MOUNTAIN ASSAULT la SINAIA. ASALTUL MUNTELUI o competitie pentru iubitorii muntelui. REGULI DE INSCRIERE si PREMII.


Romani, avem tinuturi a caror frumusete echivaleaza cu cea a MONTE CARLO-ului. Daca v-ati imaginat ca ar trebui ca litoralul MARII NEGRE si orasul CONSTANTA sa fie ca in MONTE CARLO v-ati inselat.

MARIAN DUMITRESCU sofer de raliu in varsta de atentie 97 de ani a declarat intr-un interviu ca frumusetea orasului SINAIA nu este cu nimic mai prejos ca a orasului MONTE CARLO.

SINAIA orasul magic , orasul regal este pe cale sa devina CEL MAI FRUMOS ORAS al ROMANIEI. De la faimosul de acum FESTIVAL SINAIA FOREVER si pana la evenimente sportive si culturale plus campanii sociale SINAIA ofera bucurie si aer curat sinaienilor si miilor de turisti ce poposesc aici fie vara, primavara, toamna si iarna.

SINAIA prin intermediul inimosilor angajati ai PRIMARIEI  si a domnului primar VLAD OPREA s-au pregatit si vor sa ofere turistilor o noua si frumoasa surpriza.

ASALTUL MUNTELUI SINAIA 2016 INSCRIERI CONCURS MONTAN

In 13 februarie 2016 se va desfasura la SINAIA competitia sportiva numita "ASALTUL MUNTELUI" "MOUNTAIN ASSAULT" 2016.

Pentru ca anul trecut la prima editie s-au prezentat concurenti super pregatiti iar evenimentul a avut succes organizatorii sunt pregatiti sa reinnoieasca succesul si la cea de-a doua editie.

Sunt multi oameni iubitori de munte dar si sportivi pasionati de sporturi montane. ASOCIATIA OUTDOOR si PRIMARIA SINAIA au pornit organizarea competitiei pentru cei care vor sa ia cu" asalt muntele."

Asta insemana participarea celor interesati la competitia ASALTUL MUNTELUI MOUNTAIN ASSAULT.

Cine se incumeta sa participe va fi nevoit sa parcurga un traseu de 7 kilometri si 1.217m diferenta de nivel intr-o cursa ce pune limitele oricui la incercare.

Competitia MOUNTAIN ASSAULT  se adreseaza celor impatimiti de URCARI ABRUPTE pe skiuri.

Sunt asteptati sa participe toti cei care vor sa isi testeze limitele de la oameni  obisnuiti la sportivi  pasionati. Fie ca esti pregatit si ai conditie  sportiva fie ca nu ai mai facut sport de multa vreme  poti participa la "ASALTUL MUNTELUI " "MOUNTAIN ASSAULT" 2016.

E de la sine inteles ca la competite sunt asteptati si sinaienii cei care sunt fericitii purtatori de buletine ce arata ca sunt nascuti la SINAIA. Pentru ei PRIMARIA SINAIA ofera un numar de 10 locuri gratuite.

Ce trebuie sa faca sinaienii si cei dornici sa participe la MOUNTAIN ASSAULT?

INSCRIERILE se fac la adresa de EMAIL : MOUNTAINASSAULT2@GMAIL.COM

ATENTIE DOAR SINAIENII pot trimite o copie dupa cartea de identitate/buletinul de identitate. O IMAGINE SCANATA SAU JPG asta pentru a dovedi ca sunt cu adevarat locuitori ai orasului SINAIA.

In afara de asta mai trebuie sa trimiteti :

-NUMELE PARTICIPANTULUI
-LOCALITATEA DE DOMICILIU
-SERIA BULETINULUI /A CARTII DE IDENTITATE/

Dupa ce ati terminat de facut aceste operatiuni un angajat al PRIMARIEI SINAIA va va trimite un MAIL DE CONFIRMARE impreuna cu un DISCLAIMER.

ATENTIE trebuie sa aduceti acest DISCLAIMER COMPLETAT si SEMNAT cand va veti prezenta la startul competitiei.

FARA astea participarea voastra la start NU VA FI VALIDATA. Si pentru ca NIMIC NU ESTE GRATUIT pe lumea asta va trebui sa platiti o taxa dar nu e nimic de speriat este o taxa mica.

TOTI PARTICIPANTII vor plati o taxa de 30 de LEI. TAXA o veti plati la STARTUL competitiei cand veti primi si NUMARUL DE CONCURS.

Ca sa fiti siguri ca participarea voastra va fi validata trebuie sa aduceti cu voi la start:

-ORIGINALUL DISCLAIMER-ului adica aceea DECLARATIE PE PROPRIE RASPUNDERE

-CARTEA DE IDENTITATE/BULETINUL DE IDENTITATE

In cazul in care va prezentati fara DISCLAIMER adica DECLARATIA PE PROPRIE RASPUNDERE si fara CARTEA DE IDENTITATE/BULETINUL DE IDENTITATE si DOVADA ca ati platiti TAXA DE 30 de lei NU VETI PUTEA PARTICIPA la competitia MOUNTAIN ASSAULT.

Si logic ca atunci veti fi DESCALIFICATI. Nu ganditi conform metehnelor romanesti cu "lasa ca merge si asa". INSCRIERILE la competitie se fac pana la data de 10 februarie 2016.

