Pareri OVORON Cicapro supliment mobilitatea și sănătatea articulațiilor. Prospect, compoziție.

Sa ne facem o parere despre OVORON, suplimentul alimentar adus in Romania in premiera, de Naturpharma și apreciat pozitiv în comentariile de pe forumurile cu topicuri despre Ovoron fiole, Ovoron reactii adverse și Ovoron se compensează

Compania „Naturpharma Products Romania“ este distribuitor exclusiv al companiei Farma-Derma Italia pentru Romania.

Dar sa revenim la OVORON. Este bine de stiut ca pe piata sunt cunoscute diferite produse care sunt pozitionate pentru articulatii si care pot fi clasificate în:
  • Suplimente care contin colagen;
  • Produse pentru uz oral si local (topic) care contin acid hialuronic;
  • Suplimente care au in compoztie glucozamina si condroitin.
pareri ovoron supliment cu membrana din ou


Ovoron contine toate ingredientele insirate mai sus intr-o compozitie naturala, optimal echilibrata, evolutiv impusa de însasi natura.

Membrana de ou este recomandata pentru adulti, pentru persoanele in varsta si pentru cei care fac sport in mod intesiv.

Membrana din ou are conform analizelor un continut ridicat de colagen tip I, V si X.

Colagenul de tip I este situat în sistemul circulator, oase si ligamente iar colegnul de tip X este asociat cu tipul I si tipul V care sunt situate în cartilajul mineralizat.

Colagenul de tip V participa la construirea membranelor celulare, placenta si constructia parului.

Membrana folosita in compozitia OVORON extrasa din coaja de ou (Ovomet) este obtinuta prin utilizarea unei tehnologii brevetate, care contine în mod natural colagen (tip I, V si X), acid hialuronic (HA), condroitin sulfat (CS), sulfat de glucozamina, sulfat de dermatan, sulfat de keratina si lizozim.

Acestea sunt ingredientele principale care participa la construirea aparatului locomotor.


Compozitie OVORON: OVOMET (membrana interna din ou de gaina), extract de Curcuma longa, extract de Boswellia serrata si Vitamina C.

Administrare OVORON: Numai pentru adulti: 1 capsula pe zi, de preferat dimineata. Ovoronl poate fi administrat pe o perioada îndelungata!

Pretul unei cutii de Ovoron este de 62 de lei.

Parerea noastra este ca suplimentul alimentar OVORON este un produs eficient pentru mentinerea sanatatii articulatiilor, si fata de celelate produse similare, Ovoron aduce in plus beneficiile unice datorate extractului brevetat de membrana din ou.
MAI POTI CITI