SOC! IVAN va canta dezbracat HELP YOU FLY inconjurat de doi lupi de la circ la Eurovision 2016

Reprezentantul BELARUSULUI pe numele sau real ALEXANDER IVANOV vrea cu tot dinadinsul sa socheze lumea EUROVISIONULUI. De ce spunem acest lucru?

El s-a hotarat sa interpreteze melodia  HELP YOU FLY pe scena de la STOCKHOLM dezbracat. Bineinteles ca va avea acoperite partile esentiale.

Si daca asta nu e nimic atunci in decor vor intra si doi lupi reali probabil de la circ.

Inainte de a participa la selectia finala nationala a BELARUSULUI pentru EUROVISION 2016, ALEXANDER IVAN s-a decis sa isi aleaga numele de scena si acesta este IVAN.

WIKI ALEXANDER IVANOV IVAN EUROVISION 2016IVAN spera sa dea lovitura la EUROVISION 2016. Pentru ca nimeni nu a indraznit pana acum sa apara gol pe scena si inca cu doua animale salbatice alaturi.

Inalt, atletic cu alura de patinator, blond cu plete de rocker cu siguranta IVAN va fi o adevarata figura pe scena. Crede in succesul lui. Are ca aliati  o echipa forte.

In primul rand compozitorul melodiei HELP YOU FLY este VICTOR DROBYSH.

VICTOR DOBRISH a compus melodia de la EUROVISION 2012 cantata de acele simpatice batranele  BURANOVSKIYE BABUSHY.

Cum sa uite cineva refrenul PARTY FOR EVERYBODY cantata de batranele cu chef de viata? IVAN pe numele din buletin ALEXANDER IVANOV s-a nascut la GOMEL,BELARUS la 29 octombrie 1994.

IVAN si-a inceput cariera de muzician in anul 2009 un an plin de semnificatii. A participat la un festival rock MASS MEDIUM FEST si a plecat cu premiul. Apoi si-a infiintat propria trupa.

S-a mutat la SANKT PETERSBURG constient ca are nevoie sa isi promoveze muzica iar orasul SANKT PETERSBURG era cea mai buna alegere. Printre succesele sale profesionale se numara si  concursul  5 STARS.

A ajuns pana in finala a castigat . I-a fost pe plac un proiect de televiziune numit MAIN STAGE. A castigat premiul dar de producatori PRODUCERS CHOICE.

Are o agenda incarcata se pregateste pentru EUROVISION si lucreaza la primul sau album. Si-a adus contributia la melodia cu care isi va reprezenta tara la EUROVISION 2016 in calitate de  textier alaturi de  TIMOTEI LEONTIEV, MARS SUSAN APPLEGATE. A fost un adevarat show la selectia finala la EUROVISION  in BELARUS.

Un spectacol grandios de lumini  prezentat de  TEO alaturi de sotia sa  OLGA RYZHIKOVA. Si totusi blondul IVAN spera ca prin show-ul sau  sa castige inima publicului in SUEDIA.

Daca IVAN e rocker si in melodia sa se simte asta oare ce am fi zis noi daca al nostru reprezentatnt s-ar fi gandit sa socheze?


Asculta versuri melodie Belarus Eurovision 2016 HELP YOU FLY - IVAN

Urmarind melodiile diferitelor tari la EUROVISION 2016  si vazand cu ce show-uri se vor prezenta imi este mila de ROMANIA.

Pe cine oare vrea sa ajute sa zboare blondul IVAN?Comentariile sunt inchise