Biografia FRANCESCA MICHIELIN cu NO DEGREE OF SEPARATION, reprezentanta ITALIEI la EUROVISION 2016

Din ITALIA insorita vine la EUROVISION 2016 domnisoara FRANCESCA MICHIELIN. Melodia pe care o va interpreta se numeste "NO DEGREE OF SEPARATION."

Frumoasa, încântătoarea FRANCESCA MICHIELIN se pare ca este deja cunoscuta publicului suedez.

FRANCESACA MICHIELIN nu a avut emotii pentru ca ITALIA face parte din grupul celor 5 tari calificate direct in finala.

In SUEDIA la STOCKHOLM ar fi trebuit sa ajunga castigatorii festivalului SAN REMO 2016. Cum trupa avea deja programat un turneu italienii au trimis-o la EUROVISION 2016 pe first runner up .

Castigatoarea locului secund la SAN REMO este FRANCESCA MICHIELIN. FRANCESCA este in prezent cea mai iubita si de succes cantareata a ITALIEI.

Si intr-adevar performantele sale pe taram muzical sunt stralucitoare.  Este artista cu cel mai vandut album in ITALIA la ora actuala.

Ambitioasa FRANCESCA nu se va lasa pana nu va castiga si celebrul SAN REMO. Acum atentia ii este indreptata spre EUROVISION.
WIKI FRANCESCA MICHIELIN ITALY EUROVISION 2016

Cu emotie si incredere FRANCESCA va interpreta o meodie de dragoste numita NO DEGREE OF SEPARATION.

MUZICA a fost compusa de FABIO GARGIULO, FEDERICA ABBATE, CHEOPE. De VERSURI s-au ocupat FRANCESCA MICHIELIN, FEDERICA ABBATE, NORMA JEAN MARTIN.

Nascuta in 1995 FRANCESCA si-a indreptat atentia spre muzica de la o varsta frageda. canta la mai multe instrumente: pian, clape, chitara bass, tobe. La 16 ani frumoasa bruneta castiga editia italiana a celebrului X FACTOR.

Melodia se numea "DISTRATTO" si a fost nr. 1 pe iTUNES. Pentru aceasta performanta a primit DOUBLE PLATINUM.

Melodia aceasta care i-a adus succes si recunoastere i-a fost compusa de prietena ei care i-a fost director artistic la primul sau album de debut. Domnisoara director artistic se numeste ELISE.

Albumul de debut al FRANCESCAI MICHIELIN care s-a bucurat de succes de  la lansare s-a numit " RIFLESSI DI ME".

In 2013 "CIGNO NERO" a primit DOUBLE PLATINUM si a cantat melodia in duet cu rapperul FEDEZ.

De la DOUBLE PLATINUM  FRANCESCA MICHIELIN a trecut la FIVE PLATINUM primit pentru "MAGNIFICO".

Anul urmator in 2014 FRANCESCA a scris si a cantat AMAZING ON , soundtrack-ul filmului de animatie "THE AMAZING SPIDER MAN 2.

2015 a venit cu alte victorii profesionale. DI 20 si NICE TO MEET YOU. NICE TO MEET YOU este un musical autobiografic. FRANCESCA a cantat in cluburi muzica acestui musical.

In concerte fanii o pot vedea pe FRANCESCA evoluand la mai multe instrumente. Anul acesta 2016 FRANCESCA MICHIELIN a bifat alata victorie prin castigarea locului secund la SAN REMO cu melodia NESSUN GRANDE SEPARAZIONE.

A devenit hit nr 1 pe ITUNES si  pe radio charts. ce sa mai spunem ca pe SPOTIFY a avut mai mult de 1 milion de vizualizari.

La un asa succes a venit si videoclipul melodiei NESSUN GRANDE SEPARAZIONE.

Videoclipul  are peste 5 milione de vizualizari. pe ITUNES FRANCESCA a bifat prima oara succes cu DI 20. Acest album a devenit albumul bestseller cel mai bine vandut in ITALIA.

Bruneta FRANCESCA se declara suta la suta italianca. Isi iubeste tara de aceea  se  simte onorata sa isi reprezinta tara la un asemenea concurs de anvergura.

Despre pasiunile ei spunem asa. Ca o adevarata italianca adora pizza. Ca a o chestiune amuzanta FRANCESCA spune ca obisnuieste sa ii vorbeasca pianului de acasa ca si cum acesta ar fi o finta un prieten apropiat si nu un obiect.

Se declara mare cinefila. Nu are vreun ritual special inainte de a urca pe scena. cateva exercitii de respiratie si gata sus pe scena.

MUZICA FRANCESCAI MICHIELIN este o parte din ITALIA si ea va fi auzita de un public numeros. Asta inseamna bucurie pura  si un succes urias.

A fi conectat la muzica EUROVISION-ULUI inseamna sa fii conectat cu o LUME intreaga.Asculta melodie Italia Eurovision 2016: Francesca Michielin - No Degree of Separation

Si in sera finalei FRANCESCA MICHIELIN va fi PARTE din aceasta lume legata de muzica si un public superb.

FRANCESCA MICHIELIN este fericita ca va cunoaste alti artisti si se va putea conecta la muzica lor.

Sa vorbesti lumii  despre ITALIA ce fericire pe frumoasa bruneta. La 21 de ani neimpliniti FRANCESCA MICHIELIN va vorbi prin muzica publicului despre dragoste.

NO DEGREE OF SEPARATION se numeste melodia. FRANCESCA MICHIELIN  este o artista de care vom mai auzi cu siguranta.

Sumar articol: Biografia FRANCESCA MICHIELIN, Din secretele FRANCESCAI MICHIELIN., Melodia NO DEGREE OF SEPARATION, Reprezentanta ITALIEI la EUROVISION.