Biografia IRA LOSCO cu WALK ON WATER reprezentanta MALTEI bine cotata la EUROVISION 2016

WIKI. IRA LOSCO este una dintre figurile reprezentative din showbiz-ul MALTEI. O mare cantareata cu 4 albume si concerte in peste 20 de tari.

IRA LOSCO este cantareata care va reprezenta MALTA la EUROVISION. Melodia se numeste WALK ON WATER.

A fost compusa de LISA DESMOND,TIM LARSSONS, MOLLY PETTERSSON HAMMAR si IRA LOSCO.

Aceeasi echipa a lucrat si la scrierea versurilor. Ca sa va dati sema de valoarea acestei cantarete atat de speciale va spunem doar atat.

A cantat de doua ori in deschiderea concertelor sustinute de SIR ELTON JOHN apoi a cantat alaturi de KATIE MELUA, MAKOON, MAROON 5, RONAN KEALING, ENRIQUE IGLESIAS si GIGI D ALESSIO.
Biografia IRA LOSCO EuroVision 2016 WALK ON WATER

Melodiile ei :"WHAT I D GIVE,""  THE PERSON I AM," ME LOVE YOU LONG TIME,"au figurat in topul  TOP CHART. In prezent IRA LOSCO pregateste cel de-al cincelea album din cariera.

IRA nu este straina de EUROVISION. A mai cantat  la editia din 2012 a EUROVISION-ULUI atunci cand a reusit sa se clasifice pe locul secund. Dupa 14 ani IRA LOSCO paseste increzatoare pe scena mare de  la STOCKHOLM.

Uitati-va bine la IRA LOSCO. In viata are o meserie mai neobisnuita pentru o cantareta. IRA LOSCO este la baza de meserie avocat pentru sprijinirea drepturilor copiilor, pentru a-i sprijini in lupta contra violetei si nu in ultimul rand pentru a  atrage un semnal de alarma  in privinta pornografiei infantile.

IRA LOSCO are energie cat pentru doua persoane. Stie sa se imparta intre meseria de avocat si pasiunea pentru muzica.

IRA LOSCO a obtinut pentru MALTA un loc secund la EUROVISIONUL 2012 ceea ce reprezinta o mare performanta.

Chiar si asa unii s-au gasit sa carcoteasca cum ca  IRA a participat in selectia nationala cu doua melodii parca pentru a fi sigura ca va avea sanse.

Altii sunt siguri ca IRA va obtine si de aceasta data un loc in top 10 EUROVISION pentru MALTA.

Altii cred ca IRA LOSCO are sansele ei sa castige editia din acest an. Si daca va fi asa lumea trebuie sa se astepte la o mare sarbatoare in MALTA.

IRA iubeste scena si este fericita sa cante a doua oara in fata unui public de 200 000 de oameni.

Visul IREI LOSCO de a fi pe scena de la STOCKHOLM este  aproape. IRA LOSCO vrea sa arate lumii"cum se merge pe apa".


WALK ON WATER si IRA LOSCO  reprezentanta MALTEI vrea sa fie in top 10. Voi ce credeti? Va reusi sa obtina  o performanta ca cea din 2012?

In 2008 presedintele MALTEI i-a oferit o MEDALIE DE AUR pentru a-i aduce un omagiu si pentru ca meritle ei deosebite la promovarea culturii din MALTA peste hotare.

IRA nu se abate niciodata de la ritualul ei atunci cand urca pe scena. Spune o mica rugaciune si bea un pahar cu suc natural pentru a-si incalzi vocea.