Treceți la conținutul principal

LIDIA ISAC cu FALLING STARS reprezentanta MOLDOVEI la EUROVISION calificare cu scandal pentru ca ar fi cumparat voturi

WIKI. LIDIA ISAC reprezentanta MOLDOVEI la EUROVISION 2016cu melodia unor compozitori straini "FALLING STAR"se afla in centrul unui scandal  de zile mari.

LIDIA ISAC este acuzata ca a cumparat voturile pentru a se califica.

Ea a dat o declaratie presei care a naucit pe toata lumea si a starnit publicul care  i-a dat un feedback negativ. Tanara  isi va serba cea de-a 23-a aniversare pe 27 martie.

LIDIA IASC s-a nascut la 27 martie 1993. Este frumusica si se pare ca indrazneata in tot ce face de la  muzica la stil personal si iubire.

Doar este nascuta in ZODIA BERBECULUI recunoscuta pentru incapatanare si temperament.
Biografie LIDIA ISAC  Eurovision 2016

LIDIA este obisnuita cu scena din adolescenta.

A cantat in trupa GLAM GIRLS. Cu aceasta trupa LIDIA ISAC a fost plecata la diverse concursuri si festivaluri unde a castigat premii.

LIDIA si trupa GLAM GIRLS au repurtat victorii la concursurile : NOVOYNA VOLNO, MEIKIN in ASIA unde au fost pe locul 12. Frumoasa moldoveanca blondina cu ochii verzi ca marea stie ce vrea de la viata.

Compozitorul melodiei FALLING STAR cea cu care LIDIA ISAC merge la STOCKHOLM, unul dintre compozitori este si impresarul solistei. Se numeste  SERGHEI OLOV.

SERGHEI OLOV un domn matur cu par alb de acum stie cum sa isi incurajeze eleva. Domnul este compozitor si producator de televiziune.

El a anuntat pe pagina de FACEBOOK  ca  era pregatit pentru modul rusinos  in care s-a desfasurat finala nationala MOLDOVA 2016 pentru EUROVISION.

Extrem de bine infipt acest domn SEGHEI OLOV . Blondina LIDIA e pe cai mari si daca tacea filozoafa se facea. Ce mai vedem in CV-ul profesional al LIDIEI ISAC?

In 2015 a colaborat de la distanta cu  un producator american si au realizat un featuring. Domnul american se numeste  DAVID WESTERHOUT si este membru al trupei DEAR ZIM.

DAVID a inregistrat in studioul sau partea lui de melodie si la fel a procedat in MOLDOVA tot in studiou domisoara LIDIA ISAC. S-au unit partile si asa iesit de o colaborare americano-molodoveneasca.

La inceput de an 2016 LIDIA ISAC a realizat o colaborare cu LILIA SOLOMEI o cantareata de  opera. Impreuna au cantat un cover dupa melodia LAREI FABIAN numita BROKEN VOW.

LILIA SOLOMEI s-a aratat incantata de calitatile vocale ale LIDIEI si i-a prezis un viitor in muzica. Se pare ca melodia LAREI FABIAN este o melodie greu de interpretat din cauza complexitatii ei.

La  BALTIC STARS la concursul de muzica LIDIA ISAC s-a intors cu GRAND PRIX. In KYRGYSTAN la MAKAN MUSIC, LIDIA ISAC a luat premiul unu cu coronita.

SA VEDETI SA AUZITI si apoi sa spuneti daca cei care compara vocea CELINEI DION cu cea a LIDIEI ISAC au dreptate. Se zice ca unii asa au fost de parere ca LIDIA ISAC ar fi o CELINE DION DE MOLDOVA. WANNABE in visele ei ale LIDIEI cred.

Un pic cam exagerat zic. LIDIA ISAC a participat  in 2015 la selectia pentru EUROVISION. Si ca o premiera a fost de trei ori pe scena. O data ca si solista interpretand melodia I CANT BREATH.

A doua oara a urcat pe scena in grupul de BAKING VOCAL alaturi de  trupa STROKE PROJECT. Ultima oara a urcat pe scena alaturi de trupa sa GLAM GIRLS.

Si a pierdut cum se zice la mustata. Si zice domnul producator al LIDIEI ca anul asta au stiut cum sa procedeze asa incat LIDIA  sa iasa invingatoare?

LIDIA ISAC a interpretat melodia FALLING STARS  la BAIA  MARE in seara finalei pentru EUROVISION 2016.

Imi amintesc ca lumea ,publicul nici nu prea a bagat-o in seama. Pai ce pe noi ne interesa reprezentanta MOLDOVEI la EUROVISION sau rezultatele finale,votul care urma sa desemneze concurentul nostru din ROMANIA.?

