Pareri HerbaFlu SEPTOSOL cu ALBASTRU de METILEN pentru dureri in gat

Herbaflu septosol  cu Albastru de metilen este un produs marca Biofarm care combina virtutile terapeutice ale albastrului de metilen cu cele ale uleiului de eucalipt si extractul de echinacea.

Inainte sa ne facem o parere despre Herbaflu Septosol sa vedem "ce si cum" este cu acest misterios albastru de metilen.

Albastru de metilen (Methylthioninium Chloride) este un principiu farmaceutic folosit, în mod traditional, in prevenirea si tratarea infectiilor.

Albastru de metilen este substanta organica de culoare albastra, folosita ca antiseptic pentru uz extern (badijonare in gat) sau administrata oral (in infectii urinare), ca si in explorarea functiei renale, dar mai ales in unele tehnici de colorare.
Pareri HerbaFlu SEPTOSOL cu ALBASTRU de METILEN

Revenind la Herbaflu septosol de la Biofarm iata care sunt principalele caracteristici ale acestui supliment alimentar.

Herbaflu septosol, îmbogatit cu albastru de metilen, contine extract de Echinacea, care contribuie la mentinerea sanatatii cailor respiratorii superioare si zinc, care contribuie la mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar.

De asemenea, Herbaflu septosol include un amestec de uleiuri esentiale, ce confera suplimentului un gust intens si placut.

Extractul standardizat de Echinacea contribuie la mentinerea tonusului normal al organismului, sustine capacitatea de autoaparare a organismului la factori nocivi din mediu si ajuta la functionarea normala a cailor respiratorii superioare.

Zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, la protejarea celulelor impotriva
stresului oxidativ, precum si la atat de importantul metabolism normal al vitaminei A.

La randul sau, Uleiul de Menta stimuleaza receptorii senzitivi si inhiba contractiile musculaturii netede la nivelul aparatului respirator.

Asta in timp ce Uleiul de Eucalipt are un puternic efect vasodilatator local la nivelul cailor respiratorii superioare si contribuie la fluidificarea si la eliminarea secretiilor bronsice.

Mod de administrare HerbaFlu Septosol cu albastru de metilen

Adulti: cate 1 comprimat de 3 ori pe zi, timp de 3-5 zile.

Copii de peste 6 ani: câte 1 comprimat de 2-3 ori pe zi, timp de 3 zile.

Comprimatele de Herbaflu septosol se vor lasa sa se topeasca lent in gura, nu se înghit intregi si nu se mesteca.

Asadar, parera noastra este ca Herbaflu septosol cu albastru de metilen poate fi de ajutor in afectiunile cailor respiratorii superioare mai ales ca eficienta ca si anoseptic a albastrului de metilen este dovedita de foarte mult timp.
MAI POTI CITI