Biografia LOURDES LEON aka LOLA fiica MADONNEI debut pe catwalk in campania pentru "POP" parfumul pentru femei independente

Wiki. LOURDES LEON traieste in AMERICA. Daca pana acum a preferat sa stea departe de luminile reflectoarelor iat-o in plin debut pe catwalk, si nu oricum, ci intr-o campanie de promovare a parfumului POP.

LOURDES LEON aka LOLA este fiica celebrei MADONNA si a domnului LEON. Are varsta de 19 ani si in tumultul unei lumi  cu adrenalina pe taramul celebritatilor unde adesea se poarta "LUPTE" bruneta a reusit sa ramana cu picioarele pe pamant.

Cu aspect de rockerita infocata cu blugi "skinny" rupti  cu pletele in vant si ceva  tatuaje la maini LOLA a pasit cu incredere alaturi de celebra si controversata sa mama in luminile blitzurilor jurnalistilor prezenti la evenimentul STELLA McCARTNEY.

STELLA McCARTNEY este fiica legendarului membru BEATLES cu mare succes in AMERICA si pretutindeni si buna prietena cu MADONNA.
Despre LOURDES LEON Pop Perfume

Nu stim daca mamica celebra i-ar fi pus ceva vorbe bune la STELLA creatoarea de moda sau doar caliatile sale au impus-o pe LOLA.

Cert este ca LOLA a intrat cu surle si trambite in echipa celebrei creatoare mai precis in echipa care s-a ocupat cu promovarea parfumului "POP". Mandra de odrasla cea cuminte MADONNA i-a urat fiicei sale sa ramana asa cum o stie o tanara  mandra de persoanalitatea ei.

Ce promoveaza campania POP parfumul adresat femeilor independente si carora nu le este teama sa se arate lumii exact asa cum sunt?

Mesajul campaniei a convins-o pe LOLA sa intre in  campania de promovare.

Veti intreba de ce si o las pe LOLA sa va spuna ca "I LOVE WHEN SOMEONE DOESNT  WANT TO BE  WHAT THEY ARE NOT."

Desigur LOLEI ii plac oamenii care se arata asa cum sunt fara masti si fara ipocrizie. Se pare ca bruneta  este in relatii bune cu mama sa celebra asta spre deosebire de fratele vitreg ROCCO rodul dragostei MADONNEI cu actorul si regizorul GUY RITCHIE.

MADONNA este in proces cu ex-sotul sau pentru a castiga custodia tanarului de numai 15 ani. Nu stim ce sanse are MADONNA pentru ca pustiul a facut mare taraboi spunand ca nu isi mai suporta mama care l-a folosit mereu pentru a castiga bani din publicitate.

Ba chiar ROCCO a plecat de acasa. Pana isi va imbunatati relatia de parinte cu ROCCO, MADONNA se preocupa de cariera fiicei sale.

LOLA a facut un shooting pentru promovarea parfumului si a avut parul vopsit in culoarea liliacului.

Nu stim cat de mult a preluat din excentricitatile mamei celebre. Presa spune ca LOLA este in ciuda celebritatii parintilor unul dintre cei mai echilibrati copii de vedete.

Un plus pentru tanara de 19 ani LOLA care a pasit cu dreptul intr-o cariera pe care si-o doreste a fi cel putin la fel de banaoasa daca nu la fel de celebra ca a MADONNEI.

BE TRUE TO YOU spune sloganul parfumului POP adresat tinerelor care au personalitate si nu se ascund sub o masca. E atat de important intr-o uzina de vis ca cea de la HOLLYWOOD.

Desigur ca LOLA isi doreste prieteni in jurul ei care sa o aprecieze pentru ceea ce este si poate fi si nu pentru celebritatea parintilor sai.

Un zece cu plus la debutul in cariera pentru LOURDES LEON aka LOLA fiica celebrei MADONNA.

LOLA a spus jurnalistilor ca a luptat cu ea pana  sa ia decizia de a intra in campania pentru promovarea parfumului POP. Pentru ca azi la HOLLYWOOD femeile isi expun trupurile in reviste.

Si cum  raman foarte putine lucruri de spus dupa asemenea fotografii LOLA s-a gandit de doua ori ce sa faca. Daca nici MADONNA nu a mai pozat in tot felul de ipostaze care mai de care mai dezinhibate ca sa nu spunem altfel atunci nu stiu cine a mai facut-o.

Probabil ca LOURDES vrea sa infrunte trecutul mamei sale si sa isi contureze clar personalitatea chiar de la varsta de 19 ani.

Atat avea si MADONNA cand a pasit pe drumul unei cariere ce s-a dovedit de succes.
Wiki LOURDES LEON aka LOLA fiica MADONNEI

Nu trebuie sa uitam ca uriasul imperiu financiar construit de MADONNA a necesitat si multa minte.

Altfel spus in ciuda faptului ca a fost  mereu controversata MADONNA a stiut exact ce si cum sa faca pentru a-si cladi imensa avere.

Concerte , turnee, campanii publicitare reclame la diferite produse. A tinut pasul cu toate generatiile de artisti . In ultimele concerte MADONNA si-a cam facut de cap.

Asta a atras oprobiul unor fani dar si a presei. Dar LOLA fiica ei  a reusit sa isi invinga toate temerile si sa iasa  in lumina orbitoare a blitzurilor jurnalistilor si a paparazzilor.

Suntem convinsi ca  s-a prezentat in fata presei cu lectiile invatate de la celebra sa mama. Ii uram si noi succes tinerei LOURDES LEON aka LOLA.

Si nu uitai ca LOLA se "bate" cu multi copiii de vedete care vor sa mearga pe urmele pasilor celebrilor parinti. Nu este usor nicaieri in lume dar mai cu seama in AMERICA sa fii catalogat doar unul dintre acei copii speciali.

COPIII DE CELEBRITATI. LOLA vrea sa isi croiasca drumul singura fara niciun fel de ajutor. Ii va fi greu daca ne gandim ca orice usa va deschide lumea se va uita de doua ori mai atent cand isi va rosti numele.

LOURDES LEON alintata de mama sa LOLA. Bine ai venit in lumea showbizului LOLA!

Doar una este FIICA celebrei MADONNA. Si sa stiti ca LOLA nu are niciun fel de retineri in a-i spune mamei ce o deranjeaza in comportamentul acesteia.

BRAVO, LOURDES LEON!


Comentariile sunt inchise