„Prizoniera dragostei” sezonul 2 pe HAPPY CHANNEL ex EUFORIA TV plus „Mi corazon es tuyo”

8 Martie 2016 reprezinta data la care EUFORIA TV dispare de pe TV si apare HAPPY CHANNEL. 

Asadar Euforia se transforma în Happy Channel, un post de televiziune care isi propune de la bun inceput sa umple toata Romania cu valuri de fericire.

Postul Happy Channel si-a anuntat deja vedetele, cateva emisiuni noi din grila, iar acum a inceput sa faca prezinte si serialele pe care le va aduce în premiera si exclusivitate.

In primul rand dupa succesul extraordinar înregistrat cu serialul turcesc „Prizoniera dragostei”, postul va aduce în grila de primavara si sezonul doi al serialului turcesc „Prizoniera dragostei” care ii are pe generic pe actrita Amine Gulse si cel mai ravnit burlac al Turciei actorul Tolgahan Sayisman.
prizoniera dragostei sezonul 2 happy channel toate episoadele

Despre sezonul 2 din Prizoniera Dragostei Amine Gulse declara de curand intr-un interviu ca fanii din toata lumea or sa fie incantati de noile aventuri si intamplari romantice cu care se vor intalni pe parcursul difuzarii episoadelor din acest nou sezon al serialului.

Tolgahan Sayisman a devenit unul dintre cei mai cautati burlaci în anul 2014 dupa ce s-a despartit de logodnica sa, actrita si modelul care a castigat titlul de Miss Turcia în 2007. Ca si partenera sa, Amine Gülse, Tolgahan Sayisman a urmat o cariera in modeling care a atins apogeul in anul 2005, dar pe care a abandonat-o în favoarea actoriei.

Revenind la grila de programe a noului post TV Happy Channel, pe langa sezonul 2 din Prizoniera Dragostei vom putea veadea doua telenovele marca Televisa, telenovele cu mare succes în Mexic .

Prima telenovela de la Happy Channel este „Mi corazon es tuyo”, un fel de „Dadaca” în varianta mexicana cu Jose Salinas si Silvia Navarro în rolurile principale.

A doua telenovela Televisa este „Muchacha italiana viene a casarse”, cu Livia Britto si Jose Ron în rolurile principale.

Happy Channel, canal TV care face parte din portofoliul Antena Group, se adreseaza în principal segmentului feminin din zona comerciala (femei din mediul urban cu varste cuprinse între 18 si 49 de ani), dar si intregii familii si se pozitioneaza în zona televiziunilor militante, o abordare noua pe piata media din România.

De aceea pe langa seriale veti avea parte si de emisiuni interesante. Astfel, Cristina Ciobanas si Vlad Gherman vor realiza “Happy Day”. Acesta este un magazin cultural informativ care va avea difuzare zilnica, de luni pana sambata, de la 23.50 la 00.00, cu mai multe reluari (luni-duminica de la 06.50 si de la 15.50, si luni – sâmbata, de la 00.50).

“Happy Day” se adreseaza, în principal, unui target urban (varsta cuprinsa intre 18-34), si este o premiera în media de televiziune româneasca.

Un alt show pe care mizeaza noul post Happy Channel este “Dreptul la fericire”.

 “Dreptul la fericire” este un reality-show experiment. Este prima productie marca Happy Channel care urmeaza sa intre în grila de programe a postului chiar din prima zi de emisie, respectiv 8 martie 2016.

Timp de trei luni, cinci femei cu povesti de viata incredibile vor intra în “Casa fericirii” în încercarea de a-si depasi traumele, de a-si regasi drumul spre o viata normala si de a motiva, prin puterea exemplului, alte femei aflate în situatii similare

Emisiunea “Casa fericirii” va fi moderata de doi psihologi, respectiv Florina Onetiu si Violeta Dumitrescu.