WIKI MISU si STEFAN de la UZINA DE DUME si un radio ce iti da IMPULS

Buna dimineta ROMANIA! Este 1 ianuarie 2016 suntem in NOUL AN. Dati drumul muzicii, stirilor, filmelor si mai presus de toate bunei dispozitii. Cine sau ce te face sa zambesti ?

Fiecare are propriul raspuns  doar nu om fi cu totii "croiti" din acelasi"material". Ai chefuit romane? Cine mai doarme si cine e vrednic deja ? Nu stiu altii cum sunt parafarazandu-l pe marele noastru ION CREANGA va spun  asa.

Sunteti ascultatori de radio? Cine poate spune ca nu ? Suntem si dorim sa fim mereu informati. De ceva vreme de pe la CLUJ  vine un "impuls". Mai precis RADIO IMPULS CLUJ NAPOCA.

Mana sus cine asculta RADIO IMPULS. Am vazut da, privilegiatii din CLUJ, BUCURESTI, CONSTANTA, SIBIU, TIMISOARA si oamenii "rasfirati" prin lume din CANADA pana in GERMANIA.

Biografia MIHAI NICOARA si STEFAN COROIAN

Deocamdata acestea sunt orasele in care se aude RADIO IMPULS. Am sa va povestesc despre doi oameni ,doi barbati romani care au reusit sa nea dea "IMPULS."

Vocile lor se aud in fiecare zi a sapatamanii de luni pana vineri de la sapte dimineta pna la ora unsprezece. Desi ascultandu-i am mai dori o portie de buna dispozitie.

Cine sunt realizatorii MATINALULUI de la RADIO IMPULS CLUJ? Ce mananca oamenii astia? Praf de strumfi?Au puteri magice? Si unde ii gasim? Sa o luam incetisor.

Era odata  intr-un oras un radio ce avea mari ambitii. Si precum receptionera sau secretara oamenii care fac matinale ei sunt vazuti ca FIRST IMAGE.

Iar tinerii acestia chiar sunt FIRST IMAGE de cum deschizi radioul si dai pe frecventa RADIO IMPULS.

MISU si STEFAN se numesc ei. Le tin companie "BIVOLULUTUL ELECTRIC" pe al sau nume PANCHA GHERASIM. Si o serie intreaga de personaje de la monden la finaciar din tarisoara noastra ROMANIA alintata si cu ROMANICA.

MISU si STEFAN au infiintat o uzina. Ca sa aiba si ei de unde lua o leafa. Fiind baieti "caterincosi" cum putea sa se numeasca uzina lor ?

Da, UZINA DE DUME este matinalul ce a fermecat  romanii.

MISU este MIHAI NICOARA iar STEFAN este STEFAN COROIAN. Duetul acesta  face caterinca de calitate. Ca sa ne mangaie urechile si sa ne faca sa radem cand dulce cand amar.

UZINA DE DUME matinalul de la RADIO IMPULS CLUJ NAPOCA a devenit cea mai urmarita emisiune cu impact asupra romanilor. MISU si STEFAN  cei doi realizatori au si ei o poveste frumoasa.

Ca ardeleni vajnici  se  trezesc mai devreme ca zburatoarele din curte. Au simtul responsabilitatii care le dicteaza conduita morala. Sunt nevoiti sa se trezeasca asa devreme pentru a ajunge devreme la fabrica.

Ajunsi la locul de munca dau drumul "la butoane". Si vocile lor functioneaza precum cafeaua buna cu aroma si caimac.

MISU si STEFAN  amesteca 80% dume cu 20% glume. Rezultatul?

UN MATINAL  de nu te vezi. Ascultat, apreciat si indragit. Dupa o portie zilnica de  DUME cu GLUME te simti bine increzator. Mai ai o sansa sa speri.

MISU si STEFAN sunt un "produs" 7 in 2. SUNT MAGICI precum cifra aducatoare de NOROC si sunt doi. Doi plus personajele de care va vorbeam.

Au nevoie de ajutorul BIVOLUTULUI ELECTRIC. INFORMAT "bivolutul" prea de stie el pe toate.

Baietii astia MISU si STEFAN  sunt de parere ca sunt si destepti. Daca e musai e musai. Nu poti face o emisiune matinala  si sa iti iasa. Asta  e trebuie sa fii destept caci altminteri "E GREU SA FII PROST DE DIMINEATA".

