Biografia JAMALA care reprezinta UCRAINA la EUROVISION 2016 cu melodia mesaj "1944" ce ar putea fi retrasa din concurs

WIKI JAMALA Ati auzit de artista ce va reprezenta UCRAINA in acest an la concursul EUROVISION? Este cantareata REVELATIE de origine tatara a carei melodie este considerata un mesaj politic si ar putea fi retrasa din concurs.

O melodie cu adevarat deosebita. O candidata serioasa la castigarea editei EUROVISION 2016. Cine este artista  care va reprezenta UCRAINA la EUROVISION 2016?

Se numeste  in buletin SUSANA JAMALADINOVA iar numele de scena derivat din numele de familie este JAMALA.

SUSANA JAMALADINOVA aka JAMALA s-a nascut la  27 august 1983 in OSH, KYRGYZSTAN.

Nu este doar o cantareata speciala a carei VOCE IMPRESIONEAZA este si ACTRITA.Sa vedem care sunt calitatile care au transformat-o pe JAMALA intr-un ARTIST desavarsit.
Biografia JAMALA 1944 UCRAINA EUROVISION 2016

Ce spun primele versuri ale melodiei numita "1944" cu care JAMALA va participa la EUROVISION 2016?

"CAND STRAINII VIN. AJUNG LA TINE ACASA. TE OMOARA SI APOI SPUN : NU SUNTEM NOI DE VINA."

Melodia "1944" vorbeste lumii despre  deportarea tatarilor din CRIMEEA la ordinul lui STALIN.

Chiar RUSLANA  artista de care sigur va amintiti  a vorbit despre motivele care au determinat-o in calitate de membru al juriului la selectia EUROVISION sa aleaga aceasta melodie drept castigatoare.

RUSLANA a spus ca lumea trebuie sa stie despre suferintele la care a fost supusa UCRAINA. Rusii la randul lor au adus critici vehemente si au spus ca JAMALA se folosete de aceasta melodie la concursul EUROVISION pentru a aduce in fata lumii un mesaj politic.

Si dupa cum stim in cadrul concursului EUROVISION sunt interzise melodiile cu MESAJ POLITIC. Ce va face juriul cu aceasta situatie? Au ragaz pana pe 14 martie 2016 sa decida daca JAMALA poate partiicpa la EUROVISION 2016 cu melodia "1944".

In anul 2009 in cadrul EUROVISION-ULUI GEORGIEI i s-a cerut sa schimbe titlul si versurile melodiei considerandu-le insinuante. Si cum GEORGIA nu a fost de acord atunci s-a recurs la descalificarea acestei tari.

Titlul melodiei reprezentantei GEORGIEI la EUROVISIONUL din 2009 se  numea WE DON'T WANNA PUT IN.

Oare va putea participa JAMALA la EUROVISIONUL 2016?

JAMALA are VOCE DE SPINTO SOPRANO. Canta propriile compozitii si  mixeaza cu lejeritate elemente de muzica clasica, jazz. gospel rhythm and blues.

Si desigur elemente din opera.

JAMALA are o sora pe nume VERANA.Tatal ei este de origine musulmana iar mama este de religie ortodoxa si armeana.

Micuta JAMALA a fost atrasa de muzica din copilarie iar primii pasi pe scena i-a facut la noua ani.

Unde credeti ca a facut scoala primara domnita JAMALA. Ei da, fac apel la memoria voastra daca va amintiti care era locul nasterii LUPULUI SEYIT din telenovela  KURT SEYIT SI SURA aka IN DRAGOSTE SI RAZBOI care ne-a  placut atat de mult?

Da, da vorbim de ALUSHTA locul unde in film copilarise KURT SEYIT si familia sa.

JAMALA a facut scoala primara in ALUSHTA si mai apoi a facut LICEUL DE MUZICA din SIMFEROPOL. Liceul a primit numele dupa cel al compozitorului TCHAIKOVSKY.

Dupa finalizarea studiilor liceale JAMALA a mers la facultate unde in alta parte daca nu la ACADEMIA DE MUZICA din KIEV. Nici prin gand nu ii trecea ca alt gen de muzica ar putea sa o abata de la drumul muzical pe care si-l alesese.

JAMALA visa sa ajunga pe scena SCALA din MILANO. Si era firesc din moment ce marea sa dragoste era muzica clasica de opera. O alta mare pasiune dintotdeauna a fost muzica de jazz.

