Biografia Michelle Renaud actrita principala din In Umbra Trecutului noua telenovela de la Acasa TV.

Cei de la Acasa TV, aduc din februarie o noua productie Televisa: telenovela IN UMBRA TRECUTULUI. 

Serialul „La sombra del pasado” ii are în rolurile principale pe Michelle Renaud si Pablo Lyle.

Mai putin cunoscuti in Romania, cei doi fac parte din noua generatie de actori promovati cu succes de cei de la Televisa.

Scurta biografie Michelle Renaud, Aldonza din In umbra trecutului

Michelle Renaud Ruesga s-a nascut in data de 9 septembrie 1988 (are deci varsta de 27 de ani) in Mexico City, Mexic.
Wiki Michelle Renaud actrita principala din In Umbra Trecutului

Michelle Renaud si-a facut debutul in lumea televiziunii inca de la varsta de 4 ani. In anul 1992, Renaud a interpretat rolul unei fetite in telenovela  Ángeles sin paraís.

De atunci si pana la varsta de 18 ani, Michelle Renaud a stat deoparte de lumea televiziunii. Insa in 2006 Michelle Renaud isi incepe cu adevarat aventura artistica in lumea telenovelor mexicane interpretand rolul lui Michelle Pineda in succesul international, care a rulat si in Romania, telenovela REBELDE.

In anul 2009 Michelle Renaud joca in telenovela Camaleones alaturi de mai cunoscutii si titratii actori: Belinda si Alfonso Herrera. 

Cariera actoriceasca a lui Michelle Renaud i-a avant si in 2010 o interpreteaza pe Lorena in serialul Llena de Amor, apoi in 2011 da viata personajului  Concepción "Cony" Chamorro in productia Ni contigo ni sin ti.

Din 2012 pana in 2013 Michelle Renaud o incarneaza pe micile ecrane pe Alba María Morales intr-o alta telenovela de succes, La mujer del Vendaval

Anul 2014 vine cu un nou rol pentru frumoasa si talentata Michelle Renaud. Aceasta devine Young Rebeca in telenovela El color de la pasión.

Michelle Renaud este Aldonza din telenovela La sombra del pasado, telenovela care v-a rula si in Romania sub numele de IN UMBRA TRECUTULUI.

Biografie Michelle Renaud aka Aldonza

In 2014 si 2015, Michelle Renaud a fost nominalizata la premiile TVyNovelas Awards, ca si Best Young Lead Actress, insa din pacate... nu a castigat aprecierea juriului.

Primele doua episoade din telenovela In Umbra Trecutului vor fi difuzate luni, 15 februarie, serialul urmand a fi difuzat de luni pana vineri, între 20.00 si 22.00.
MAI POTI CITI