Biografia BAREI reprezentanta SPANIEI la Eurovision 2016 care ne indeamna sa spunem SAY YAY

Cine va canta la EUROVISION 2016 din partea SPANIEI? Si ce melodie? O melodie numita "SAY YAY", Dragut , daca ne gandim cat de placut este uneori sa spui  YAY aka DA, DA.!

BAREI este numele de scena  al cantaretei BARBARA REYZABAL nascuta la 29 martie 1982 la MADRID, SPANIA. BARBARA aka BAREI are deja peste 15 ani de experienta pe scena.

Are in portofoliu doua albume. Primul album se numeste BILLETE PARA NO VOLVER aka NO RETURN TICKETS si cel de-al doilea album numit THROW THE DICE.

De mentionat ca spanioloaica isi scrie singura muzica si versurile tuturor melodiilor sale. In cariera a fost influentata de muzica britanica, pop british si muzica soul and funk.

E firesc atunci sa ii admire pe MAROON 5, STEVIE WONDER, MICHAEL JACKSON. Melodia "SAY YAY" pe care o va canta pe scena EUROVISION-ULUI a ajuns number 1 pe I TUNES SPAIN.
wiki_barei_spania_eurovision_2016

Inca de la lansarea sa din ianuarie 2016 SAY YAY a intrat in trei randuri pe primul loc in iTUNES SPAIN.

Putem spune ca  faptul ca isi va reprezenta tara la EUROVISION reprezinta pentru BARBARA aka BAREI un apogeu al carierei muzicale.

MUZICA melodiei SAY YAY a fost compusa de : BARBARA  REYZABAL aka BAREI, RUBEN VILLANUEVA & VICTOR PÚA. Aceeasi echipa s-a ocupat si de scrierea versurilor.

BAREI canta la pian si chitara. A participat la BENIDORM SONG FESTIVAL. Dupa participarea la acest festival  BAREI a luat decizia de a se muta o perioada in AMERICA.

A ales orasul MIAMI si aici a inceput sa inregistreze demouri. Sa compuna muzica si sa inregistreze a fost o mare placere doar muzica este viata ei. De cand s-a reintors in tara in SPANIA a participat la  STARLITE FESTIVAL in MARBELLA anul trecut.

BAREI scrie muzica si compune in limba engleza. A scris si compus si pentru alti artisti MALU, EDURNE si japonezul MAY J.

Este pasionata de muzica de film si nu este doar asta.

Compune muzica pentru filme dar si emisiuni de televiziune unde este des solicitata.

SAY YAY   este o melodie cu un mesaj puternic. Reflecta acea lupta a fiecaruia in drumul spre impliniri. E vorba de capacitatea oamenilor de a se perfectiona. De a lupta de a munci si de a avea incredere ca la final te asteapta rezultatele bune.

Iti vezi VISELE IMPLINITE. Chiar daca in acest drum intampinam obstacole nu trebuie sa renuntam. Sa spunem BA DA POT, NU RENUNT asa ca un strigat de usurare si indemn la lupta YAY.

Este o lupta a oamenilor cu mintea si emotiile. Este o melodie ce va ajunge cu siguranta la inima publicului. Melodia nu te poate lasa insensibil. Oamenii se vor simti miscati in interior dar si in exterior.

WOW, ce  cutremur .! Si cum spune BAREI, SAY YAY its about living to try. BAREI se descrie ca fiind o femeie carismatica,naturala si plina de energie. Este practicanta a meditatiei.

Inainte de a urca pe scena mediteaza cateva ore. Apoi totul vine usor si chiar merge.

EUROVISION este o ocazie unica spune artista de a trece granitele si a impartasi muzica cu toti locuitorii EUROPEI.

BAREI isi va face noi cunostinte care ii vor folosi in cariera si desigur noi prieteni.

BAREI este deschisa sa invete orice lucru nou de la orice artist. La urma urmei si sa fii autodidact nu strica.

EUROVISION inseamna MUNCA, PERSEVERENTA, DISCIPLINA, SI PUTEREA si DORINTA DE A FI AUTODIDACT.


SPANIA Barei - Say Yay! (Spain) 2016 Eurovision Song Contest

Din toate punctele de vedere profesional si personal EUROVISION spune BAREI va fi pentru ea o implinire.

O va ajuta sa creasca pe plan profesional si material. Plina de energie din SPANIA ne va indemna la un strigat de lupta SAY YAY, BAREI.

Oare este atat de carismatica pe cat se crede? Ramane sa vedem daca melodia ei va ajunge la sufletele oamenilor.

-->