Biografia IVETA MUKUCHYAN reprezentanta ARMENIEI aduce LOVE WAVE la EUROVISION 2016

Un val de dragoste vine dinspre ARMENIA si se duce catre SUEDIA. In charge cum altfel , reprezentanta ARMENIEI la #EUROVISION2016.

IVETA MUKUCHYAN a fost aleasa sa reprezinte ARMENIA la EUROVISION inca din luna octombrie a anului 2015.

IVETA MUKUCHYAN s-a nascut la 14 noiembrie 1986 in ARMENIA. Pe cand avea cinci ani familia IVETEI s-a mutat in GERMANIA. Dupa 20 de ani acestia revin pe taramul ARMENIEI.

Si fericire totala pentru frumoasa IVETA care va merge la STOCKHOLM sa reprezinte ARMENIA cu melodia  LOVE WAVE.

A facut scoala in GERMANIA si a urmat cursurile FACULTATII DE FILOLOGIE.
WIKI IVETA MUKUCHYAN ARMENIA LOVE WAVE la EUROVISION 2016

Specializarea IVETEI este de lingvist. IVETA a realizat ca trebuie sa lase deoparte meseria pentru care se pregatise si sa isi urmeze marea pasiune  adica muzica.

Pentru asta impreuna cu familia s-au intors in ARMENIA. IVETA studiaza la CONSERVATOR.

Frumusetea fiizca si talentul au facut-o sa castige enorma simpatie a publicului. Cu perseverenta si rabdare a calcat pe urmele castigatoarei EUROVISION 2012 adica LOREEN cea care a castigat cu melodia EUPHORIA.

Melodia LOREENEI i-a purtat noroc si IVETEI. A castigat  THE VOICE versiunea germana cu melodia EUPHORIA.

In 2010 a participat la concursul AMERICAN IDOL versiunea ARMENIA.

Si a castigat,

In 2011 prezenta la un eveniment tinut in MOSCOVA a plecat acasa cu premiul DISCOVERY OF THE YEAR. Pe drept cuvant IVETA este o artista completa.

Canta, danseaza si joaca in filme. IVETA a facut deja valuri printre fanii concursului EUROVISION si este data drept una dintre favoritele la castigarea premiului intai .

IVETA este unica. Transmite emotie. A avut curaj sa vina la STOCKHOLM cu ceva diferit de standarde , ceva deosebit. Considera ca se afla in afara oricaror standarde in general.

Canta din toata inima cu pasiune si ardoare. Si ce show are IVETA MUKUCHYAN! IVETA spune ca a visat din copilarie sa ajunga pe scena EUROVISION-ULUI si sa sa poata simti parte din aceasta mare si frumoasa familie muzicala.

Crede ca va avea emotii mari dar va da tot ce e mai bun. Pentru ca se simte mandra si onorata sa participe la EUROVISION si sa isi reprezinte tara. IVETA e nascuta pentru scena,va spun asta deoarece canta de la trei ani.

IVETA MUKUCHYAN obisnuieste sa mediteze  cu ajutorul cristalelor ei norocoase. Asta face mereu inainte de a urca pe scena. Noi ii uram succes si o asteptam poate sa vina sa ne cante in ROMANIA.Asculta melodie LOVE WAVE IVETA MUKUCHYAN, Armenia, EUROVISION 2016

O VOCE deosebita si un show pe masura. Nu degeaba IVETA MUKUCHYAN este una dintre favorite. Uni chiar au pariat ca IVETA MUKUCHYAN va castiga EUROVISIONUL 2016.

Voi ce spuneti de sansele IVETEI la marele premiu? O surpriza frumoasa aceasta artista multitalentata. Imi place atat melodia cat si show-ul.

GO, IVETA! IVETA vrea sa ii poarte pe valurile iubirii pe toti cei prezenti la EUROVISION!

IVETA MUKUCHYAN cu LOVE WAVE este alegerea ARMENIEI pentru anul acesta EUROVISION 2016.Comentariile sunt inchise