Ziua Indragostitilor 2016 Pensiunea Dracula: cu preturi de la 150 lei de persoana


Pensiunea Dracula v-a pregatit un weekend romantic la munte si va ofera o cina romantica cu lumanari si vin rosu cu ocazie Zilei Indragostitilor 2016.

Complexul turistic Dracula este compus din 3 cladiri amplasate pe ambele parti ale DN 7C – Transfagarasan in comuna Arefu – sat Capataneni judetul Arges. Complexul este amplasat la aproximativ 1 km de Cetatea Poenari sau 6 km de Barajul Vidraru.

Pensiunea Dracula ( 3 Margarete) Cladirea este amplasata pe partea dreapta a drumului DN7C din directia Cutea de Arges si este formata din 15 camere duble, triple  situate pe doua etaje. Toate camerele sunt dotate cu bai propri si tv.

In curtea corpurilor B si C se afle locul de joaca pentru copii ( balansoare, leagane, topogane, casute), zona de agrement:

oferta ziua indragostitilor pensiunea dracula

Parcul de aventura Dracula  compusa dintr-un traseu de aventura la inaltime, o tiroliana, un panou de catarare, bile de mers pe apa, tir cu arcul, tir Air soft.

Tot aici gasim si amfiteatrul complexului, mai multe foisoare si leagane de relaxare, centrul de inchiriere biciclete precum si mult spatiu verde.

Iata care este oferta Pensiunii Dracula pentru sejurul de Valentine's Day 2016

Pachet Valentine 1 la pretul de 210 lei/persoana  
-2 nopti de cazare cu mic dejun in perioada 12 – 14 februarie                
– o cina romantica la lumina luminarii si vin rosu
– aranjament romantic cu sampanie la primire in camera

Pachet Valentine 2 la pretul 150 lei/persoana  – cu 1 noapte de cazare cu mic dejun in perioada          13 – 14 februarie                  
– o cina romantica la lumina luminarii si vin rosu
– aranjament romantic cu sampanie la primire in camera

Pretul pentru ambele oferta de Ziua Indragostitilor include:

-Una , 2 nopti de cazare  cu mic dejun si cina romantic a  în functie de varianta aleasa

-.Acces piscina si jacuzzi (2 ore)/persoana/sejur (alte accesuri  la piscina sau jacuzzi se achita separat la pretul de 25 lei/persoana/3ore);

-Acces sala fitness (2 ore)

-Acces spatiu de relaxare dotat cu masa tenis , air hochei si masa de fotbal.
Comentarii