WIKI JAMALA 1944 EUROVISION 2016
In timpul studentiei de la KIEV, JAMALA a fost o participanta activa la toate actiunile culturale organizate de  organizatia TATARILOR.

JAMALA a studiat pianul.

Are in palmares multe concursuri castigate pe plan intern si international . A castigat MARELE PREMIU la concursul AMICI DELLA MUSICA in ITALIA. Punctul de pornire intr-o cariera adevarata l-a reprezentat castigarea PREMIULUI pentru TINERII ARTSTI NEW WAVE in 2009.

Atunci JAMALA i-a atras atentia coregrafei ELENA KHOLODENKO care a invitat-o sa ia parte la  punerea in scena a unui muzical.

JAMALA a avut o serie de concerte de la MOSCOVA pana la BERLIN plus concertele din KIEV.

A cantat alturi de marea ALLA PUGACHEVA si intr-un concert eveniment dedicat lui MICHAEL JACKSON. Mai apoi tot in 2009 nu avea cum sa nu raspunda afirmativ invitatiei lansate de a canta intr-un spectacol de muzica clasica dedicat lui MAURICE RAVEL concert  numit THE SPANISH HOUR.

La acest concert a participat si actorul JUDE LAW care a remarcat-o si asa au devenit prieteni. JAMALA nu este la prima participare la concursul EUROVISION.

In 2011 a a participat la concursul de selectie au avut loc ceva neintelegeri si JAMALA a preferat sa se retraga dupa castigarea celui de-al treilea loc.

Are in CV ul impresionant participarea la realizarea nu numai a unor albume dar si a unor videoclipuri.

Dintre albume amintim : FOR EVERY HEART 2011, CONCERT LIVE PLAZA in 2012, ALL OR NOTHING 2013, THANK YOU 2011.Intre videoclipurile sale amintim : FIND ME, IT'S ME JAMALA,  YOU ARE MADE OF LOVE, HISTORY REPEATING.

JAMALA a fost numita "fascista" si" Pro America. Asta pentru declaratiile facute. Ce a spus JAMALA?
"NOW THE CRIMEAN TERRITORY IS AN OCCUPIED TERRITORY."

In 2014 a mai declarat ca in momentul anexarii CRIMEEI la RUSIA rudele sale au fost abuzate. Si nu si-a mai vazut familia si apropiatii tot din 2014.

JAMALA a facut parte dintr-un band vocal numit BEAUTY BAND in 2001.

In acea vreme a castigat un PREMIU SPECIAL care i-a adus laude. In ce filme o putem vedea pe JAMALA?

Am putut-o vedea jucand in : GHIDUL, ALICE IN WONDERLAND. La PREMIILE MTV a obtinut PREMIUL PENTRU BEST UKRAINIAN ACT.


Asculta Versuri "1944" - JAMALA, Ucraina, Eurovision 2016

Dupa ce tatarii au fost obligati sa plece din CRIMEA, JAMALA si familia sa au parasit tara dar s-au reintors in CRIMEA.

Acum JAMALA vrea sa participe la EUROVISIONUL 2016 si sa vorbeasca intregii lumi despre suferintele tatarilor din CRIMEEA si despre evenimentele din 1944.

Oare va avea sorti de izbanda? O vor impiedica juratii pe JAMALA sa cante si sa isi faca auzita VOCEA?
Si daca da, suntem siguri ca melodia artistei ar trebui sa fie apreciata.

Ar trebui ca muzica sa nu fie amestecata in politica. Dar ISTORIA si faptele ar merita atentia nostra. JAMALA este artista pe care ar trebui sa o ascultati. Si nu e vorba doar de melodia "1944".

JAMALA este o FORTA o  ARTISTA DESAVARSITA! CONGRATS, JAMALA ! Nu ii lasa pe altii sa iti alunge visele si aspiratiile.

VOCEA TA trebuie sa fie auzita de lumea intreaga. Si dupa ce veti asculta aceasta melodie a reprezentatntei UCRAINEI sa spuneti daca noi romanii avem vreo sansa si in acest an.

Ce PARADISIO , OH, MY GOD ! NOI cu SF-urile si altii cu melodii cu un puternic mesaj. Si daca anul asta PUBLICUL va ALEGE CASTIGATORUL ne asteptam la multe surprize.

Nu uitati sa o ascultati pe JAMALA cu a sa melodie "1944". Go, GO, JAMALA!
MAI POTI CITI