Biografia HOVI STAR reprezentantul ISRAELULUI vine cu MADE OF STARS si vrea sa realizeze IMPOSIBILUL

WIKI. HOVI STAR vine pe scena EUROVISIONULUI  2016 cu melodia MADE OF STARS. Prima oara cand a interpretat melodia, titlul melodiei l-a facut sa se simta confuz.

I se parea ca sunt prea multe STAR STARS intr-o singura propozitie. Mai apoi HOVI STAR a inteles de ce melodia cu acest titlu este atat de perfecta si nu i-ar mai schimba titlul pentru nimic in lume.

A gasit titlul perfect pentru un artist al caruia nume este STAR , STAR si STEA.

Atunci cand a aflat ca tocmai el va reprezenta ISRAEL la EUROVISION 2016 , HOVI ditamai barbatul a cedat emotiilor coplesitoare si s-a pus pe plans. A plans o zi intreaga.

Prea multe emotii dar lacrimile lui aveau o motivare. Se uita la EUROVISION din copilarie. Iar dreptul de a-si reprezenta tara la un astfel de concurs a fost visul sau dintotdeauna.
Biografia HOVI STAR  ISRAELUL EUROVISION 2016

Prima amintire legata de EUROVISION dateaza de cand micul HOVI avea sase anisori. Statea asezat pe un scaunel in dreptul unei masute rotunde. II tinea companie mamei care se uita fascinata la televizor.

Intelegem acum de ce a fost coplesit de emotii la aflarea rezultatului care i-a oferit sansa de a-si vedea visul din copilarie realizat si implinit. E minunat si nu oricine are sansa de a-si vedea visele implinite.

HOVI STAR este unul dintre MARII ARTSTI ai ISRAELULUI. Unul iubit si apreciat. A avut mii de concerte in toata lumea.

La randul sau a fost generos si a impartasit si altor artisti din secretele succesului. A compus muzica pentru alti artisti. I-a sprijinit.

Talentul sau a fost rasplatit cu oferta de a se alatura unei trupe de dubbing pentru HEBREW adica varianta israeliana a DISNEY si PIXAR.

Aceasta echipa in care a fost invitat a participa este una celebra.

Pentru ca produs extraordinara muzica a melodiilor de box office : FROZEN, CINDERELLA, INSIDE OUT.
HOVI STAR este STARUL cu abilitati vocale rare. La asta se adauga si personalitatea sa deosebita.

In afara muzicii mai are si alte pasiuni ca MODA si HAIRSYLINGUL. Pasionat de moda HOVI STAR stie sa se imbrace astfel incat sa atraga atentia. Si promite ca acest lucru va fi reflectat in showul de pe scena de la EUROVISION.

Prietenii lui HOVI nu au nevoie de hair stylist. Ori de cate ori vor sa se tunda si sa isi aranjeze parul apeleaza la el. HOVI spune ca se mai pricepe sa imite lumea si o face cu succes.

Are calitati si de ACTOR. La spectacolul ce avea sa desemneze reprezentantul ISRAELULUI pentru EUROVISION a fost declarat inca de la inceput UN FAVORIT.

Asa se face ca atat publicul cat si juriul au fost vrajiti si i-au dat voturile.Melodia MADE OF STARS a trecut prin mai multe schimbari pana sa ajunga in varianta pe care o vom vedea la EUROVISION.

MADE OF STARS a fost rearanjata nu mai putin de patru ori pana sa ajunga in varianta finala. Si abia a cincea oara HOVI STAR si echipa sa s-au declarat multimiti.

HOVI si echipa nu s-au lasat pana cand melodia nu a sunat PERFECT. Pentru ca isi doresc ca publicul sa rezoneze cu melodia si versurile.

Si au credinta ca asa se va intampla. La spectacolul THE NEXT STAR for EUROVISION , HOVI a cantat cu pasiune. Apoi melodia a mai fost interpretata inca o data de o artista ale carei calitati sunt laudate de HOVI STAR.

Artistul din ISRAEL ne sfatuieste sa cautam varianata feminina a cantecului MADE OF STARS chiar pe YOUTUBE.

Ce secrete mai ascunde HOVI STAR?

Fara sa se laude spune ca este capabil sa creeze muzica . Sa compuna o melodie despre orice subiect si sa faca sa sune asta ca un HIT.

Inainte de a urca pe scena isi rezerva ceva timp pentru a face exercitii de respiratie si de concentrare.

Sta cu ochii inchisi trei minute si apoi e gata sa urce pe scena si sa vrajeasca publicul. Va fi cu siguranta marcat de participarea la EUROVISION.

Pentru ca faptul de a canta pe scena aceea formidabila i  se pare una din cele mai mari realizari profesionale ale sale.

Spune ca isi iubeste cu infocare tara ISRAEL si va face tot ce tine de el sa reprezinte in forta ISRAELUL.

MELODIA MADE OF STARS cantata de HOVI STAR. MUZICA si VERSURULE ii apartin lui DORON MEDALIE.


O melodie cantata in franceza de  un ARTIST cu nume de STAR. Natura a fost generoasa cu HOVI. Nu putea sa nu devina artist cu un asa nume.

Cum va imaginati ca HOVI STAR ar fi putut avea alta meserie? Cum ar fi fost sa lucreze ca muncitor sau inginer ?

DOMNUL INGINER STAR? NU! ARTISTUL CELEBRU in ISRAEL si in lume HOVI STAR.

Comentariile sunt inchise