ANGAJARI 2016 JANDARMERIE! 350 de locuri pentru subofiteri in Jandarmeria Romana!

Jandarmeria Romana are planuri mari in 2016 si vrea sa angajeze 439 de noi jandarmi, ofiteri si subofiteri.

Astfel conform comunicatului, tinerii cu varsta de pâna în 27 de ani, absolventi de liceu cu diploma de bacalaureat, care vor o cariera în Jandarmeria Româna, pot candida pentru locurile scoase la consurs în cadrul Academiei de Politie Al. I. Cuza sau al Scolilor Militare de Subofiteri de la Dragasani sau Falticeni.

Pentru sesiunea 2016 — 2017 Jandarmeria Romana a scos la concurs 89 de locuri pentru ofiteri, în cadrul Academiei de Politie Al. I. Cuza si 350 de locuri pentru subofiteri.

Dintre cele 350 de locuri de subofiteri de jandarmerie 175 de locuri se vor regasi în cadrul Scolii Militare de Subofiteri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica" Dragasani, judetul Vâlcea, si 175 de locuri în cadrul Scolii Militare de Subofiteri Jandarmi „Petru Rares" Falticeni, judetul Suceava.

angajari jandarmeria romana 2016 2017

Un stagiu complet de studiu dureaza trei ani pentru ofiteri de jandarmerie si doi ani pentru subofiteri, perioada în care elevii vor beneficia de cazare si masa în cadrul institutiilor de invatamânt, precum si de celelalte facilitati ale acestora (baze sportive, sali internet, etc.).

La finalul perioadei de studiu, în urma promovarii examenelor de absolvire, viitorii ofiteri si subofiteri  de jandarmerie vor fi repartizati sa isi desfasoare activitatea în unitatile Jandarmeriei Romane.

In Jandarmeria Romana, ocuparea posturilor scoase la concurs se realizeaza în conformitate cu prevederile Legii nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare, ale Ordinului M.A.I. nr. 665/2008 privind unele activitati de management resurse umane în unitatile M.A.I., precum si ale Ordinului M.A.I. nr. 69/2009 pentru aprobarea Ghidului carierei politistilor si cadrelor militare din M.A.I., cu modificarile si completarile ulterioare.