Biografia POLI GENOVA reprezentanta BULGARIEI la EUROVISION 2016 se intreba daca IF LOVE WAS A CRIME noi ce am fi

WIKI: POLI GENOVA reprezentanta BULGARIEI la EUROVISION 2016. BULGARIA este ultima tara care a anuntat de abia pe 21 martie 2016 cine va merge la STOCKHOLM.

De ce atat de tarziu doar ei stiu sa raspunda. In fine acum stim ca multitalentata artista POLI GENOVA va merge in SUEDIA.

Cum se numeste melodia pe care POLI GENOVA o va interpreta pe scena mare de la STOCKHOLM?

Melodia "IF LOVE WAS A CRIME" este rezultatul muncii unei intregi echipe internationale. Blonda POLI a reprezentat BULGARIA la EUROVISION 2011.

Atunci la DUSSELDORF, POLI GENOVA a interpretat melodia NA I NOT. POLI canta de la patru ani. Este una din cele mai apreciate cantarete, prezentatoare de televiziune.
poli_genova_biografie-bulgaria-eurovision-2016

La fel precum a nostra ABRAMBURICA aka DANA ROGOZ domnita blonda s-a obisnuit cu scena inca de la gradinita.

A cantat intr-o trupa de copii numita BON BON. A studiat chiar si la clarinet pentru ca a urmat SCOALA DE MUZICA si TEATRU, BULGARIAN NATIONAL ACADEMY for THEATRE and FILMS.

Nici scena teatrului nu ii este straina. A jucat si in piese de teatru de aceea spuneam ca este o artista polivalenta. TEATRU, ACTORIE, TELEVIZIUNE si MUZICA.

POLI GENOVA si-a capatat reputatia unei artiste multitalentate dupa ce a participat si a castigat premii la : X FACTOR, DANCING WITH THE STARS, THE MAGNIFICENT SIX, I CAN DO THAT, YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR.

Printre realizarile sale se numara si castigarea primului loc in reality show-ul mai bine zis musicalul MUSICAL ACADEMY.

POLI este o artista sensibila la nevoile celor mai putin norocosi. Impreuna cu grupul de copii din trupa BON BON si in colaborare cu organizatii internationale ca UNICEF si SOS FOR CHILDREN S VILLAGES, AWARENESS FOR AUTISM si BULGARIAN XMAS CAMPAIGN POLI a participat la organizarea unor campanii umanitare destinate copiilor saraci , bolnavi de autism.

Marea campanie de CRACIUN a fost sprijinita de AVON si chiar de presedintele BULGARIEI. In anul 2015 POLI GENOVA a fost prezentatoarea concursului EUROVISION pentru copii care s-a tinut in BULGARIA.

POLI GENOVA a acumulat de-a lungul vremii experienta si si-a format stilul propriu. POLI are o agenda profesionala extrem de incarcata in aceasta perioada.

Se afla in febra pregatirilor pentru EUROVISION si este prezenta in trei piese de teatru. Si-a imprumutat vocea personajului JUDY HOOPS intr-un desen animat al minunatului WALT DISNEY cel care ne transforma copilaria  intr-o lume minunata.

Melodia IF LOVE WAS A CRIME are un mesaj puternic si ne face sa reflectam la puterea iubirii la forta acesteia care ne-ar putea transforma in niste criminali.

In sens metaforic desigur dar vai noi vedem in fiecare zi la stiri sotii injunghiate pentru simplul motiv ca doreau sa se desparta sa incepa o viata noua alaturi de un alt barbat.

Dar si femeile sunt crude atunci cand doresc sa se razbune din dragoste. Imi vine in minte acea persoana din MANGALIA care in colaborare cu amantul si-a ucis sotul pentru avere. De curand s-a dat sentinta definitiva si persoana va face ani de inchisoare.

Cu adevarat iubirea ne poate transforma viata in iad si rai iar noi putem fi deopotriva monstri si demoni. Da, daca dragostea ar fi o crima noi cei care iubim ne putem transforma in criminali.

