Biografia cantaretei ZOE cu LOIN D'ICI reprezentanta AUSTRIEI la EUROVISION 2016 frumusete si ambitie

Ati auzit de frumoasa cantareata de numai 22 de ani pe nume ZOE? ZOE este cea care va reprezenta AUSTRIA la concursul EUROVISION 2016 la SUEDIA, STOCKHOLM in finala din 14 mai 2016.

Cine este ZOE si cum a reusit sa adune sufragiile atat ale publicului cat si pe cele ale juriului in finala nationala a AUSTRIEI pentru finala mare de la STOCKHOLM.

Culmea este ca frumoasa  nu a vrut sa isi faca prea multe asteptari pentru a nu suferi prea mult dupa aceea. Asta pana in seara finalei mari.

La fel ca si la noi in tara in AUSTRIA un juriu de specialitate ,publicul dar si un juriu atentie format din cei mai buni jurnalisti austrieci au avut misiunea grea de a juriza pe acel, aceea, care va reprezenta AUSTRIA la concursul EUROVISION 2016.

Melodia ZOEI se numeste LOIN D ICI si pentru prima oara este interpretata in intregime in limba franceza. LOIN D''ICI este un tinut situat un pic mai "incolo" unde lumea cauta ce credeti?
biografia ZOE - Loin d'ici (Austria) 2016 Eurovision Song Contest

Ei, da lumea cauta PARADISUL. Ce s-ar fi completat melodia cantaretei austriece cu melodia lui MIHAI TRAISTARIU PARADISIO. Stia el ce stia MIHAI constanteanul.

Daca nu s-ar fi incapatanat sa faca acel videoclip care a fost atat de discutat si practic a avut rolul de a "monta" lumea poate azi MIHAI TRAISTARIU ar fi fost cel care ne-ar fi reprezentat tara la STOCKHOLM.

EVIDENT modul de jurizare din ROMANIA si mai ales sistemul de votare ramane sub semnul indoielilor.

Daca va veti uita atent la videoclipul melodiei LOIN D'ICI a ZOEI veti vedea ca melodia lui TRAISTARIU era cat se poate de potrivita pentru EUROVISION 2016.

Videoclipul ne arata peisaje superbe, mare, valuri, nori ,stanci si din cand in cand figura blondei care viseaza cu ardoare sa ajunga in PARADISIO. Versurile vorbesc despre bucuria de a visa despre puterea iubirii despre forta muzicii. despre IUBIRE.

Si atunci noi ne vom prezenta cu melodia lui OVIDIU ANTON care vorbeste despre curajul perpetuu de a lupta pentru dreptate. Un singur lucru nu mi-a placut la OVIDIU ANTON.

S-a sucit in declaratii. A reinterpretat tocmai ce declarase putin mai inainte. Nu spusese el cu gura lui vorba DELIEI ca melodia  MOMENT OF SILENT a fost compusa in acele zile cand ROMANIA iesise sa protesteze impotriva  a ceea ce se intamplase in #COLECTIV?

 CAUTATI si voi declaratia lui OVIDIU ANTON si apoi mai vorbim. Imediat dupa declararea sa ca invingator in finala nationala a ROMANIEI pentru STOCKHOLM, OVIDIU a stat si a cumpanit si in fata jurnalistilor baimareni a celor cativa de la TVR a spus ca melodia MOMENT OF SILENT NU ESTE o melodie in memoria celor de la COLECTIV ci este dedicata prezentului, oamenilor care trebuie sa lupte pentru adevar in orice condittii.

Pai cum sta treba cu cealalta declaratie? DACA melodia a fost compusa cu gandul la ce se intampla  in acele zile de protest cu COLECTIV cum este posibil ca mai apoi sa spuna ca nu este o melodie dedicata memoriei celor morti in COLECTIV?

Mai departe vom vedea noi ce va fi cu noi la EUROVISION 2016. Frumos ca OVIDIU nu a cazut in plasa celor care vroiau sa il intoarca impotriva lui MIHAI TRAISTARIU.

