Biografia cantaretei italiene EMMA MARRONE de la muzica la actiuni caritabile

Wiki! EMMA vine de la EMMANUELA. Pe numele real EMMANUELA MARRONE. EMMA este o cantareata ce vine din ITALIA.

O femeie absolut speciala.  Calitatile ei vocale, timbrul aspru si usor ragusit au transformat-o intr-o VEDETA. Faima ei a trecut granitele ITALIEI.

A reprezentat ITALIA la EUROVISION 2012 in DANEMARCA. Provine dintr-o familie cu inclinatii artistice. Tatal ei este un fost chitarist. EMMA a cantat alaturi de parintele sau in mai multe trupe.

Apoi a infiintat propria trupa. Canta orice fel de muzica de la pop rock la soul. Dupa ce ai ascultat-o  devii dependent de muzica ei. Are mii de fani in lume.

Este o femeie frumoasa care nu prea a avut noroc in dragoste. A trecut cu bine si peste un diagnostic cumplit acela de cancer uterin. A stat sapte ore in operatie.
Biografia cantaretei italiene EMMA MARRONE

EMMA este recunoscuta pentru generozitatea cu care se implica in actiuni caritabile.

In afara muzicii se implica si in afaceri cu bijuterii si haine. Face reclame. EMMA MARRONE aka EMMA s-a nascut la 25 mai 1984 in FLORENTA, ITALIA.

Dintre cele mai cunoscute hituri ale EMMEI enumeram : OCCHI PROFONDI (preferata noastra), AMAMI, DIMENTICO TUTTO, L'AMORE NON MI BASTA, NON E L INFERNO melodia cantata la EUROVISION.

In 2012 EMMA MARRONE a fost declarata castigatoarea concursului SAN REMO. Talentul EMMEI a fost rasplatit cu premii importante.

A adunat in  vitrina cu trofee : 2 PREMII MULTIPLATINUM,14 PREMII PLATINUM si 2 PREMII GOLD. Canta la chitara clasica si la cea acustica.

In 2013 a fost cooptata in echipa AMICI DI MARIA FILIPPI ca director artistic.

A semnat contracte cu case de discuri faimoase ca UNIVERSAL MUSIC intre 2003 si 2006 apoi DRACMA RECORDS intre 2007 si 2009 si din nou cu UNIVERSAL MUSIC din 2010 pana in prezent.

EMMA si-a petrecut pana la 4 ani copilaria in SESTO . Acum este stabilita undeva langa ROMA. La patru ani EMMA se muta cu familia in locurile de bastina ale parintilor provincia LECCE.

Tatal EMMEI , ROSARIO MARRONE canta in trupa KARADREON si a luat-o si pe micuta sa cante si sa se obisnuiasca cu scena. EMMA a lucrat ca si vanzatoare timp de trei ani.

Este in bransa din 2003 cand a participat la concursul POPSTARS ce a devenit mai apoi SUPERSTAR.
EMMA a absolvit un liceu de muzica.

Impreuna cu LAURA PISU si COLOMBA au infiintat o trupa care a avut succes. Au scos melodia inregistrata la UNIVERSAL MUSIC- "STILE".

Si-a incercat norocul si intr-o trupa de rock alternativ M.J.U.R. Impreuna cu aceasta trupa au semnat cu DRAMATIC RECORDS. Au scos si un album de 10 melodii.

Alta trupa ANONIMO SOUL si alta perioada din viata EMMEI. EMMA canta muzica soul si funk. In 2009 a cantat alaturi de trupa H2O unde canta si tatal sau.

In 2010 alaturi de UNIVERSAL MUSIC scoate primul album de succes OLTRO. Melodia COLORE de pe acest album a stat doua saptamani in ITALIAN CHARTS.

In 2010 pleaca intr-un turneu intrerupt de o veste care a ravasit-o. Fusese diagnosticata de cancer de col . A suportat o operatie grea si inconjurata de dragoste a reusit sa treaca peste acest moment greu.

Din 2010 EMMA scoate album dupa album. Si toate de succes. EMMA a cantat si la LONDRA. ROBERTO VECCHIONI spune despre EMMA ca este una din cele mai bune voci ale ITALIEI.

EMMA s-a implicat in actiuni umanitare . A luat parte la campanii de atragere  a unui semnal de alarma impotriva cancerului precum si actiuni menite sa scoata la lumina chestiuni legate de educatia in scoli.

A facut reclame la bijuterii si singura a creeat un tricou de protest pe care scria  STOP NUCLEAR. Este impotriva  armelor nucleare. Ultimul album cel din 2016 se numeste ADESSO.

Despre viata sentimentala a EMMEI putem spune ca a fost tumultoasa. Si nu ea e de vina. barbatul care ii declararse iubire  un dansator din echipa AMICI DI MARIA FILIPPO a inselat-o in doua randuri.

Mai intai cu o dansatoare din trupa . S-au despartit. Au reluat povestea de iubire. Si de aceasta data a durat pana cand dansatorul a inselat-o iar cu show girl BELEN RODRIGUEZ.Asculta versuri melodie Occhi Profondi - Emma

EMMA MARRONE se arunca in munca si in activitatile profesionale care nu ii dau ragazul pentru o noua relatie sentimentala. Este o reala bucurie sa asculti muzica EMMEI MARRONE.

O ARTISTA speciala ,o FEMEIE SUPERBA. Sincera cu oamenii pentru care  ofera sprijin prin MUZICA.
MUZICA este PRIORITATEA in viata a EMMEI.

Ii uram sa isi gaseasca linistea si pe plan sentimental. Ascultati muzica EMMEI MARRONE si veti vedea de ce este considerata una din cele mai bune VOCI ale ITALIEI.

BRAVO, EMMA MARRONE! BIG LIKE! Si nu uitati sa dati un SHARE.!