Melodia FALLING STARS cu care va merge in SUEDIA ii are drept compozitori pe cei care au repurtat succese cu MILLION VOICES melodie compusa pentru POLINA GAGARINA cea care s-a clasat pe locul secund la EUROVISION 2015.
LIDIA ISAC WIKI BLOG VEDETE

Aceeasi echipa de compozitori a  creat si  melodia WHAT IF pentru  DINA GARIPOVA cea care s-a situat pe locul 5 in clasamentul final la EUROVISION 2013.

Compozitorul suedez  faimosul OLLIE OLSEN despre el vorbim a mai compus si mixat piesa castigatoarei EUROVISIONULUI din 2012 da, LOREEN cu EUPHORIA.

Pana sa intram in "barfele" despre scandalul iscat de LIDIA ISAC  despre cumpararea voturilor pentru EUROVISION 2016 sa vedem cum sta domnisoara cu dragostea.

LIDIA IASC are o relatie de doi ani de zile cu un tanar cu faima un campion olimpic la caiac canoe.  Numele lui este RADU TARUSsi este binecunoscut in MOLDOVA.

Un cuplu "ciudat" intre un sportiv si o cantareata. Observati ca moldovencele nu prea se incurca cu fotbalisti.Ori oameni de afaceri ori producatori ori sportivi. RADU o iubeste si o sprijina in cariera pe LIDIA.

Ca doi tineri ai zilelor noastre LIDIA si RADU posteaza desori poze cu ei de prin vacante. Se vede ca se inteleg si se iubesc. BRAVO ,LIDIA are ZECE la IUBIRE.

Ghiciti ce a castigat LIDIA ISAC in calitate de reprezentanta a tarii sale la EUROVISION? Moldovenii i-ai oferit  deschidere la un card cu o suma generoasa de bani plus o tableta performanta.

WOW! Asa, se aude si in ROMANIA? Al nostru castigator pentru EUROVISIONUL din SUEDIA ce  a primit? A, nu se aude....

Poate om fi noi mai saraci ca cei din REPUBLICA MOLDOVA. Cum s-a votat in MOLDOVA pentru a se desemna castigatorul?

Un sistem de notare al juriului si votul public care a salvat-o pe LIDIA ISAC. Cert este ca au fost ca la noi doua semifinale si apoi marea finala.

JURIUL i-a acordat LIDIEI 8 puncte . Acest juriu acuzat de  LIDIA si producatorul ei ca fiind neperformant si rusinos a acordat cele mai multe puncte VALERIEI PASA.

VALERIA PASA despre care VEDETEBLOG a scris  si va invitam sa cititi sau sa recittiti ea a fost clar preferata JURIULUI. Toti o dadeau drept castigatoare pe VALERIA PASA.

PUBLICUL a votat-o surprinzator in masa pe LIDIA ISAC. Si aici  ajungem la sistemul de votare. Juratii nu au vazut-o pe primul loc si de aceea LIDIA ISAC era pe locul trei .Pe primul loc era VALERIA PASA apoi pe locul secund era trupa DOREDOS.

Stiati cum a castigat LIDIA IASC  locul I si dreptul de a reprezenta MOLDOVA la EUROVISION 2016? Prin votul publicului. Si tocmai ea LIDIA face o gafa iremediabila pentru viitorul sau ca muzician.

Juriul i-a acordat 8 puncte si era pe locul al treilea. Cand a venit randul publicului sa voteze ce sa vezi? LIDIA ISAC a primit de atatea ori echivalentul a 12 puncte incat a fost votata de 83.000 de oameni?

A, PUBLICUL E REGE dar totusi cati sa o voteze pe LIDIA de pe un singur numar de telefon? 83,000 de oameni? E CEVA PUTRED IN DANEMARCA, cum ar spune un personaj celebru.

COME ON, OAMENI BUNI, oricat ai fi de credul cum sa te voteze 83.000 de oameni intr-o ora? Asa prin VOTUL MULTIPLU s-a ajuns ca LIDIA ISAC sa urce fulgerator de pe locul trei pe primul loc.
LIDIA ISAC CANTAREATA MOLDOVA EUROVISION 2016

Cine vorbeste despre sistemul de vot de la selectia finala a EUROVISIONULUI finala din MOLDOVA? Ascultati proba de inteligenta . De la cine ?

De la LIDIA ISAC care culmea fara sa isi dea seama" isi da foc" singura la valize. Si ce aflam?

Declaratia uimitoare a LIDIEI. "LA FEL CA SI DUMNEAVOASTRA NU IMI PLACE VOTUL MULTIPLU, LA EUROVISION. AM VORBIT DESPRE ASTA SI VOI MAI VORBI. E RUSINOASA COMPONENTA JURIULUI CARE A DAT NOTE DE LA ZERO LA ZECE. LA A DOUA SEMIFINALA A FOST VOTAT CASTIGATOR DE CATRE JURIU CONCURENTUL VOTAT CEL MAI PUTIN DE CATRE PUBLIC.IN ROMANIA DE EXEMPLU A FOST PERMIS  UN SINGUR VOT DE PE ACELASI NUMAR DE TELEFON.IN MOLDOVA NU S-A SCHIMBAT SISTEMUL DE VOTARE MULTIPLU. SI DACA SE POATE VOTA DE MAI MULTE ORI DE PE ACELASI NUMAR DE TELEFON, DE CE NU ? DE CE NU , DACA VREI SA CASTIGI?"

