Vacante ieftine, vacante ieftine la munte sau exotice - romanii prefera vacantele ieftine

Vacante ieftine, vacante ieftine la munte sau vacante exotice... in orice sezon romanii prefera vacantele ieftine.

Exista vacante si vacante.

Dar cu siguranta vacantele ieftine sunt cele mai atragatoare vacante.

Iar romanii prefera vacantele ieftine. Vacantele ieftine in Romania, in Grecia sau Austria.

Agentiile de turism au vandut in primele sase luni ale anului trecut 2,5 milioane de pachete de vacanta, nivel similar celui din aceeasi perioada a anului trecut, insa incasarile au scazut cu pana la 25%, majoritatea turistilor au cumparat vacante mai ieftine (sursa stirileprotv.ro) Asadar extrapoland datele, sa speram la o cifra mai mare in primul semestru al anului 2016?

oferte Vacante ieftine vacante ieftine la munte sau vacante exotice

Este de condamnat ca preferam vacantele ieftine?

Chiar si vacantele exotice maiieftine si accesibile (intr-un anumiy fel desigur)?

In conditiile actuale ale turismului romanesc si a scaderiii evidente a puterii de cumparare a romanilor, noi zicem ca nu!

Exista numeroase site-uri care pun la dispozitie turistilor case de vacata la preturi începând de la câteva zeci de euro pâna la zeci de mii de euro pentru câteva zile de sedere.Cu maximum 100 de euro poti sa mergi într-o vacanta de 7 zile, în medie, cu autocarul la Balcic, Nisipurile de Aur sau în statiuni din Corfu si Halkidiki, în luna iunie.

Un sejur de relaxare de 6 zile cu autocarul în statiunea greceasca Nea Vrasna – Asprovalta te costa aproximativ 96 de euro, în perioada 2-8 iunie.

Tariful acopera 5 nopti cazare în camera dubla dintr-o vila de 2 stele, transportul cu autocarul si asistenta turistica.

Viva vacantele ieftine... pentru toti.
MAI POTI CITI