Biografia GRETA SALOME cu "HEAR THEM CALLING" reprezentanta ISLANDEI la EUROVISION 2016

WIKI. GRETA SALOME va merge in luna mai sa reprezinte ISLANDA la EUROVISION 2016.

Nu stim de ce melodia ei se numeste "HEAR THEM CALLING". Pe cine aude GRETA venind? Despre a cui chemare sa fie vorba? Veti citi in continuare despre ce este vorba.

GRETA SALOME de acum si femeie casatorita GRETA SALOME STEFANSDOTTIR  a fost prezenta la EUROVISION 2012. Atunci a uimit publicul si criticii de specialitate.

De ce ? ESTE SINGURA doamna din istoria concursului EUROVISION prezenta in dubla calitate de compozitoare si textiera. SINGURA FEMEIE din istoria ISLANDEI.
greta-salome-wiki-eurovision-2016

O aparitie serafica venita parca din alte lumi. O blonda incantatoare a carei fiinta este plina de muzica. In copilarie micuta a dat dovada unui talent unic si special.

Studiaza vioara de la patru ani. In prezent este absolventa de CONSERVATOR si detinatoarea unei diplome de MASTER. In viata obisnuita are un job solicitant.

Calatoreste in jurul lumiisi canta. Este angajata pe nava de croaziera  DISNEY CRUISE LINES. Anul trecut nici nu a dat pe acasa. Albumul de debut a venit in 2012 dupa prima participare la EUROVISION.

Se numeste IN THE SILENCE. GRETA SALOME a fost plecata timp de un an prin lume cu nava de croaziera . Acolo unde incanta lumea cu muzica ei serena .

Si-a facut timp sa participe la selectia nationala a ISLANDEI pentru EUROVISION 2016.

Talentul ei a convins juratii sa o trimita din nou pe scena EUROVISIONULUI.

Melodia se numeste "HEAR THEM CALLING" si ne intrebam oare despre ce este vorba. Sa ii dam cuvantul frumoasei GRETA.

HEAR THEM CALLING  este o melodie care ne face sa fim atenti la ce  ne inconjoara. Vorbim de SUNETE.

In fiecare zi suntem inconjurati de SUNETE. Si ele ne influenteaza VIATA. Exista SUNETE POZITIVE si NEGATIVE.

Ce sunt aceste SUNETE? Sunt gandurile noastre cele pe care le auzim la fiecare pas. Pot fi  mesajele care ne sunt transmise prin intermediul radioului, a televiziunii si a presei scrise.

MEASJUL piesei este acela de a fi atenti la VOCILE pe care le auzim in jur.
VERSURILE SI MUZICA piesei sunt scrise si compuse de insasi GRETA SALOME.

La fel ca si in 2012. GRETA SALOME este convinsa ca lumea va fi intrigata si bucuroasa sa o auda. S-a muncit mult la videoclip.

Este creeat un BACKGROUND seren .GRETA SALOME si un dansator vor alerga si dansa. Mainile lor se vad in fundal si se aproprie in ritmul muzicii.
Este o imbinare de grafica si muzica.

Ca un basm care iti solicita curiozitatea si dorinta de a-i vedea finalul. GRETA SALOME este o ARTSTA sensibila si pragmatica. Spune ca nu are niciun ritual inainte de a urca pe scena.

Dar crede ca exista suta la suta transpiratie si efort. In schimb PERFORMANTA 100% nu EXISTA. Un copil artist a devenit o CELEBRITATE.

Dedicata muzicii in procent de 100%. Calatoreste, canta si incanta. Vine la EUROVISION cu dorinta de a  se implica in muzica care uneste ARTSTI de pretutindeni.


Asculta melodie ISLANDA Eurovision 2016 - HEAR THEM CALLING, Greta Salome

Intr-un concurs INTERNATIONAL vechi de 61 de ani. Vede EUROVISIONUL mai mult ca un simplu concert.

Doamnelor si domnilor din partea ISLANDEI un ARTIST de factura clasica o violonista si compozitoare. Incantatoarea GRETA SALOME.

Cu HEAR THEM CALLING.! Atentie ne sugereaza o frumoasa artista sa nu o dezamagim si sa fim in stare sa ascultam SUNETELE mesagerele gandurilor.