Biografia JOE and JAKE reprezentantii MARII BRITANII la EUROVISION 2016 cu YOU ARE NOT ALONE

JOE and JAKE vor veni pe scena EUROVISION-ULUI 2016 ca reprezentantii MARII BRITANII. Cine sunt ei si care este povestea lor?

Sunt un duo, o trupa de baieti extrem de talentati si ce sa vezi cine credeti ca este unul dintre cei mai mari fani ai lor?

Da, chiar marele cantaret ROBBIE WILLIAMS.

Dupa ce au fost declarati invingatori  ROBBIE WILLIAMS i-a felicitat pe TWITTER si le-a spus ca ii va sprijini. Daca nici asta nu e o mare lauda  atunci ce sa mai zicem?

Baietii de 20 si 21 de ani s-au cunoscut chiar intr-o competitie muzicala. Dupa terminarea concursului si-au dat seama ca pe langa marea lor iubire muzica ii mai leaga o serie de pasiuni comune.
Biografia JOE and JAKE  Anglia EUROVISION 2016

JOE WOOLFORD are 21 de ani si s-a nascut  in RUTHIN WALES. JAKE SHAKESHAFT are 20 de ani si s-a nascut in  STOKE ON TRENT in  STAFFORDSHIRE.

La concursul THE VOICE editia UK. JOE facea parte din echipa frumoasei RITA ORO iar JAKE il avea ca antrenor pe WILL I AM. Si JOE si JAKE iubesc muzica eclectica.

Ii admira pe BOB MARLEYsi adora muzica aceea veche ce isi are radacinile in vremuri de demult. Toata lumea a fost de acord ca in acest duo JOE&JAKE pe scena exista o chimie indestructibila.

Aceasta chimie isi are radacinile in prietenia stransa intre cei doi. Se cunosc au acelesi gusturi in materie de muzica si asta face ca  showul lor sa fie extraordinar.

Nu exista mai mare onoare ca aceea de a merge la EUROVISION si de a-ti reprezenta tara.

JOE a experimentat mai multe genuri muzicale inclusic rap in timp ce visul dintotdeauna a lui JAKE a fost sa cante pe scena. Pentru asta la 14 ani a invatat singur sa cante la chitara.

JOE & JAKE asteapta cu nerabdare sa cante pe marea scena din SUEDIA in fata unui public urias. Indiferent de rezultatul final baietii sunt siguri ca  prezenta lor la EUROVISION este cea mai mare realizare profesionala de pana acum.

E ca un vis implinit si sigur ca fi pentru cei doi britanici o experienta de neuitat. Si cu siguranta va fi un PLUS in CV-urile lor .

Dupa sase ani de  preselectii JOE &JAKE se duc la EUROVISION. UNITED KINGDOM aka MAREA BRITANIE canta DIRECT in MAREA FINALA.

GRAHAM NORTON comentatorul UK la EUROVISION le-a spus baietilor ca melodia lor YOU ARE NOT ALONE are un aer  ce poarta un singur nume MAGNET si este extrem de "catchy".

Te prinde si nu te lasa. YOU ARE NOT ALONE ne duce cu gandul la minunata melodie a lui MICHAEL JACKSON. Dar atat.

Melodiile au acelasi titlu .

Ce spun baietii de melodia YOU ARE NOT ALONE? Our melody is sure one of anthemic quality. Trebuie sa stiti ca JOE vorbeste limba WELSH o limba veche ce inca se vorbeste in anumite zone.

In copilarie a cantat in corul bisericii. JAKE a fost invitat sa joace intr-o comedie imediat dupa ce a invatat sa cante la chitara.

Tinerii JOE & JAKE nu prea au ritualuri inainte de a urca pe scena. Adora insa sa faca pasi in jurul lor masurand  camera si calca apasat pe podea.

La STOCKHOLM isi vor limpezi mintea calcand in suus si in jos covorul din camera unde vor astepta inainte de a urca pe scena. Orice ar fi sa participi la EUROVISION asta este un lucru de mare impact.

Si parca nici nu le vine a crede ca da vor fi reprezentantii MARII BRITANII la EUROVISION.
Un duo electric si entuziast.

Tineretea vine la pachet cu talentul ce stim nu are granite de varsta. JOE & JAKE isi simt sufletele explodand de emotie stiind ca vor fi acolo intr-o companie atat de selecta.

CREME De LA CREME din lumea artistilor din EUROPA, CEI MAI BUNI vor fi acolo. Asta ii face pe cei doi englezi sa fie responsabili si sa faca totul pentru ca tara lor draga sa se situeze in clasamentul final.

BRAVO, BAIETII! JOE & JAKE canta YOU ARE NOT ALONE! Intr-o finala minunta de mai intr-o companie selecta cine s-ar putea simti singur?

MUZICA a fost mereu LIMBAJUL UNIVERSAL care deschide  sufletele oamenilor.

EMOTIA nu cunoste alta limba decat cea a sufletelor deschise in fata frumusetii si a sentimentelor calde. MUZICA ne ajuta in toate momentele vietilor nostre si este mai mult ca o terapie.


Asculta versurile melodiei Joe and Jake - You're Not Alone (United Kingdom)  Eurovision 2016

MUZICA e bucurie in starea cea mai pura!

YOU ARE NOT ALONE melodia MARII BRITANII pentru EUROVISION 2016 a fost rodul muncii mai multor oameni.

Intr-o munca de echipa atat MUZICA cat si VERSURILE melodiei apartin urmatorilor: MATT SCHWARTZ, JUSTIN J. BENSON, S. KANES. VERSURILE sunt in franceza.
MAI POTI CITI