Ai PLOMBELE astea si vorbesti la TELEFON, atunci ai PROBLEME de sanatate

Amalgamul cu mercur, plombele dentare si telefonul mobil, o veche problema de sanatate privita din alt unghi!

Cele mai ieftine materiale dentare (amalgam) sunt extrem de periculoase pentru sanatate deoarece contin mercur.

Aceste plombe cu amalgam contin 54% mercur, iar unii oameni au aceste umpluturi in gura lor de mult timp, fara sa cunoasca riscul la care se supun.

Problema mercurului din plombele cu amalgam a luat o intorsatura si mai neplacut datorita... telefoanelor mobile.
plombele cu mercur sanatate telefoane mobile

Aceste plombe din amalgam ar fi foarte periculoase si in preajma telefoanelor mobile, sau al altor dispozitive electronice care utilizeaza tehnologia Wifi sau a retelelor de comunicatii fara fir.

Toate aceste device-uri electronice emit radiatii electromagnetice care, pot cauza eliberarea temperata de mercur în organism.

Expunerea frecventa la aceste radiatii, a celor care au plombe cu amalgam in gura, este foarte periculoasa deoarece poate provoca diverse afectiuni imunologice si neurologice.

Potrivit medicului Russel Blaylock, sistemul nervos, imunitar si cardiovascular sunt cele mai afectate de efectele nocive ale expunerii cronice la mercur.

Din plombele de amalgam se creaza electricitate, care creste eliberarea de vapori de mercur in organism.

Cand vaporii de mercur intra in sange acestia pot duce la aparitia unor boli foarte periculoase cum ar fi: Alzeimer sau Parkinson.

Aceste plombe dentare periculoase s-au mentinut in industria stomatologica datorita faptului ca sunt foarte ieftine si eficiente. Insa putem spune ca degeaba sunt ieftine si eficiente daca ne pun viata in pericol.

Plombele cu amalgam cu mercur au culoare argintie. 

Ce mai trebuie sa retineti este ca plombele cu mercur sunt foarte rezistente, acesta fiind probabil unul din motivele pentru care au fost preferate de pacienti.