Si recititi articilul pe care l-am scris despre cine ne va reprezenta tara la EUROVISION si veti vedea in randurile pe care le-am dedicat cantaretului ANTON.

AM SPUS ca daca lumea crede in mesajul lui ANTON pentru #COLECTIV el va fi castigatorul.

Daca OVIDIU ANTON a incercat de cinci ori pana sa prinda locul pentru finala mare de la EUROVISION ei bine cantaretei din AUSTRIA nu i-au fost necesare prea multe incercari.

ZOE frumoasa nemtoaica si-a inceput cariera atentie in 2013. ZOE a mizat de la debutul ei  si pe  o cariera de textiera viitoare compozitoare.

Cel care i-a influentat cariera inca de la debut este chiar unul din cei doi compozitori ai piesei LOIN D'ICI si anume  CHRISTOPHE STRAUB.

Compozitorii piesi cu care ZOE STRAUB se va prezenta la STOCKHOLM sunt : CHRISTOPHE STRAUB si surpriza chiar ZOE STRAUB.

AUSTRIA a fost prezenta la EUROVISION de 48 de ori. AUSTRIA a fost prezenta la concursul EUROVISION pentru prima oara in 1957.

AUSTRIA a castigat EUROVISION-ul de doua ori. Prima oara in anul 1966 cu melodia cantata de faimosul mai apoi UDO JURGENS cel care a reprezentat daca nu ma insel marea dragoste a cantaretei nostre CORINA CHIRIAC.

Asta declara CORINA CHIRIAC intr-unul din interviurile din ultimii ani. Cum vremurile in ROMANIA erau comunsite rau de tot CORINA nu si-a putut trai povestea de iubire cu frumosul UDO.

UDO JURGENS unul din marii cantereti ai lumi muzicii internationale a cantat la EUROVISIONUL din 1966 melodia in limba franceza numita MERCI, CHERIE.

Ce ar fi ca acum si ZOE sa reediteze succesul lui UDO JURGENS la EUROVISION 2016?

A doua oara cand AUSTRIA a castigat EUROVISIONUL a fost in anul 2014 cand spre marea uluire a castigat controversata CONCHITA WURST? cu melodia RISE LIKE A PHOENIX.

Au fost ani in care AUSTRIEI nu i s-a acordat absolut NICIUN PUNCT in concursul de la EUROVISION. Asta s-a intamplat in anii 1962, 1988, 1991, si chiar da, 2015.

Asta aviz amatorilor care spun ca ROMANIA a  fost mereu defavorizata din cauza contextului geopolitic. Se poate si asa. O tara mare si dezvoltata sa nu primeasca ABSOLUT NICIUN PUNCT.

Dar AUSTRIA a mers mai departe si a perseverat. Asa cum trebuie sa facem si noi. Sa vedem juriul care a desemnat-o pe ZOE reprezentanta AUSTRIEI la EUROVISION 2016.

JURIUL de specialitate a fost format din CONCHITA WURST cantareata  castigatoare a EUROVISION 2014 cu melodia RISE LIKE A PHOENIX.
CONCHITA are acum si un band de dansatori si la sfarsitul finalei din AUSTRIA a avut un recital.

A doua membra a juriului de specialitate a fost JULIE FROST cantareata si compozitoarea care a castigat finala nationala a AUSTRIEI cu melodia ale carei versuri le-a scris "SATELLITE" in 2010.

Ultimul membru al juriului de specialitate a fost cantareata si actrita MADITA.

Juriul format din jurnalisti a fost compus din : STEFAN WEINBERGER de la  KRONEN ZEITUNG, ASTRID HOFER de la OSTERREICH televiziunea nationala a AUSTRIEI, ANNA GASTEIGER de la KORIER,  CHRISTIANE FASCHING de la TIROLER TAGESTUG, MARTIN FISCHER de la AUSTRIA PRESS AGENCY, ESC -blogger DER STANDART, ROLAND BONIMAIER de la TV MEDIA si CHRISTIAN UDE de la KLEINE ZEITUNG.

