MAMAIA are plaje ca in MIAMI cinci zone libere de sezlonguri timp de cinci ani


Lume, lume aflati ca litoralul romanesc va astepata in sezonul 2016 cu plaje noi.
Si ce mai plaje mai ca ne asemanam acum cu suratele din MIAMI cu plajele din MIAMI. In rest om trai si om vedea.

Doamna ministru al PADURILOR SI APELOR al APELOR SI PADURILOR, CRISTINA PALMER casatorita cu un american a sosit in vizita intr-o inspectie pe litoral 18 martie anul curent.

Insotita de un alai de la BUCURESTI doamna ministru a vrut sa vada cu proprii ochi cum se prezinta noile plaje si cum vor fi ele amenajate. O VESTE URIASA care ne va bucura.

Pe noi CONSTANTENII si pe toti cei ce iubesc LITORALUL ROMANESC.
ROMANIA s-a imbogatit cu 42 de hectare de plaja.
poze plaje noi in mamaia si plaja modern

Si vestea care ne bucura sufletele consta in faptul ca din 2016 si pana in 2021 operatorii economici NU VOR AVEA VOIE SA PUNA SEZLONGURI pe plaja.

Nu stim daca vom mai avea ocazia sa ii vedem pe noile plaje pe vestiti tuciurii cu porumb, pufuleti si bomboane mexicane  vestitele seminte ce vara iau concediu si se muta din incinta stadioanelor la mare.

Doamana ministru PALMER a fost incantaat de ceea ce a vazut. Asta nu insemana ca totul este perfect.


"SUNTEM IN PERIOADA DE NOTIFICARE A DEFICIENTELOR,DAR ESTE UNUL DINTRE PUTINELE PROIECTE FINALIZATE IN ULTIMII DOI ANI."

ROMANIA are 42 de hectare in plus iar plajele sunt garantate timp de 50 de ani.
PROIECTUL ARE VALOAREA DE 800 de milione de euro."

Fireste ca plajele vor trebui ingrijite si ecologizate. Dar mai intai trebuie facuta intabularea juridica . PLAJELE NOI trebuie sa intre in proprietatea statului roman.

TREBUIE gasita o rezolvare a mai spus doamna ministru. SUNTEM IN DISCUTII CU MINISTRUL FONDURILOR EUROPENE SI CU COMISIA EUROPEANA,"

Deocamadata pana vor fi INTABULATE, plajele noi de care speram sa ne bucuram la vara NU SUNT PROPRIETATEA STATULUI ROMAN.

Sa vedem care vor fi cele 5 ZONE PRIVILEGIATE care slava cerului nu vor mai vedea SEZLONGURI. Nu va era dor sa va aduceti unii dintre voi aminte de cum arata plaja in copilaria nostra?

De plaja uriasa in ochii de copii dar LIBERA DE SEZLONGURI. CEARCEAFUL era REGELE.

NISIPUL era fin si fierbinte, cerul nepoluat pana la evenimentele de la CERBNOBAL.

Alergam cat ne tineau picioarele pe plaja fara sa ne impiedicam in masute pe care azi troneaza telefonele de fite, sticlele de bere sau rose dupa posibilitati si frappe-urile de  fita.

Taticii beau cu voiosie cafea si bere la baruletele amenajate sus. SUS langa plaja nu pe plaja.

Ce mancau copii in acele vremuri? Branza cu rosii cu gust si cate o gogoasa care ni se parea cea mai mare bucurie intr-o zi petrecuta pe plaja.

Zburau colacele si zumzaia plaja de vorbe. De tipetele copiilor si ale tinerilor care jucau fotbalul de plaja si volei.

Si ce vicorie sa savurezi o sticla de pepsi sa ai norocul ca dupa o coada buna sa mai apuci sa te bucuri de lichidul auriu cu gust de VEST.

mamaia 2016 plaje noi fara sezlonguri
Iata zonele cele 5 zone in care nu vom mai vedea sezlonguri.

1. REYNA TOMIS NORD

2.TOMIS CENTRU vestita plaja numita ZONA 3 PAPUCI

3.TOMIS SUD PLAJA MODERN

4.PLAJA DIN EFORIE NORD si

5. ZONA MAMAIA SUD vestita ZONA A FITELOR.

PLAJELE NOI au fost reabilitate de ADMINISTRATIA BAZINALA DE APA DOBROGEA LITORAL- ABADL-.

Institutia ne-a spus purtatorul de cuvant MARIETA IORGA doreste sa salveze  plajele costiere de la eroziune sa opreasca inaintarea apei catre uscat si sa exploateze plajele turistice.

PLAJELE VECHI vor fi scoase ca in fiecare an la licitatie. NUMAI PLAJELE VECHI VOR FI DATE SPRE INCHIRIERE OPERATORILOR ECONOMICI.
Si sa vezi circ la licitatii.

OPERATORII ECONOMICI sufla a paguba  ofticati ca nu vor putea scoate profit timp de cinci ani din inchirierea sezlongurilor pe plaja.

Din pacate doar 5 ZONE asa cum v-am spus au privilegiul de a se bucura de sfarsitul   tiraniei  instituita de "CARTELUL SEZLONG".

De 1 mai lumea este in tripla sarbatoare. Sarbatorim ZIUA MUNCII pe stil comunist, ZIUA SFANTA DE PASTE si ZIUA NATIONALA A MICILOR SI BERII care  ne anunta ca vara nu este departe.

In ROMANIA facem pasi mici spre civilizatie. Noi nu avem peisaje ca in CROATIA. Dar ce avem AR TREBUI PROTEJAT. Suntem curiosi care va fi playlistul vara 2016.

Ce buna ar fi o lege care sa interzica macar in cele 5 ZONE DE PLAJE LIBERE DE SEZLONGURI mixul acela de manele si muzica de radio plus muzica populara.

Ne vedem de 1 mai 2016 cu noutati. Vom vedea cum s-au pregatit gazdele constantene pentru a-si intampina oaspetii. AVEM 5 ZONE DE PLAJA CIVILIZATA.

Un pas mic dar aducator de liniste. INCA MAI AVEM PLAJE!
INCEPE DOMNIA CEARCEAFURILOR!

URAAA!


Comentarii