Pareri crema miracol PUTEREA CALULUI. Crema Antireumatica "PUTEREA CALULUI" promite calmarea durerilor de spate, muschi si picioare

După "Puterea Ursului" iată că a apărut si miracolul PUTEREA CALULUI, o crema antireumatica despre care încercam sa ne facem o părere, mai ales dacă ținem seama ca continue sa persiste o confuzie pe piața și in opiniile exprimate pe forumuri.

Exista in farmacii o crema antireumatica ‘‘Puterea calului’’ de proveniență germana si "Crema miracol puterea calului" promovata si comercializata de Doru Manolache, unic distribuitor al produselor în Romania.

In farmacii găsim crema Puterea Calului cu ardei iute de la Esculap (pret 22 lei / 500 ml). O crema care conform prospectului este indicata pentru calmarea durerilor de spate, mușchi si picioare, dar si pentru relaxarea mușchilor si revigorarea pielii.

Extractul de ardei iute din crema Puterea Calului asigura efect placut de caldura la nivelul pielii.
prospect crema miracol puterea calului o parere sincera

La acesta adaugandu-se puterea terapeutic a combinatiei speciale de eucalipt, menta, camfor, fenicul si valeriana.

Puterea Calului cu ardei iute ajuta la ameliorarea artritei, la nevrita, la eliminarea umflaturilor, dar si in cazul varicelor.

Revitalizează pielea si mușchii dupa un efort fizic sustinut si stimuleaza circulatia sangelui. Este indicat sa fie folosit zilnic pe zonele cu probleme.

Prin ingredientele sale active din plante, crema antireumatica Puterea Calului este recomandata pentru efectele sale benefice în special dupa efort fizic crescut sau exercitiu fizic.

Si mai exista... Crema MIRACOL "Puterea Calului" despre care Doru Manolache spune ca sunt facute de germani, ambalate de unguri si vândute în Romania doar de el. Acesta spune ca aceasta crema "miracol" Puterea Calului conține numai ingrediente naturale.

Astfel ar trebui sa gasim in compozitia cremei miracol "Puterea Calului" numai extracte de plante medicinale, măduvă de cal (de unde poate ar proveni si denumirea de Puterea Calului) si concentrat de nămol de la Marea Moarta.

Asadar avem crema Puterea Calului cu ardei iute care se comercializeaza in Farmacii si "crema miracol Puterea Calului"care se vinde pe la targuri.

Asadar, fara a a avea la indemana prospectul "cremei miracol puterea calului" parerea noastra este ca un produs (chiar si o simpla crema antireumatica) este mai sigur si mai indicat a fi cumparat din FARMACIE.

Intre "miracolul măduvei de cal" de la taraba si arsura plăcuta a extractului de ardei iute a cremei din farmacie suntem de părere ca este sănătos o alegem pe cea din urma.
MAI POTI CITI