape de fericire. Pentru ca nu e putin lucru sa fii desemnat cantaretul care sa reprezinte tara la concursul devenit un brand.

FRANS este mandru si vrea sa castige MARELE PREMIU. IF I WERE SORRY se numeste melodia pe care o va interpreta pe marea scena in fapt  scena  de acasa pentru el.

Nu se putea ca FRANS pustiul minune  sa  nu se implice in compunerea muzicii si scrierea versurilor melodiei  ce va fi cantata la EUROVISION.

MUZICA si VERSURILE melodiei IF I WERE SORRY a fost munca  de echipa.

FREDERIK ANDERSSON, FRANS JEPPSON WALL,MICHAEL SAXWELL si OSCAR FORGELSTROM ei sunt cei care raspund de  succesul melodiei.

Melodia lui FRANS "IF I WERE SORRY|"  este melodia de pe primul loc in topurile de radio din SUEDIA. Si nu uitati pentru primul loc s-a "batut" cu reali competitori ca RIHANNA si ZAYN.

Cum este FRANS in afara scenei? Un barbat simplu, autentic suta la suta. NATURALETEA il caracterizeaza pe scena si in afara ei.

Inca merge la scoala studiaza si face asta in paralel cu a sa cariera muzicala. Are o viata de elev si de VEDETA in acelasi timp. Nu este usor sa fii ca ceilalti un elev si in paralel o VEDETA in showbiz.

Nu are o rutina inainte de a urca pe scena. Sta de vorba cu cei din echipa si apoi cu bateriile incarcate urca pe scena. Mandru sa isi reprezinte tara din SUEDIA vine FRANS JEPPSON WALL.

Un mic geniu  un barbat sensibil . Nu a cedat tentatiilor venite odata cu CELEBRITATEA. Sa devii VEDETA la 7 ani asta te poate "ucide" incet incetisor.

Un baiat de 7 ani a  cantat o melodie dedicata unei legende a fotbalui si de atunci a intrat in constiinta publicului de pretutindeni.

Azi la  varsta de 17  ani FRANS si melodia IF I WERE SOORY este Number 1 pe SPOTIFY SUEDIA.

Cateva cuvinte si despre ceilalti compozitori ai melodiei IF I WERE SORRY. O echipa extraordinara sta in spatele melodiei, o pleiada de compozitori extraordinari ,celebri si cu multe premii la activ.

FREDERIK ANDERSSON

DIRECTOR EXECUTIV al casei de discuri  CARDIAC RECORDS, compozitor si producator de renume in SUEDIA.

FREDERIK ANDERSSON este compozitorul celei mai populare melodii suedeze  in 2015 si anume : JOHNNY.G.

Melodia este interpretata de  artistul BADPOJKEN.

FREDERIK ANDERSSON este compozitorul melodiei WHO DA MAN care l-a transformat pe FRANS intr-o celebritate.

Melodia devenita FENOMEN a stat in topurile suedeze timp de 21 de saptamani.

Recunoscator FRANS a initiat  IMP adica INSTITUTE OF MUSIC AND PRODUCTION. Pentru laudabila initiativa a fost premiat cu YSTAD KOMMUN CULTURE.

Este un premiu de recunostiinta  a comunitatii unde s-a nascut FRANS.

OSCAR FAGELSTROM

Un compozitor, producator talentat ale carei merite sunt recunoscute de suedezi. OSCAR FAGELSTROM este  campionul succeselor din ultimii 15 ani in muzica din SUEDIA.

OSCAR FAGELSTROM are in portofoliu clienti ca : COKE,BLACKBERRY,REEBOK,IKEA.

MICHAEL SAXWELL

Este unul dintre cei mai vechi si experimentati dar si versatili compozitori si producatori suedezi. A obtinut mai multe premii PLATINUM si GOLD de-a lungul carierei.


Asculta melodie Suedia  Eurovision 2016 Frans - If I Were Sorry

In SUEDIA dar si in plan international. Crede in magia momentului pe care oricand o transforma intr-o melodie ce se transforma in hit. Artisti si cantareti din SUEDIA ii poarta o adanca recunostiinta.

Ii amintim pe legendarii de la trupa rock BTB, cantaretul de country DICKEY LEE, KEITH REID, TERRY JACKS si jazz man-ul ULIF WAKENSIS.

FRANS este pustiul MINUNE al SUEDIEI. Cum o fi oare sa te trezesti o celebritate la doar 17 ani?

Raspunsul il vom afla in MAREA FINALA de la STOCKHOLM din seara zilei de 14 mai 2016.