Biografia lui Marian Munteanu luata la puricat plus Poze Vechi cu Marian Munteanu

Wiki Marian Munteanu. Dupa anuntul PNL, toate ziarele online si offline au luat la puricat biografia lui Marian Munteanu, fost lider post-decembrist al studentilor, actual profesor de de etnologie, antropologie, folclor si istoria religiilor la Facultatea de Litere a Universitatii din Bucuresti.

Si ce au au aflat din biografia publica a lui Marian Munteanu?

Au aflat ca acesta in perioada studentiei, inainte de 1989, a organizat dezbateri si colocvii, la care participau studenti, promovand teme si subiecte din operele unor autori interzisi sau cenzurati in perioada comunista.

Apoi ca in timpul mineriadei din 13-15 iunie 1990, Marian Munteanu este batut crunt de minerii veniti la Bucuresti.

Acesta a stat in coma timp de patru zile dupa ce Denes Domokos, sef de tura la mina Livezeni, a incercat sa-l decapiteze cu o secure.

wiki marian munteanu poze rare imagini vechi
Wiki: Marian Munteanu s-a nascut in data 19 iunie 1962 in comuna Gradistea din Giurgiu
Insa... mai ales au aflat din CV-ul lui ca s-a remarcat si prin faptul ca ideile sale politice au fost prezentate pe larg in cateva publicatii online declarat legionare sau cu simpatii legionare si brusc cu totii au sarit sa scrie apasat cu litere ingrosate ca Marian Munteanu este o combinatie ideologica de Religie si Ultranationalism extremist!

Si ar mai fi ceva strecurat in biografia lui Marian Munteanu de ziaristii zelosi. Faptul ca il acuza de "fraternizare defetista"  fata de Virgil Magureanu. Cu care (nimeni nu prezinta insa dovezi!!!) presa speculeaza ca ar fi facut afaceri cu arme si armament.

Despre desemnarea de catre PNL a lui Munteanu ca si candidat la Primaria Capitalei, vocile care carcotesc afirma ca acesta are un discurs stângist-populist-nationalist si nimeni vede ce legatura are asta cu liberalismul.

Asta daca, desigur, liberalismul, mai exista in PNL-ul pedelist!

Adevarul este ca dupa ce a disparut din viata publica vreme de 2-3 ani (toti il plangeau, crezandu-l prin spitale la tratament, dupa ce l-au schilodit in bataie minerii) apare la brat cu "calaul" sau, cu Virgil Magureanu, cel care ii faciliteaza reintrarea in viata politica si candidatura la alegerile prezidentiale din 2000 din partea Aliantei Nationale. 

Doar din nationalism si patriotism? Aici e mare problema a lui Marian Munteanu.

Pe care daca nu o explica in mod credibil, il va mentine in acea zona de neincredere generalizata, care este garantia unui esec suta la suta.Marian Munteanu si poporul roman miraculos

Cert este ca aparitia lui Marian Munteanu – ca om providential pentru a salva PNL în lupta pentru Primaria Bucuresti – starneste multe nedumeriri unui om normal, dotat cu un bun simt.

Si de ce nu.... in actuala conjunctura PSD ar putea da dovada de macar un deosebit simt al umorului, daca l-ar propune pe  Iliescu la Primaria Bucurestiului!!!