NU SE FAC INSCRIERI la fata locului in ziua concursului. SINGURA VARIANTA DE A PARTICIPA la competitia ASALTUL MUNTELUI ,MOUNTAIN ASSAULT este sa urmati intocmai modalitatea de inscriere in timpul care a fost stabilit.

DATA LIMITA DE INSCRIERE la MOUNTAIN ASSAULT este 10 februarie 2016 ora 24.00.
NUMARUL MAXIM DE PARTICIPANTI este de 100 de participanti.

Organizatorii competitiei ne-au spus ca isi rezerva dreptul de A ACORDA un NUMAR REDUS DE WILDCARD-URI dupa data de 10 februarie 2016.

Nici sa nu va ganditi ca va putei inscrie telefonic sau prin fax. Si sa nu uitati atunci cand scrieti DECLARATIILE PE PROPRIE RASPUNDERE/DISCLAIMER sa le si SEMNATI.

Daca declaratiile pe proprie raspundere NU SUNT SEMNATE atunci NU INTRATI IN CURSA si ar fi mare pacat. Cei interesati sa afle si mai multe detalii despre competitia MOUNTAIN ASSAULT sunt invitati sa intre pe situl oficial

WWW.OUTDOORROMANIA.RO

Sa multumim celor care s-au ocupat de organizarea competitiei MOUNTAIN ASSAULT 2016 editia a doua

PRIMARIA SINAIA in asociere cu  ASOCIATIA OUTDOOR

TREPTE

ANCONI CONSTRUCT

DRIFT DATA

ABSOLUT OUTDOOR

H2O SINAIA

COMPLEXUL FUNDATA CHEILE GRADISTEI

RESTAURANTUL MIORITA situat la COTA 2000 SINAIA

Stim cum sa ne inscriem ia sa vedem care va fi traseul la MOUNTAIN ASSAULT.

Plecarea se va face din fata cladirii PRIMARIEI SINAIA situata pe BD. CAROL I. NR. 47.

Urmeaza STATIA INFERIOARA A TELEGONDOLEI SINAIA, PARTIA NOUA, COTA 1400, PARTIA DRUMUL DE VARA , CABANA MIORITA la COTA 2000.

ORA DE START la competitia MOUNTAIN ASSAULT este ora 17.

Nu uitati aceasta data 13 februarie 2016 ora 17. Va fi una din cele mai frumoase seri de februarie.

Lungimea TRASEULUI MOUNTAIN ASSAULT este de 6,69 KILOMETRI rotunjit 7 KILOMETRI. si cu o diferenta de nivel de 1217 m.

Iubitorii de sport vor trebui sa urce pe skiuri sa faca acest traseu din fata PRIMARIEI SINAIA si pana la linia de FINISH la COTA 2000 la CABANA MIORITA.

Cine a fost macar o data in viata la SINAIA stie ca pana si plimbarile fie o simpla plimbare la  CASTELUL PELES poate fi o mare provocare pentru picioare neantrenate.

Va fi o cursa frumoasa si interesanta si nici usoara dar nici foarte grea.

Asta depinde de cat sunteti de antrenati. Constantenilor li se pare mereu ca sunt mai usori atunci cand vin de la SINAIA. Asta pentru ca la mare nu ai pe unde sa urci si toate drumurile sunt drepte.

In frumoasa SINAIA aleile de promenada constituie pentru unii adevarate trasee montane. Cei 100 de oameni care vor participa la MOUNTAIN ASSAULT vor fi premiati.

Se vor intocmi clasamente  si fruntasii vor fi rasplatiti cu premii in bani. Cei clasati pe primele cinci locuri la OPEN GENERAL vor primi premii in bani.

Domnisoarele si doamnele curajoase care se vor califica intr-un TOP 15 deci primele 15 participante ajunse la linia de FINISH vor primi si ele premii.

Grabiti-va sinaieni sa prindeti cele 10 locuri care va sunt oferite gratuit prin efortul si bunavoinata PRIMARIEI SINAIA.

Iar voi iubitori de munte din alte orase ale tarii fiti gata sa va inscrieti si apoi vedeti cum va antrenati. Poate dati o fuga la SINAIA sa  faceti ceva urcari.

Sunt la scari  de abia va asteapta.

Asadar in 13 februarie 2016  se desfasoara la SINAIA cea de-a doua editie a competitiei MOUNTAIN ASSAULT.

O initiativa frumoasa a celor ce lucreaza la PRIMARIA SINAIA si a omului care conduce destinele acestui oras domnul primar VLAD OPREA.

Asta insemana sa iubesti muntele si oamenii si desigur sportul. Sinaienii si nu numai au ocazia sa faca sport si sa se simta bine. Sa se bucure de aerul oxigenat  si de frumusetea neasemuita a orasului SINAIA.

SINAIA este acest MONTE CARLO a ROMANIEI. SINAIA este ca un prieten pe care chiar daca nu il vezi des  te bucuri mereu cand il revezi. Si cei care vor sa fie prietenii SINAEI vin sa vada orasul cat de des pot.

Pentru ca SINAIA are mereu ceva de oferit. Notati-va in calendar sambata 13 februarie 2016 este ziua in care trebuie sa fiti la SINAIA pentru a participa la ASALTUL MUNTELUI MOUNTAIN ASSAULT.

Si pentru asta trebuie sa va inscrieti la competitie.

Gasiti regulile de inscriere, inscrieti-va si fiti pregatiti pentru cursa  care va testeaza limitele.
Comentarii