Prin aceasta decalaratie LIDIA ISAC A RECUNOSCUT INDIRECT CA S-A IMPLICAT IN SISTEMUL DE VOTARE. BA MAI MULT CA A INVESTIT IN SISTEMUL DE VOTARE.

Asa nonsalant si cu putin tupeu totusi sa spui ca daca sistemul este de asa natura incat sa iti permita  sa castigi nemeritat dar pe lege cum sa nu ?

Lumea a luat foc si jurnalistii s-au pornit a scrie articole cu titluri sforaitoare.

LIDIA ISAC RECUNOASTE CA A INVESTIT IN SISTEMUL DE VOTARE. SCANDAL LA EUROVISION MOLDOVA.

Asa si? CAINII LATRA  SI CARAVANA TRECE. Ce poti sa spui despre LIDIA ISAC?

In primul rand LIDIA a cam ramas repetenta la limba romana . OMG ! Cum sa vorbesti asa ? LA FEL CA SI DUMNEAVOASTRA  NU IMI PLACE VOTUL MULTIPLU.

Cum SUNA ASTA ca un minut mai apoi sa spui ca daca sistemul permite  sa votezi de mai multe ori de pe acealsi numar de telefon de ce nu ? Mai ales daca vrei sa castigi?

LIDIA ISAC a vorbit putin cam neelegant despre VALERIA PASA. A vrut sa spuna ca nici JURIUL nu a putut sa o salveze. SI PUBLICUL cel care avea rolul major in desemnarea castigatorului a desemnat-o pe EA.

Sa intelegem ca dupa LIDIA, VALERIA PASA nci in semifinala nu trebuia sa ajunga? LIDIA ISAC s-a luat si de trupa DOREDOS spunand ca ea a avit mai multe voturi din partea publicului in comparatie cu cei de la DOREDOS.

Apoi LIDIA a multumit celor care au sustinut-o dar si dusmanilor? Asta insemana ca este constienta ca si-a atras o multime de antipatii. Atat din partea publicului dar si din partea jurnalistilor.

Nu stim cati au votat-o pebune pe LIDIA ISAC cert este ca mai multi au dezaprobat declaratiile  de presa ale blondinei extrem de increzatoare in fortle ei.


MOLDOVA nu a mai contat de doi ani la EUROVISION. Anul trecut reperezentantul MOLDOVEI NU S-A CALIFICAT in finala la VIENA. LIDIA a spus ca va face tot ce ii va sta in putinta sa se califice in marea finala.

Bine ca ROMANIA si MOLDOVA nu sunt in aceeasi grupa. MOLDOVA va canta in prima semifinala si noi in cea de-a doua.

"E UN REGULAMENT PE CARE IL URMEAZA TOTI, TOTI SUNT IN ACELEASI CONDITII. NICI EU NU AM FOST DE ACORD CU VOTUL MULTIPLU. IAR FAPTUL CA SE POATE VOTA DE 20 DE ORI DE PE ACELASI TELEFON  E PREA MULT.ODATA CE POTI SA VOTEZI DE ATATEA ORI, DE CE SA NU O FACI, DACA VREI SA CASTIGI. ORICUM E 50 la 50. Adica votul juriului si votul publicului."

ACEASTA este declaratia LIDIEI ISAC care a ridicat semne de intrebare in privinta corectitudinii VOTULUI.

Sa vedem ce va face LIDIA ISAC reprezentanta MOLDOVEI la STOCKHOLM.

Va resusi melodia FALLING STARS compusa de faimosul compozitor suedez sa treaca  in marea finala? "STELE CAZATOARE" este o melodie care ar putea sa ii aduca noroc sau dimpotriva ghinion.

Doamnelor, domnilor, EA este LIDIA ISAC reprezentanta MOLDOVEI la EUROVISION 2016. In ciuda scandalului iscat pentru EUROVISION 2016 LIDIA ISAC va merge sa isi reprezinte tara.

Ii uram VALERIEI PASA sa aiaba in continuare  incredere in STEAUA EI. Poate la anul, VALERIA TU VEI FI ALEASA!

Uite in Romania OVIDIU ANTON reprezentantul nostru a incercat de mai multe ori si a castigat a 5-a oara.

Ce credeti alegerea LIDIEI ISAC sa meraga la EUROVISION este corecta? Va place, LIDIA ISAC cea care se amageste crezand ca va deveni intro zi o CELINE DION?