Oare in Romania pe cand un juriu format din jurnalisti specializati ? Spectacolul tinut la ORF CENTER VIENA i-a avut ca prezentatori pe ALICE TUMLER extrem de draguta si asa insarcinata imbracata intr-o rochie mulata cu straluciri de paiete de culoare verde si  ANDI KNOLL imbracat in blugi dar cu o camasa sclipitor de alba, cravata si pantofi scumpi.

Finala AUSTRIEI s-a numit WHO SINGS FOR AUSTRIA? Sa va spun despre compozitorul CHRISTOPHE  STRAUB mentorul ZOEI si cel care a acompaniat-o la chitara pe scena.

CHRISTOPHE STRAUB  a cantat intr-o trupa numita PAPERMOON. ZOE si-a incercat norocul la concursul EUROVISION si in 2015 cand s-a prezentat cu melodia QUEL FILOU.

Tot o melodie in limba franceza. Participarea la EUROVISION-ul din 2015 a venit pentru ZOE cu o serie de schimbari. A fost o experienta unica si incredibila spunea ZOE anul trecut.

Dupa prima sa melodie a urmat si primul album numit DEBUT FOLLOWED SUITE. In prima semifinala2016, ZOE a fost prima in voturile juriului si ale publicului alaturi de o alta frumoasa cantareata austriaca numita ELLY .V.

Am ascultat melodia ELLEI .V cu care s-a prezentat anul asta si mi-a placut. Stiti ca rochia alba de printesa visatoare a ELLEI.V.i-a displacut total CONCHITEI WURST.

Concurentii de la EUROVISION 2016  din alte tari se bazeaza foarte mult pe show-ul din spate si pe imagine. Si vestimentatia conteaza enorm.

Oare cum se va imbraca concurentul Romaniei la EUROVISION 2016? Noi mereu AM AVUT PROBLEME cu imbracamintea si mai ales cu lipsa unui show care sa sustina melodia cu care ne prezentam.

Deja OVIDIU ANTON este obligat de catre cei de la EUROVISION SUEDIA sa lase acasa trupa si  sa se prezinte doar cu trei oameni. Altfel zis OVIDIU ANTON va fi nevoit sa improvizeze mult. Si practic sa schimbe ideea show-ului.

Si asta nu este de acum ci de ani multi. Inca din editia 2006 cand TRAISTARIU trebuia sa fie pe podium pe locul 3. A iesit pe locul 4 pentru ca au fost prezente prea multe tari.

Si TRAISTARIU a fost obligat sa lase acasa trupa de dansatori.

Asadar MIHAI TRAISTARIU a fost PRIMUL care a adus ROMANIEI un loc pe podium  in istoria prezentarii ROMANIEI la EUROVISION. Puteti citi si voi asta in rubrica dedicata castigatorilor la EUROVISION daca intrati pe situl respectiv.

Abia in 2010 ZOLI TOTH si LUMINITA ANGHEL cea mereu nemultumita au obtinut locul al treilea pentru ROMANIA. Poate de asta ZOLI TOTH i-a spus cam cu mult venin lui TRAISTARIU ca locul obtinut in EUROVISION 2006 va ramane singura lui performanta notabila.

Si asta spune cam tot de ce TRAISTARIU nu a mers sa reprezinte ROMANIA. Si de asta s-a prins si MIHAI care acum vrea sa arate tuturor cat s-au inselat mai ales in judecta lor la selectia nationala pentru EUROVISION 2016.

Au tot scris ziarele ca din razbunare? MIHAI se va inscrie anul viitor la EUROVISION pentru alta tara ori pentru REPUBLICA MOLDOVA ori pentru una din cele 10 tari care accepta un cantaret din alta tara sa le reprezinte tara lor la EUROVISION.
ZOE Loin d'ici (Austria) 2016 Eurovision Song Contest

ZOE a reusit din a doua incercare sa plece pentru EUROVISION sa isi reprezinte tara. SISTEMUL de notare al juriului din AUSTRIA a fost  acordarea de 10 puncte fiecarui concurent incepand cu UNU cea mai mica nota si terminand cu ZECE puncte.