Dar melodia bulgaroaicei vorbeste despre acea forta a iubirii care infrunta orice si oricat pentru persoana draga. Cei care au compus melodia sunt : BORISLAV MILANOV, SEBASTIAN ARMAN, JOACIM BO PERSON si chiar interpreta POLI GENOVA.

Compozitorii fac parte din trupa  SYMFONICS & REDFLY. Un brand cu adevarat puternic in BULGARIA dar si pe plan international. Spunem asta pentru ca cei de la SYMFONICS & REDFLY au produs melodii pentru staruri internationale ca : J.LO, KELLY CLARKSON, si BRITNEY SPEARS.

In ceea ce o priveste pe POLY GENOVA ea si-a adus contributia la melodia pentru EUROVISION fiind si co-writer alaturi de cei de la SYMPONICS  &R EDFLY.
wiki POLI GENOVA  EUROVISION 2016 IF LOVE WAS A CRIME

Atunci cand iubesc din toata inima oamenii au curajul sa lupte pentru iubirea lor. Au curaj sa infrunte obstacole. Pentru ca dragostea ne defineste este cel mai important sentiment ce ne-a fost dat.

La ce bun averile, banii, masinile, vilele daca nu ai cu cine sa impartaseseti bucuria de a iubi si a fi iubit.

Cine te alina cand ai o zi proasta? IUBITUL / IUBITA sau banii de pe card? Cine fuge la magazin sa ia un  croissant si face cea mai dulce cafea diminetile?

Cine te asteapta cu umbrela in ploaie? Cu cine alergi pe nisipul fin de la mare? Cu cine admiri cel mai frumos rasarit de soare? Cu oamenii care vor sta cu tine doar pentru ca esti bogat?

Adica vorbim de bogatia parintilor, a socrilor si a altor persoane. Realizarile profesionale ale unei femei sunt familia , copiii si meseria pentru care este in stare sa faca sacrificii pentru a ajunge o femeie de succes.

POLI GENOVA a vorbit frumos despre dragoste despre mesajul puternic al melodiei. Oriunde si oricand suntem inconjurati de iubire. IUBIREA e navalnica in anii adolescentei si tineretii apoi de indata ce anii trec si ne maturizam iubirea capata alte valente si alte culori.

Mereu avem  de invatat de la cei din jurul nostru. In primul rand invatam de la parintii nostri apoi de la bunici si in fine de la copiii nostri. Cate culori are dragostea!

Dragostea este duioasa, energica frumoasa, visatoare, dureroasa, aduce suferinte si speranta. Si noi oamenii simtim  aceste culori. Si atunci cand iubim ne simtim de neoprit.

POLI GENOVA vrea ca mesajul melodiei IF LOVE WAS A CRIME sa fie auzit de toata lumea in SUEDIA. Pentru ca a mai fost la EUROVISION aceasta este a doua participare POLI va avea emotii dar poate nu chiar atat de uriase ca prima oara.


Frumoase versuri si daca POLI si-a adus contributia atunci merita sincere felicitari.

IF LOVE WAS A CRIME THEN WE WOULD BE CRIMINALS
LOOKED UP FROM LIFE
BUT I LL  DO THE TIME
WE CAN SHINE FOR FREEDOM
HIGH ABOVE THE GROUND

YOU AND I WE COLLIDE
LIKE THE STARS ON A SUMMER NIGHT
WE CAN SHINE FOR FREEDOM
AND YOU AND I WE RE ALIVE
WHAT WE FEEL IT S ALL RIGHT
WE CAN RUN LIKE NEVER
NEVER MIND
WRONG OR RIGHT

OUR LOVE AIN'T NO PRIDE
SO WE CHANGE....

POLI GENOVA canta pentru BULGARIA la EUROVISION si crede ca mesajul puternic al dragostei va ajunge la inima publicului.

POLI GENOVA. O ARTISTA ambitioasa si talentata.

Ce spuneti ? IF LOVE WAS A CRIME THEN WE WOULD BE CRIMINALS?
MAI POTI CITI