THERME Bucuresti PRETURI de intrare si PROGRAM de functionare al Aqua Park-ului unde se intra cu bratari de acces cu CIP


Din 14 ianuarie s-a deschis THERME Bucuresti, cel mai mare centru de wellness, distractie si relaxare bazat pe ape termale. Dincolo de povesti despre succes si descrieri artistice a THERME Bucuresti cu siguranta vreti sa stiti care sunt preturile de intrare la acest imens Aquar Park indoor.

Therme Bucuresti este impartit in 3 zone distincte si de aceea exista 3 categorii principale de preturi de intrare.

a) Zona Elysium- cuprinde sase saune si o piscina de relaxare.  Preturile de intrare pentru aceasta zona includ accesul si la celelalte doua zone si pornesc de la 68 de lei pentru 3,5 ore si ajung la 83 de lei pentru întreaga zi.

therme_bucuresti_preturi_de_intrare

b) Zone The Palm este o zona de relaxare cu palmieri, piscina interioara si exterioara, jacuzzi si piscine cu aromaterapie, iar preturile de intrare încep  de la 49 de lei (pentru 3,5 ore) si ajung la 64 de lei pentru întreaga zi.

c) Zona Galaxy  este cea mai ieftina zona a complexului THERME Bucuresti. Zona Galaxy cuprinde o piscina cu valuri si 16 topogane clasificate pe categorii de vârsta. Pretul pentru intrarea în aceasta zona costa de la 39 de lei ( pentru 3,5 ore) pâna la 54 de lei ( pentru întreaga zi).

Program functionare Therme Bucuresti
  • Deschis Luni - Joi: 09:30 - 23:30
  • Deschis Vineri, sambata, duminica: 08:00 - 01:00
Acum ca ati aflat care sunt preturile de intrare la Therme Bucuresti si care este programul de functionare este bine sa stiti si cum se ajunge aici.

Pentru a ajunge la Therme Bucuresti aflati ca intrarea se face din DN1, vizavi de Hornbach, fostul Prisma.

Se vede constructia de sticla din sosea, mai ales ca nu-i departe. Daca veniti dinspre Bucuresti, exista un drum de acces direct din DN1, cu banda suplimentara pe care sa te încadrezi pentru a iesi spre Therme.

Daca insa venti din spre Ploiesti, cel mai simplu este sa intrati la Hornbach si apoi, prin pasajul rutier subteran, sa iesiti spre Therme Bucuresti pe un alt drum de acces.

therme_bucuresti_program_de_functionare

Si un "mic"aspect pe care trebuie sa il retiniti daca mergeti la Therme Bucuresti.

La intrare veti primi o bratara cu cip, ca în multe alte parcuri acvatice. Pe aceasta bratara este inscriptionat numarul vestiarului alocat voua, vestiar care se încuie si descuie doar cu bratara voastra apropiind-ul de sistemul contactless de pe usa.

De aceasta bratara de acces la Therme trebuie sa aveti mare grija, deoarece in regulament scrie ca în cazul pierderii sau distrugerii bratarii de acces, se achita o taxa de 200 lei (daca vizitatorul indica numarul bratarii) sau de 400 lei (daca nu specifica numarul bratarii).

Bratara de la mana va asigura nu doar accesul în zonele din Therme, dar o puteti folosi si pentru a cumpara orice de la barurile si restaurantele din interior. Achizitia se trece pe bratara, iar cand plecati acasa o predati si vi se va comunica cat aveti de platit.
Comentarii