Asa mai da, nu ca la noi s-au trezit unii in situatia stupida de a primi ZERO PUNCTE.Si de asta RANDI si CEZAR ne explicau cat de greu le este sa gaseasca cantaretul sau cantareata pe care sa o pedepseasca cu ZERO PUNCTE.

La ce bun sa te prezinti la un concurs daca juriul  se lupta sa negocieze cine va fi cel notat cu ZERO PUNCTE.

ZERO PUNCTE? Dar ce nu s-a prezentat concurentul, concurenta ? A injurat sau a batut juriul?

SCHIMBATI domnilor si doamnelor SISTEMUL DE JURIZARE la EUROVISION altfel NICIODATA NU VOM fi intre castigatori. Nici macar pe podium. Si vom sta sa discutam de ce ROMANIA se situeaza de la an la an pe ultimele locuri?

Vi se pare ca sunt cinstite atatea cheltuieli cand noi venim cu locurile 13, 14 , 15 de la EUROVISION? Ca sa ce? SA SE PLIMBE cinstita delegatie a TVR-ului? care "miorlaie" ca ei nu au incasat niciodata un leu de pe urma abonamentelor platite de atatea milioane de oameni OBLIGATORIU?

CAT s-a furat din TVR si cati au lucrat acolo? Mai ganditi-va ca si LEONARD MIRON o stii el ce vorbeste doar a lucrat acolo.

ZOE  a declarat ca  va fi onorata sa isi reprezinte tara la EUROVISION.

Are multe emotii dar este increzatoare ca va reusi sa vina acasa cu un rezultat bun pentru AUSTRIA. ZOE va concura in prima semifinala cea de pe 10 mai 2016.

Domnisoara ZOE o are drept mentor muzical pe neuitata valoroasa in orice  vremuri THE UNFORGETTABLE... EDITH PIAF.

Cum suna versurile melodiei LOIN  D ICI cu care ZOE se va prezenta la EUROVISION 2016?

"ATUNCI CAND CANTI, CANT SI EU, ATUNCI CAND ZBORI, ZBOR SI EU, A LA RECHERCHE DU PARADIS."

ZOE a fost nominalizata anul trecut la premiul BEST FEMALE ARTIST . Si pe buna dreptate. Tineretea, frumusetea si o VOCE puternica sunt atuurile ei.


ZOË - Loin d'ici (Austria) 2016 Eurovision Song Contest

Si are o cariera in fata sa demonstreze ca este BUNA. Melodia ZOEI au spus unii critici seamana cu cea cu care POLONIA s-a prezentat in anii trecuti. Ne referim la decorurile folosite de ZOE.

Si ca in multe situatii vioara care se aude in fundal i-au fost de ajutor ZOEI. Oricum ar fi melodia LOIN  D' ICI  a ZOEI este placuta si cu un show pe masura.

E ca o rochie frumosa si elegant accesorizata.

BRAVO, ZOE! Noroc la EUROVISION. Cu austriaca cantareata visatoare ZOE am deschis seria articolelor  pe care VEDETEBLOG le dedica cantaretilor ce se vor prezenta la EUROVISION 2016.

Vor participa 34 de tari. Placuta melodia a ZOEI dar sa stiti ca sunt prezente in concurs multe multe melodii bune si cu un show pe masura.

Va rog sa o comparati pe ZOE cu ELLY. V cea care a pierdut la mustata dreptul de a reprezenta AUSTRIA la EUROVISION. Nu de alta, dar fetelor puteti vedea rochia ELLEI care i-a displacut CONCHITEI WURST.

Spre bucuria domnilor toate reprezentantele la EUROVISION sunt tinere  si atragatoare. Va invitam sa urmariti articolele dedicate reprezentantilor la EUROVISION 2016. La final vom intocmai un TOP pe baza favoritilor pe care voi ii veti alege.

Si asa vom vedea ce cred romanii despre locul pe care ne vom situa noi la EUROVISION 2016.

Fara violente verbale fara partinire. Cu drag din inimile voastre. VOI alegeti!