MISU si STEFAN sunt realizatori, producatori si prezentatori. PC le-a devenit indispensabil pentru documentare. Muncesc  trudesc si pe noi ne "zambaresc".

Wiki Misu si Stefan Radio Impuls Cluj

Publicul care ii apreciaza este divers  de la copii,adolescenti, studenti oameni de afaceri pana la vedete.

Emisiunea matinala ce ne da energie are rubrici  variate.

Se "sondeaza" subiecte de la monden pana la viata economica. Abia ii asteptam in NOUL AN cu alte dume si glume. Acum isi traiesc vacanta binemeritata.

 MIHAI este absolvent de JURNALISM.

A inceput tainele meseriei in CLUJUL natal si a absolvit facultatea in BUCURESTI. Si-a facut ucenicia la EUROPA FM. Aici a stat vreo trei ani. Apoi MISU a facut alte popasuri pe la radiouri din PLOIESTI si PRAHOVA.

STEFAN lucreaza in radio de douazeci de an. La inceput lucra  in domeniul IT ca programator in SIGHISOARA. De la SIGHISOARA a venit la CLUJ. Rubrica realizata de PANCHA GHERASIM este una dintre cele mai gustate.

"NUMA" GHIBOLUL ELECTRIC" toaca marunt si cu haz "tate" si pa "tati". Acesti oameni truditori in UZINA DE DUME e musai sa fie "sariti de pe fix", nebuni in sensul bun cu energie ca de  DURACEL.

Nu este simplu. Ei au abilittaea de a" invarti" cuvinte. Le transforma in stiri si adauga muzica de calitate. Aprecierea oamenilor ii bucura si asa precum CAMPIONII sunt obligati sa ramana CAMPIONI.

SUNT UNICI . SUNT oamenii de radio care transmit din provincie spre toata tara. Haideti sa le dam crezare.

"SA FIM PREA SERIOSI ESTE UN LUCRU NESERIOS" spun ei. MISU si STEFAN se straduiesc si le iese.

FAC SA FIE BINE,AMU CAT E RAU". Stiu sa ia "DE LA TV LUATE si LA RADIO DATE."

Vorbesc .Ne dau de stire ca sunt oameni destoinici,iubitori si pacifisti. Se descurca sa joace si rolul lui CUPIDON incearca sa ii impace pe iubitii certareti.

Trimit copii la scola . Ne insotesc la munca. SE AUD PESTE TOT. ROMANII NU MAU AU SCAPARE.

Tinerii clujeni au bagat dependenta in noi. DE BINE si FRUMOS in ritmuri dulci de muzica.
Ei sunt MISU si STEFAN.

Cu atat munca nu stiu cand mai au timp si de alte cele. Dar se spune ca au si ei pasiuni in afara orelor de program. Se mai uita la tv nu e alta dar trag cu ochiul la ce fac jurnalistii de televiziune.

Mananca cu placere si uneori mai intra si prin bucatarie sa le dovedeasca consoartelor ca au si veleitati de bucatari specialisti. Fac si campanii, distribuie si materiale promotionale.

Radio Impuls Wiki MIHAI NICOARA STEFAN COROIAN

RADIO IMPULS e radioul ce ne place. Pentru ca ne da IMPULS. Cateodata mi se face dor de ex matinali si nu numai. De la EXHARHU, GICA si NICOLAI, DOBRO si CRAIO, ce vremuri am trait. Si fratii VINTILA.

Acum ii avem pe GREEG si GHEORGHE. BUZDU si MORAR. Avem de unde alege. pentru toate gusturile si pentru toti ascultatorii.

Va mai exista RADIO GUERRILLA? Multe avem de spus. Acum sa ne bucuram de vacanta si de sarbatori.

Stim avem IMPULS de la RADIO IMPULS.

MAESTRII INDRUMATORI doi frumosi pasionati de RADIO. Si de DUME CU GLUME. Sunt modesti baietii. BIVOLUTUL ii lauda si zice ca is NR 1. Ca toata lumea sta la coada de... GHOVOLI.

MIHAI NICOARA si STEFAN COROIAN plus BIVOLUTUL ELECTRIC. MISU SI STEFAN de la UZINA DE DUME.

RESPECT! UN AN frumos si va asteptam la mare !