HOROSCOP 2016 Predictii si Previziunii toate zodiile de la Taur la Pesti de la Berbec la Scorpion

Daca din punct de vedere al horoscopului chinezesc anul 2016 este anul maimutei de foc (red fire monkey) din punct de vedere al horoscopului vestic 2016 este de asemenea un an plin de 'nebuniile, atitudinea jucausa si imprevizibila" care caracterizeaza arhetipul cosmic al Maimutei Universale.

Asadar, iata in mare principalele predictii si previziuni ale horoscopului 2016 pentru fiecare din cele 12 zodii. Bineinteles va prezentam principalele aspecte ale horoscopului 2016 si nu intram in amanunte specifice precum cele legate de noroc, bani, sanatate sau dragoste.

Aceste aspecte speciale ale horoscopului 2016 vor fi mai tarziu prezentate. Iata deci care sunt principalele evolutii si tendinte ale celor 12 zodii din punct de vedere astrologic.
horoscop 2016 toate zodiile dragoste bani sanatate

Horoscop 2016 Berbec Acest an este pentru nativii zodiei Berbec un an plin de provocari si incercari care ii vor face sa se indrepte spre latura mai spirituala a vietii. Se intrezaresc mici schimbari in bine atat in viata sentimentala cat si in cea profesionala.

Horoscop 2016 Taur Bani nu vor reprezenta o problema in 2016. Aspecte cele mai interesante ale horoscopului anul sunt legate de calatorii si de viata de cuplu. Se anunta schimbari in bine in plan sentimental care ii vor conduce pe nativii zodiei Taur sa aiba mai multa incredere in fortele proprii.

Horoscop 2016 Gemeni Nativii zodiei Gemeni nu vor avea un an prea complicat. Planurile demarate in 2015 vor fi finalizate cu succes. Insa in 2016 horoscopul Gemenilor prezinta mici avertismente legate de sanatate. Atentie la alimentatie.

Horoscop 2016 Rac Racii in 2016 vor simti pe propria piele ce inseamna sa nu tina cont de sfaturile si parerile celor apropiati. Aroganta si incapatanare pot aduce mici esecuri care vor fi amplificate de starea psihica.

Horoscop 2016 Leu Focul Soarelui ii vor face pe nativii zodiei leu sa fie dinamici si plini de energie in 2016. Insa Leii trebuie sa fie constienti ca actiunea pura nu conduce mereu la rezultate bune. Asa ca inainte de a actiona nativii din Leu trebuie sa stea un moment sa reflecteze asupra rezultatului final.

Horoscop 2016 Fecioara Nativii zodiei Fecioara vor avea parte de un an interesant sub aspect al banilor si a locului de munca. Se poate ca in 2016 Fecioara sa aiba parte de castiguri materiale surprinzatoare, chiar daca de mica amploare. Horoscopul 2016 prezice si o posibilitate destul de mare de schimbare a locului de munca pentru Fecioare.

Horoscop 2016 Balanta Balanta nu are parte in 2016 de mari surprize. Se intrevad cateva aspecte ale horoscopului care indica mici framantari in familie, insa nimic ingrijorator. Atentie la posibile probleme legate sanatate cu privire mai ales la sistemul respirator. Virozele pot fi foarte neplacute.

Horoscop 2016 Scorpion Daca in 2015 Scorpionul a fost scutit de probleme, in 2016 este posbil din punct de vedere al horoscopului anual ca viata sa sa fie intoarsa cu susul in jos. Posibile probleme cu banca si cu situatia financiara.

Horoscop 2016 Sagetator "Sagetile" Sagetatorului se poate sa nu mai fie asa precise in 2016. Horoscopul 2016 anunta pentru nativii zodiei Sagetator mici neplaceri in cuplu. Se pot ivi din cand in cand mici certuri care daca nu sunt corect manageriate se pot lasa cu despartiri dureroase.

Horoscop 2016 Capricorn Ca si in 2015, Capricornul traieste o viata linistita, netulburata de furtuni majore. Daca este ca ceva sa nu mearga bine in viata zodiei Capricorn, ei bine, aceste pot fi legate de copii. Mici revolte legate de adolescenta pot sa il zgaltie putin pe Capricorn

Horoscop 2016 Varsator Nativii zodiei Varsator vor fi in 2016 impliniti din puncte de vedere sentimental. Horoscopul dragostei le este foarte favorabil in 2016. Insa atentie la relatiile de scurta durata. Aceste se pot dovedi otravitoare.

Horoscop 2016 Pesti Sanatatea Pestilor in 2016 se poate dovedi problematica. Horoscopul 2016 anunta pentru Pesti un an in care acestia trebuie sa se ocupe mai mult de sanatatea lor. Stresul ii poate face sa se simta rau si sa nu fie in stare sa faca mare lucru. De aceea pentru Pesti in 2016 grija fata de sanatate sa fie principala prioritate.