Treceți la conținutul principal

Biografia MICHAL SZPAK reprezentantul POLONIEI vine cu propunerea de COLOR OF YOUR LIFE

Intr-o finala nationala desfasurata la VARSOVIA, MICHAL SZPAK a reusit sa il invinga pe artistul care a obtinut in anul 1994 cel mai bun rezultat obtinut vreodata de POLONIA la EUROVISION si anume locul al doilea.

Numele artistului invins de MICHAL este EDYTA GORNIAK. Nascut la JASLO in 1990, MICHAL canta de la 9 ani.

Atunci a fost prima sa iesire pe o scena si tot atunci a reusit sa castige primul premiu din viata sa. Competitia se numea YOUNG TALENTS COMPETITION. MICHAL a mostenit talentul de la parintii sai ambii artisti.

A participat in 2011 la X FACTOR si a ajuns pana in finala. La BRITISH S EDITION  s-a clasat pe locul al doilea dar a reusit sa o impresioneze pe castigatoarea ALEXANDRA BURKE.
Wiki MICHAL SZPAK POLONIA EUROVISION 2016

ALEXANDRA BURKE a spus ca a fost foarte impresionata de vocea puternica si carisma lui MICHAL si l-a invitat sa cante in duet.

La doua saptamani de la aceasta performanta MICHAL a mai bifat o victorie profesionala.

A fost prezent la FESTIVALUL ORANGE WARSAW. A cantat in deschiderea unor mari artisti ca RED HOT CHILI PEPPERS,GUNS N ROSES,LENNY KRAWITZ.

In 2011 a scos un EP cu cinci cantece. In 2013 a fost la RUSSIA SONG FESTIVAL si a vrajit publicul cu melodia "DARK EYES".

In 2015 a scos alt album cu 12 cantece inspirate din muzica care il fascineaza. MICHAL SZPAK  este influentat de muzica anilor 80-90 dar si de muzica clasica.

Si nu ai zice asta daca te uiti la MICHAL baiatul inalt cu alura de rocker inrait. La cea de-a 52-a editie a FESTIVALULUI CANTECELOR POLONEZE MICHAL a cantat pe scena primul lui single numit REAL HERO.

Toto in 2015 a participat la SUPER PREMIUM si a iesit invingator. In martie 2016 a fost selectat sa participe la selectia nationala din POLONIA pentru EUROVISION 2016.

Si a reusit o victorie spectaculoasa in fata artistului declarat favorit cel care a adus POLONIEI locul secund la EUROVISION 1994.

MICHAL SZPAK are un motto dupa care si-a condus atat viata cat si cariera.

FII TU IN ORICE IMPREJURARE, FA ASTA IN ORICE CONDITII ORICAT DE GREU ITI ESTE. Cu alte cuvinte polonezul ne invita sa fim sinceri in viata. Sa nu fim prefacuti si sa ne furam singuri caciula.

Tentatii au fost si vor mai  fi. Dar un OM ADEVARAT nu cedeaza in fata tentatiilor, nu minte si nu este ipocrit. Isi arata sentimentele asa cum sunt fara urma de ipocrozie.

Inainte de a urca pe scena MICHAL uita de tot si plonjeaza in adancurile sufletului sau. Pentru ca mai apoi sa dea totul pe scena intr-o explozie de buna dispozitie si energie.

Cea mai fierbinte dorinta a artistului polonez ar fi sa castige EUROVISION-UL. Pentru ca polonezii sa fie decalarati organizatorii editiei EUROVISION 2017.

Si daca nu va fi asa MICHAL SZPAK stie ca va canta pe o scena internationala. Va avea ocazia sa cante in fata unui public spectaculos si le va arata cum este sa canti din tot sufletul pentru tara ta.

Da , SUNT MANDRU SA REPREZINT POLONIA LA EUROVISION a spus MICHAL SZPAK.
Si de ce nu l-am asculta si noi pe mandrul polonez?


Michal Szpak - Color Of Your Life (Poland) Eurovision 2016

HAIDETI sa ne facem vietile frumoase. Sa fim oameni cu suflete neintinate de copii. SA COLORAM VIATA in culori vii care sa ne faca sa ne simtim vii. VIATA e un dar. SA O PRETUIM.

Stiu ca suna cliseistic a la ANDREEA MARIN dar nu uitati. O SINGURA VIATA NE ESTE DATA.
SA INVATAM, SA REINVATAM SA RETRAIM CU BUCURIE. FARA URA SI PARTINIRE!

COLOR OF YOUR LIFE va spune MICHAL SZPAK pe scena EUROVISION 2016.